Koncert - życzeń. DintE IV.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Koncert - życzeń. DintE IV.
Z České Budějovice daleko by nie mieli.
.TEMORA.
To moje życzenie. W ramach koncertu życzeń na IVtą warszawską edycję - Death is not the End -.
.TEMORA.
To moje życzenie. W ramach koncertu życzeń na IVtą warszawską edycję - Death is not the End -.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Koncert - życzeń. DintE IV.
ło vkurvie, dobrze grane, lata 90te w echo vracajo. AprobovoWannę.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
I to dzieciaki, a pamiętajmy jakie dzieciaki, nagrywały w 90'.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Sybir
Drawn and Quartered. Grają akurat na jesieni trasę po Europie pod sztandarem Killtown Bookings.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Bez wątpienia kapela z tych co zrobiłaby frekwencję - na miarę polskiej sceny, fanów undrgDM. Czyli do 300u typa w porywach.
Ja dorzucę z tych realnych, potencjalnych. W Gdańsku był z tego samego kraju Impurity. Na Filth bym się nie obraził. W ramach świeżej krwi, niekoniecznie upuszczanej.
Ja dorzucę z tych realnych, potencjalnych. W Gdańsku był z tego samego kraju Impurity. Na Filth bym się nie obraził. W ramach świeżej krwi, niekoniecznie upuszczanej.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Harlequin
Wiadomo, że Contaminated jeśli juz mowa o koncercie życzeń 
A takich bardziej realnych to Sovereign bym chciał zobaczyć. Thulsa Doom, Deathgoat to tez ciekawa opcja tak jak i Blasphematory. Z grzybków może Mefitis - z Finlandii niedaleko. Z gorgrajdów to może Mephitic Corpse.
Dupa, że nie udało sie Atvm zaprosić.
A takich bardziej realnych to Sovereign bym chciał zobaczyć. Thulsa Doom, Deathgoat to tez ciekawa opcja tak jak i Blasphematory. Z grzybków może Mefitis - z Finlandii niedaleko. Z gorgrajdów to może Mephitic Corpse.
Dupa, że nie udało sie Atvm zaprosić.
- Sybir
Tak, Filth i Sovereign to bdb propozycje. Na inne wymienione przez kol. Harlequina, a pochodzące spoza UE bandy, nie liczyłbym.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Jak mogło być Hallucinate, jak dla mnie Chapel Of Disease, dla innych Morbus Chron na jeszcze większym luzie i blues'ie, dlaczego by nie zaryzykować i nie strzelić takim strzałem. Oczywistości, banały, może zostawić na inne festy.
Jest pierwiastek def-dum, nawet trafiają się zaśpiewy pod starą Anglię. Można dopiąć i podciągnąć pod specyfikę und profil.
Tym bardziej, że jeden kolo śmigał z ekranem Dystopii na feście a gdzieś mi tam też mignął EHG. Może ktoś się wkurwi i wyjdzie jak na odśpiewanym kowerze Ozzy;ego, ale ...
Do tego całego rozstrzału, od biedy, jak mogą być Niemce z Nekus, na tej ostatniej edycji Kostorykańce, to może jeszcze bardziej zwolnić, i jakiegoś funerala zapodać. Tak se kombinuję. Jak przekrojowo, to przekrojowo.
Jest pierwiastek def-dum, nawet trafiają się zaśpiewy pod starą Anglię. Można dopiąć i podciągnąć pod specyfikę und profil.
Tym bardziej, że jeden kolo śmigał z ekranem Dystopii na feście a gdzieś mi tam też mignął EHG. Może ktoś się wkurwi i wyjdzie jak na odśpiewanym kowerze Ozzy;ego, ale ...
Do tego całego rozstrzału, od biedy, jak mogą być Niemce z Nekus, na tej ostatniej edycji Kostorykańce, to może jeszcze bardziej zwolnić, i jakiegoś funerala zapodać. Tak se kombinuję. Jak przekrojowo, to przekrojowo.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Moral Implant, Morsch, Into Coffin, Morous, Possession, Unearthly Rites, Putred, Madatys, Necropolissebeht, Speglas jako odmienców a 'la Hallucinate, a z kategorii nierealnych życzeń Heteropsy/Invictus, jak akurat przyjadą do Polski pstrykać foty Sosnowca. Rzekłem
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Ascetic
Fińczyki* w tym te na krastowo jak UT, może jak i Snet by jakiś dredziaży, w podartych gaciach ściągnęły. Zawsze to jakiś united.Morbid Marcin pisze: ↑11-05-2026, 22:30Moral Implant, Morsch, Into Coffin, Morous, Possession, Unearthly Rites, Putred, Madatys, Necropolissebeht, Speglas jako odmienców a 'la Hallucinate, a z kategorii nierealnych życzeń Heteropsy/Invictus, jak akurat przyjadą do Polski pstrykać foty Sosnowca. Rzekłem
Warszawiaki z MI to przez park by mieli.
* W temacie FIN. Cadaveric Incubator ma niezwykle udany, kowerowy & taneczny tegoroczny split. Nawet jeden kolega ma z limitu kominiarkę, w której mógłby wystąpić. A, co! Myślę, że CI rozbawiłby publikę i porwał do tańca.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Ascetic
A jakbym sobie coś tak wymarzył, wybajdurzył i nierealnego zapragnął (choćby ze względu na fakt, że aktywność mają znikomą) to bym się dał pokroić za zobaczenie: F E T I D.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
ImP
- w mackach Zła
Venenum, Black Curse i Doombringer.
- wonsz
- zahartowany metalizator
jak z płyt mi nie robio, to na żywo sympatyczne, popieram.
lista życzeń to oczywiście Contaminated
rzułf
- Mol
- wonsz
czemu XD? w Kopenhadze w czerwcu grajo
+Abraded, Miasmatic Necrosis, Blisterous
+Abraded, Miasmatic Necrosis, Blisterous
rzułf
- Harlequin
Jak w czerwcu w kopenhadze to raczej na dinte na jesien nie dotrą. Ale tak, Piotrusion bym ogladał. Hetersopay tez
- ozzy
- w mackach Zła
Oryginalny nie będę ale Invictus, Heteropsy i Hedonist to rzeczy które mi w death metalu ostatnio zrobiły największe kuku i choć jedną z tych nazw bym widział. Do tego Abhorration i nic więcej nie trzeba abym zjawił się w stolicy 
SODOM i chuj
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Jak już kangurzymy z Contaminated, to mogą ze sobą wziąć Altars, a jak chcemy czegoś na szybką przebitkę, to Vermin Womb.
A najlepiej na którąś edycję na przecięciu tego, co chciałbym zobaczyć, gwiazdy wieczoru i optymalizacji kosztów zaprosić Mitochondrion, bo jednocześnie można praktycznie zapełnić z pięć pozycji w koncertowym menu Egregorami, Ruinous Powerami i innymi Reversedami.
A najlepiej na którąś edycję na przecięciu tego, co chciałbym zobaczyć, gwiazdy wieczoru i optymalizacji kosztów zaprosić Mitochondrion, bo jednocześnie można praktycznie zapełnić z pięć pozycji w koncertowym menu Egregorami, Ruinous Powerami i innymi Reversedami.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Sybir
Kol. Bolt, my naprawdę musimy być spokrewnieni, bowiem nie dalej jak wczoraj miałem identyczny tok myślowy.
- wonsz