MYSTIC FESTIVAL 2026, Gdańsk, 3-6.06

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: MYSTIC FESTIVAL 2026, Gdańsk, 3-6.06

17-04-2026, 18:54

Widzę parę problemów :sarcasm2: Już na starcie clash Grave - Damnation, fatalnie. Piątek w pierwszej części to jeden wielki konflikt EHG - Black Tusk - Coroner - COC - DTA - Benediction - Soilent Green. Nie mam na razie pojęcia, jak to rozplanować i z czego zrezygnować. Na szczęście Czarodzieja i Primordial można już obejrzeć bardziej na spokojnie. Sobota elegancko. Nic ważnego na siebie nie nachodzi, i Gaahl się nakłada z Behemoth, dzięki czemu będzie można spokojnie go obejrzeć. The Gathering na finał? Cóż, godnie, choć chyba wolałbym wcześniej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Anzhelmoo
weteran forumowych bitew

Re: MYSTIC FESTIVAL 2026, Gdańsk, 3-6.06

17-04-2026, 18:59

Ja z kolei się cieszę, bo mi się dużo rzeczy nie koliduje. Wprawdzie jeszcze nie mam kupionych biletów, ale dzień stonerowy u mnie wygląda tak: EHG, Coroner, COC, Soilent Green, Down, Electric Wizard. DTA, Black Tusk - no jasne, że szkoda, ale jednak wszystkie wymienione kapele wolę znacznie bardziej. EHG na dużej scenie to będzie zdecydowanie dziwny widok, ale zawsze to nowe doświadczenie!
Obrazek

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
ODPOWIEDZ