Właśnie sobie odświeżam SIEGE COLUMN i przypominam koncert sprzed 3 lat.
Będzie rzeźnia na koniec pierwszego dnia
Dziwne, że ten zespół nie wypłynął jakoś szerzej.
Właśnie sobie odświeżam SIEGE COLUMN i przypominam koncert sprzed 3 lat.
Będzie rzeźnia na koniec pierwszego dnia
Dziwne, że ten zespół nie wypłynął jakoś szerzej.
kryminalne niedoceniany szerzej skład który zwyczajnie poszatkował zebranych melomanów na plasterki. jaram się w huj!
Pardubiczanka wysiadła, Vlak mnie dalej wiezie, zaraz będę pił kofole. Butelki oczywiście zabieram ze sobą pierwsza klasą jak przystało na cebulaka/niewolnika/ śmieciarza. Wymienię w niemieckim lidlu i będę miał na DintE.
W ramach rekonesansu, informuję, że Harrowed dotarło. Swoją drogą ciężkie życie muzyka jak tym czym przyjechali telepali się z kraju którego już nie ma.
W ramach rekonesansu, informuję, że Harrowed dotarło. Swoją drogą ciężkie życie muzyka jak tym czym przyjechali telepali się z kraju którego już nie ma.
Ale na pewno Harrowed? Wczoraj wieczorem ich wiedzialem w Wiedniu, dzisiaj graja w Graz.
Ale na pewno Harrowed? Wczoraj wieczorem ich wiedzialem w Wiedniu, dzisiaj graja w Graz.
2 starych, 2 młodych łebków, 2 w meczu Harrowed. Kaszak na blachach Szwecji. Gość po nich przyjechał z MF, podbił do nich i coś tam ustalali. Gratów faktycznie niw widziałem.
2 starych, 2 młodych łebków, 2 w meczu Harrowed. Kaszak na blachach Szwecji. Gość po nich przyjechał z MF, podbił do nich i coś tam ustalali. Gratów faktycznie niw widziałem.
Wpadasz na ToD?
Tak, jutro o 17 czatujemy pod wejsciem
Ja już zająłem miejsce.
W innym miejscu
Ale zawsze.
Dobra, jak kogoś kojarzysz z ekipy z którą będę - podbij.