Ruszyła maszyna.
Behemoth + Misþyrming (set "Sventevith")
Ahab
Massacre
Jesu
Blaze Bayley
Baest
Of Feather and Bone
Civerous
Imha Tarikat
Hexer
Eyes
Jeszcze 40 nazw do ogłoszenia. Ruszyła sprzedaż karnetów (500,90 PLN, z polem namiotowym 596,90 PLN, parking 96,90 PLN).
Summer Dying Loud 2026, 3-5 IX 2026
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Summer Dying Loud 2026, 3-5 IX 2026
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Re: Summer Dying Loud 2026, 3-5 IX 2026
JESU i MASSACRE, bardzo ładnie i jestem na tak. AHAB - why not. BEHEPHYRMING mnie w sumie guwno obchodzi, ale skoro już ma być, to głupio by było nie zobaczyć. BLAZE BAYLEY jako ciekawostka też może być. Reszty nie znam.
Generalnie - zaczyna się nieźle, teraz tylko zostaje mi się zastanowić, czy już brać karnet na trzy dni, czy jednak poczekać do kolejnego ogłoszenia.
Generalnie - zaczyna się nieźle, teraz tylko zostaje mi się zastanowić, czy już brać karnet na trzy dni, czy jednak poczekać do kolejnego ogłoszenia.
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Summer Dying Loud 2026, 3-5 IX 2026
Panie Kolego, z tej listy szczególnej uwadze polecam OFAB - szczególnie na żywo. Co do karnetu zaś, to imho nie ma się co zastanawiać, wierzę bowiem, że będzie tylko lepiej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz