MYSTIC FESTIVAL 2026, Gdańsk, 3-6.06
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
kmarmaz
- postuje jak opętany!
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
Re: MYSTIC FESTIVAL 2026, Gdańsk, 3-6.06
Rotting Christ zawsze cieszy. obrazek jest podpisany 35 YEARS OF EVIL EXISTENCE, więc przypuszczalnie zagrają przegląd pierwszych płyt. zresztą oni zawsze przekrojowo grali koncerty. pod browara idealnie.
z drugiej strony szkoda że takie Septic Flesh udaje że pierwsze 6 płyt ich nie istnieje i nie zostało nagranych.
z drugiej strony szkoda że takie Septic Flesh udaje że pierwsze 6 płyt ich nie istnieje i nie zostało nagranych.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gatecreeper mhhhhh ....
Z tych Tribal Gaze, Sanguisugabogg, Fuming Mouth, Frozen Soul to GTCPR jednak mnie najbardziej siedzi. Mocno na plus to ogłoszenie.
Z tych Tribal Gaze, Sanguisugabogg, Fuming Mouth, Frozen Soul to GTCPR jednak mnie najbardziej siedzi. Mocno na plus to ogłoszenie.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Lukass
- zahartowany metalizator
Dla mnie ogłoszenie pół na pół, czyli dobrze. Czarny Donald wiadomo, Shining po ich ostatnim koncercie też na tak. Gatecreeper bez zdania, Rotting Christ niech spierdala w podskokach. Widziałem dwukrotnie, było to traumatyczne przeżycie, nie chcę zobaczyć tego łajna ponownie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
longas
- rozkręca się
pojebana sytuacja z tym długim weekendem. ceny 2x wyzsze niz tydzien wczesniej czy pozniej. w jednym hostelu ceny ponad 3x wyższe - za pokoj 2os. na 4 noce normalnie 900 zł a w ten swiateczny weekend 3200.....chore
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
organizowanie festivalu kilometr od centrum dużego turystycznego hubu, na początku letniego sezonu i jeszcze w długi weekend przy jednoczesnym kasowaniu pola namiotowego to kuriozum klasy światowej.
- Ascetic
Bez przesady. Jest na tyle duża baza hotelowa, że da się z palcem w dupie znaleźć w dobrej cenie przyzwoite spanie. Jedyne ograniczenie to może być dla osób niezmotyryzowanych, kwestia dojazdu zostaje. Jak masz auto to na luzie zjedziesz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiadomo. Ostatnio na czas festiwalu obozowałem w Gdyni, w przyszłym roku planuję to powtórzyć. Polecam serdecznie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
nie no jasne że coś się znajdzie, ale ja akurat jestem zwolennikiem festiwali z polem namiotowym w pobliżu sceny, nie lubię nigdzie się tarabanić. tutaj SDL i Byczynka dla mnie wygrywają bo można uwalić się na dupie w przerwie między koncertami i spić piwko w cieniu, a jak upał i zupka chmielowa wjedzie zbyt mocno to przyciąć komara.
chociaż no trzeba przyznać że strefy chillu Mystic ma całkiem dobrze rozwiązane.
- Ascetic
Jak to często bywa. Kwestia preferencji. Nie mówię, że nie. Są "plusy dodatnie", z tym polem namiotowym, jak to mawiał jeden elektryk stamtąd.
Ja na chillstrefę dość późno trafiłem, dopiero w zeszłym roku. Fakt, fajne miejsce.
Ja na chillstrefę dość późno trafiłem, dopiero w zeszłym roku. Fakt, fajne miejsce.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete