Death Is Not The End II - 22.XI.2025, Gdańsk (Drizzly Grizzly)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Death Is Not The End II - 22.XI.2025, Gdańsk (Drizzly Grizzly)
Bdb.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- winterforest
- postuje jak opętany!
Godne zastępstwo. Bilet kupiony. Nocleg jest. Transport jest. Do zobaczenia!
-
est
Właśnie muszę poklikać hotele i pociągi.
- winterforest
- postuje jak opętany!
Klep i bierz Sodomysza za sobą. Dywizjon Sandomierz Gliwice Lublin wjeżdża na pełnej!
-
est
Sodomysza próbowałem ostatnio na Hell Militia wyciągnąć. Bezskutecznie.
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
wjechała czasóweczka:

coś czuję że koło 18:00 wjedzie przerwa na kawę, zajebać się idzie takimi 8 godzinami tankowania.15:00 The Doors
16:00 LEUCOTOME
17:00 AZATOTH
18:00 SPECIES
19:00 IMPURITY
20:00 MALFORMED
21:00 REPUKED
22:00 DISKORD
23:00 PROSCRIPTION
-
r o b e r t
- weteran forumowych bitew
No niestety pas , jak wreszcie zdrowie pozwoli to moze na kolejną edycje . Mega koncertu !
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Mam tylko nadzieję że to jest pierwszy i ostatni raz w Gdańsku . We Wrocławiu biletów nie było po tygodniu w Gdańsku są do dziś .
-
est
Bo Gdańsk to wolne miasto i sprzedają się wolniej niż we Wrocławiu.
- winterforest
- postuje jak opętany!
Gdańsk BDB chociaż dalej. Ale zdecydowanie wolę gigs nad morzem.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Drizzly jednak większy lokal więc i biletów dostępnych wincyj
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Ale żeby 300 biletów nie sprzedać przy takim składzie, to się trochę dziwie. 
- Sybir
Końcówka sezonu. Zimno, ciemno i do domu daleko.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
w Drizzly wejdzie aż 300 ludzi? ciężko mi w to uwierzyć, bardziej bym obstawiał ze 150-200. ale chuja tam się znam, tylko się wymądrzam.
rok temu grał tutaj Deus Mortem zaraz po wydaniu nowej płyty i byłem w szoku jak mało ludzi przyszło. pod scenę nie trzeba się było dopychać, można było elegancko podejść. jakaś straszna posucha w tym 3mieście pod względem frekwencji.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Z tego co pamiętam, to 300 osób to jest sold out.WAROL_KOJTYLA pisze: ↑13-11-2025, 13:28w Drizzly wejdzie aż 300 ludzi? ciężko mi w to uwierzyć, bardziej bym obstawiał ze 150-200. ale chuja tam się znam, tylko się wymądrzam.
rok temu grał tutaj Deus Mortem zaraz po wydaniu nowej płyty i byłem w szoku jak mało ludzi przyszło. pod scenę nie trzeba się było dopychać, można było elegancko podejść. jakaś straszna posucha w tym 3mieście pod względem frekwencji.
-
RippingHeadache
- weteran forumowych bitew
Jeszcze kilka dni temu też byłem pewny, że sold out jest tam przy 300 biletach, ale usłyszałem, że ponoć przy 350. 
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
My na mysticu tam pewnie z 400 mieliśmy, ale ludzie w drzwiach nawet stali, także komfortu na koncercie tam nie było.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przekleję se co tamcotam zagra, aby mnie coś nie uciekło.
LEUCOTOME
AZATOTH
SPECIES
IMPURITY
MALFORMED
REPUKED
DISKORD
PROSCRIPTION
Na papierze b.dobry skład. Bez zamuły, stylistycznie rozrzucony, do tańca i ze wsadzeniem w dupę różańca. I danceable i moshable. Bo i tak i ponieważ.: Mroczki to A i P, choć te A to tak pół na pół. Rozrywka (obstawiam, że najbardziej taneczna) to R i może L (jak się w tym gorepołamańcach nie zagubią jak w rodzimym i wyjściowym składzie, choć tutaj ekipa też częściowo Hostiowa jest). Na machanie banią - M i I. Tak pod te wysmakowane smaki, takię ęł, ął to D i S.
Skład może nie topnotch, pewnie też nie takie gorące nazwy jak ze 3 co zjechały do Kopenhagi chwilę temu, ale jakby nie patrzeć I, M, P dopiero co po wystrzeleniu świetnych materiałów. Ok, dwóch debiutantów, ale jak się posłucha takie Impurity na YT to cisną jakby staż znacznie dłuższy mieli (jak odegrają tak jak u siebie w lokalnym pubie co można zlukać po internetach, to będzie zabawunia na całego).
Podsumowując jeszcze przed samym podsumowaniem, gites, że z kilku sub-DM można se wybrać, gites, że świeżynki a nie duże nazwy, w których niekoniecznie życie dycha.
Świetnie, że w Gdańsku, bo i się wyrwie kolejny weekend w jednym z 2-5 ulubionych miast w PL, a i lot (może ten sam z grajkami Skandynawiami) na Senji-e sam się zabukwał, bo jak nie skorzystać z takich połączeń.
LEUCOTOME
AZATOTH
SPECIES
IMPURITY
MALFORMED
REPUKED
DISKORD
PROSCRIPTION
Na papierze b.dobry skład. Bez zamuły, stylistycznie rozrzucony, do tańca i ze wsadzeniem w dupę różańca. I danceable i moshable. Bo i tak i ponieważ.: Mroczki to A i P, choć te A to tak pół na pół. Rozrywka (obstawiam, że najbardziej taneczna) to R i może L (jak się w tym gorepołamańcach nie zagubią jak w rodzimym i wyjściowym składzie, choć tutaj ekipa też częściowo Hostiowa jest). Na machanie banią - M i I. Tak pod te wysmakowane smaki, takię ęł, ął to D i S.
Skład może nie topnotch, pewnie też nie takie gorące nazwy jak ze 3 co zjechały do Kopenhagi chwilę temu, ale jakby nie patrzeć I, M, P dopiero co po wystrzeleniu świetnych materiałów. Ok, dwóch debiutantów, ale jak się posłucha takie Impurity na YT to cisną jakby staż znacznie dłuższy mieli (jak odegrają tak jak u siebie w lokalnym pubie co można zlukać po internetach, to będzie zabawunia na całego).
Podsumowując jeszcze przed samym podsumowaniem, gites, że z kilku sub-DM można se wybrać, gites, że świeżynki a nie duże nazwy, w których niekoniecznie życie dycha.
Świetnie, że w Gdańsku, bo i się wyrwie kolejny weekend w jednym z 2-5 ulubionych miast w PL, a i lot (może ten sam z grajkami Skandynawiami) na Senji-e sam się zabukwał, bo jak nie skorzystać z takich połączeń.
lys på slutten av lys
-
est
Tym razem liczba nosów będzie ponad wszelkie stężenie wysoka, nawet z wieki niewidzianymi kolegami z GŚ się zobaczę. Może nawet mój starszy syn potowarzyszy mi przez chwilę z ciekawości co też ten stary w tych koncertach widzi.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie dalej jak wczoraj komentowałem, - ten wiesz -, -co mówił- (miętosił zmęczony słowa, w drzwiach jak go mijałem) : "O z żoną przyszedłeś". Do córki mówiłem, bo to o niej było, jak była ze mną na defmetylach xD Nie pamiętała tego. Pewnie i lepiej, że matura za 6 miesięcy i tylko stary ma pozwolenie na koncerty xD ...
Ostatnio zmieniony 15-11-2025, 12:35 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys