Też myślę że to błąd - niewykluczone że na bramce mieli liste z imionami i nazwiskami osób które kupiły bilety (szczgólnie że widniała opcja odbioru biletu na bramce) i bardzo prawdopodobne że na tej liście figurowałeś, dostałbyś bilet na bramce i byłoby po krzyku. Twoja strata.when_in_sodom pisze: ↑26-10-2025, 08:02To błąd. Ja bym poszedł. Kiedyś do Wrocławia nawet pojechałem, na Testament, nie mając biletu. Kapnąłem się dopiero w pociągu dzwoniłem do bileterii (nie pamiętam ticketmaster chyba?), ale nikt nie odbieral. Na bramce twardo, że zapłaciłem i muszę wejść. Pokazałem potwierdzenie przelewu, zaczęli cos szukać w systemach, laptopach, dzwonić gdzieś i w końcu wpuścili...
CHRIST AGONY, 10.11.2025, Leśniczówka, Chorzów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: CHRIST AGONY, 10.11.2025, Leśniczówka, Chorzów
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
A jak sam koncert?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem. Po prostu mogli napisać, że nie mamy biletów, wbijaj na koncert, dostaniesz wejściówkę na bramce. Zwłaszcza, ze do nich pisałem w tej sprawie. Z lekka słabe traktowanie fanów. Jak dla mnie równie prawdopodobne było to, że nie figurowałem na żadnej liście.Stoigniew pisze: ↑26-10-2025, 09:56Też myślę że to błąd - niewykluczone że na bramce mieli liste z imionami i nazwiskami osób które kupiły bilety (szczgólnie że widniała opcja odbioru biletu na bramce) i bardzo prawdopodobne że na tej liście figurowałeś, dostałbyś bilet na bramce i byłoby po krzyku. Twoja strata.when_in_sodom pisze: ↑26-10-2025, 08:02To błąd. Ja bym poszedł. Kiedyś do Wrocławia nawet pojechałem, na Testament, nie mając biletu. Kapnąłem się dopiero w pociągu dzwoniłem do bileterii (nie pamiętam ticketmaster chyba?), ale nikt nie odbieral. Na bramce twardo, że zapłaciłem i muszę wejść. Pokazałem potwierdzenie przelewu, zaczęli cos szukać w systemach, laptopach, dzwonić gdzieś i w końcu wpuścili...
all the monsters will break your heart
- Żułek
Żagań był ? już w sobote
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mol
jakos ta reaktywacja troche mi sie posklejana na gume do zucia i patyki wydaje. Troche nieogarniete to wszystko: zamiast oglosic trase, oglaszaja koncert po koncercie, plyta ma poki co slaba dystrybucje, nie ma jej na streamingach itp itd.
- Żułek
tak jescze szczegóły koncertu o którym jest temat 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- 987654321k
- w mackach Zła
- Stoigniew
rozpiska na Leśniczówkę:
18:00 - 18:45: Nekkrolust
19:00 - 19:45: Devil in the Name
20:00 - 20:50: Toughness
21:00 - 21:50: Czort
22:00 - 23:20: Christ Agony
18:00 - 18:45: Nekkrolust
19:00 - 19:45: Devil in the Name
20:00 - 20:50: Toughness
21:00 - 21:50: Czort
22:00 - 23:20: Christ Agony
- Stoigniew
Krótko kilka słów
Koncert przyciągnął sporo ludzi, myślę że grubo ponad dwie setki, co jak na Leśniczówkę jest bdb wynikiem. Jak zaczynał grać Nekkrolust to ja jeszcze stałem w kolejce przed klubem. Na wejściu jak poprosiłem o bilet kolekcjonerski to powiedziano mi że nie ma, że już się skończyły, że zrobili 150 biletów i już nie mają. Trudno
po wejściu obejrzałem o wysłuchałem resztę seed-trashowego Nekkrolust w ciepłym (ogrzewanym ??) namiocie.
Devil in the Name to zmiana stylistyki na stoonerowe klimaty. Przyzwoicie to brzmiało, miało swój klimat, jak ktoś się lubuje w takim stylu to by mu się spodobało. Ja posłuchałem ze 20 minut i poszedłem dać odpocząć plecom i posadziłem sobie dupę na kanapie w środku.
Toughness to był wczoraj autentyczny powiew wielkiego świata na deskach Leśniczówki. Poziom i świadomość muzyczna tych wciąż młodych chłopaków cholernie mi imponuje. Stroili i przygotowywali się długo, ale jak już zaczęli to zerwali czapki i tupeciki z głów. Koncert doskonały. Ich techniczny death metal nie jest może jakoś szalenie oryginalny, ale poziom wykonawczy jest bardzo wysoki. Wczoraj to zdecydowanie oni byli gwiazdą. Świetne brzmienie, pomimo ciężaru czyste, potężne i selektywne. Brawo !!!! (Kol. Nasum byłby ukontentowany
)
Czort zagrał z pełnym zaangażowaniem – były rekwizyty, makijaże, była palona księga (zakładam że pewnie biblia
) był bardzo dobrze zagrany i przyjęty koncert.
A Christ Agony mnie jednak rozczarowało. Po pierwsze to brzmienie – jedna gitara zlewała się z basem, brzmienie perkusji jakoś mi tez nie leżało. Ze staroci grane były głównie kawałki z Moonlight, które przy tym brzmieniu wypadały płasko i blado, czasem rozpoznawałem je dopiero po jakimś czasie… słabo… szkoda. Publice to jednak nie przeszkadzało bo bawiła się dobrze, młyn się rozkręcał, zabawa była. Nie można odmówić Cezarowi że mu się nie chciało, bo widać było zaangażowanie na scenie, ale to jednak nie to, przerwa w graniu była chyba zbyt długa, może jak wróci do regularnego grania to będzie lepiej… nie wiem, zobaczymy.
Koncert przyciągnął sporo ludzi, myślę że grubo ponad dwie setki, co jak na Leśniczówkę jest bdb wynikiem. Jak zaczynał grać Nekkrolust to ja jeszcze stałem w kolejce przed klubem. Na wejściu jak poprosiłem o bilet kolekcjonerski to powiedziano mi że nie ma, że już się skończyły, że zrobili 150 biletów i już nie mają. Trudno
po wejściu obejrzałem o wysłuchałem resztę seed-trashowego Nekkrolust w ciepłym (ogrzewanym ??) namiocie.
Devil in the Name to zmiana stylistyki na stoonerowe klimaty. Przyzwoicie to brzmiało, miało swój klimat, jak ktoś się lubuje w takim stylu to by mu się spodobało. Ja posłuchałem ze 20 minut i poszedłem dać odpocząć plecom i posadziłem sobie dupę na kanapie w środku.
Toughness to był wczoraj autentyczny powiew wielkiego świata na deskach Leśniczówki. Poziom i świadomość muzyczna tych wciąż młodych chłopaków cholernie mi imponuje. Stroili i przygotowywali się długo, ale jak już zaczęli to zerwali czapki i tupeciki z głów. Koncert doskonały. Ich techniczny death metal nie jest może jakoś szalenie oryginalny, ale poziom wykonawczy jest bardzo wysoki. Wczoraj to zdecydowanie oni byli gwiazdą. Świetne brzmienie, pomimo ciężaru czyste, potężne i selektywne. Brawo !!!! (Kol. Nasum byłby ukontentowany
Czort zagrał z pełnym zaangażowaniem – były rekwizyty, makijaże, była palona księga (zakładam że pewnie biblia
A Christ Agony mnie jednak rozczarowało. Po pierwsze to brzmienie – jedna gitara zlewała się z basem, brzmienie perkusji jakoś mi tez nie leżało. Ze staroci grane były głównie kawałki z Moonlight, które przy tym brzmieniu wypadały płasko i blado, czasem rozpoznawałem je dopiero po jakimś czasie… słabo… szkoda. Publice to jednak nie przeszkadzało bo bawiła się dobrze, młyn się rozkręcał, zabawa była. Nie można odmówić Cezarowi że mu się nie chciało, bo widać było zaangażowanie na scenie, ale to jednak nie to, przerwa w graniu była chyba zbyt długa, może jak wróci do regularnego grania to będzie lepiej… nie wiem, zobaczymy.
- tomekw48
- w mackach Zła
W Poznaniu Czort palił Koran, nie biblię.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Stoigniew
nie wiem, stałem dalej, więc widziałem tylko książkę, zakładam że nie było to "O krasnoludkach i sierotce Marysi"
a koran, biblia - jeden chuj
a koran, biblia - jeden chuj
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
- empir
Ja byłem pod klubem kilka minut po 18:00. Kolejka była spora ale na bilet kolekcjonerski (a w zasadzie na mini kartonik) się załapałem.
Dawno tu nie byłem, namiot mnie zaskoczył. Ale to dobry pomysł.
Nekkrolüst - nie moja bajka ale chłopaki nieźle brzdąkali.
Devil in the Name - fajne, ale z przodu nie było słychać wokali. Może z tyłu było lepiej.
Toughness - na żywo (a przynajmniej z przodu) dźwięk mało selektywny a przy tej muzyce to ważne. Gdybym wcześniej tego nie obadał na YT to pomyślałbym że jakaś kaszana. Chłopaki mają mega umiejętności ale trochę nieprzygotowani byli. Po kabel zapasowy do wzmacniacza basista musiał gdzieś skoczyć (może do auta xD). Szybciej obsługa znalazła swoje. Był też problem z podpięciem słuchawek dla perkusisty bo chyba miksera swojego nie mieli (czy coś).
Umiejętności są. Muza fajna też. Muszą jeszcze trochę doświadczenia koncertowego złapać.
Czort - bardzo dobry koncert. Z YT mnie kiedyś wynudzili. Teraz wiem, że muszę dać im szansę.
Christ Agony - trochę z formą faktycznie nienajlepiej. Źle nie było, kilka koncertów i pewnie Cezar wróci do formy z nową ekipą.
Dawno tu nie byłem, namiot mnie zaskoczył. Ale to dobry pomysł.
Nekkrolüst - nie moja bajka ale chłopaki nieźle brzdąkali.
Devil in the Name - fajne, ale z przodu nie było słychać wokali. Może z tyłu było lepiej.
Toughness - na żywo (a przynajmniej z przodu) dźwięk mało selektywny a przy tej muzyce to ważne. Gdybym wcześniej tego nie obadał na YT to pomyślałbym że jakaś kaszana. Chłopaki mają mega umiejętności ale trochę nieprzygotowani byli. Po kabel zapasowy do wzmacniacza basista musiał gdzieś skoczyć (może do auta xD). Szybciej obsługa znalazła swoje. Był też problem z podpięciem słuchawek dla perkusisty bo chyba miksera swojego nie mieli (czy coś).
Umiejętności są. Muza fajna też. Muszą jeszcze trochę doświadczenia koncertowego złapać.
Czort - bardzo dobry koncert. Z YT mnie kiedyś wynudzili. Teraz wiem, że muszę dać im szansę.
Christ Agony - trochę z formą faktycznie nienajlepiej. Źle nie było, kilka koncertów i pewnie Cezar wróci do formy z nową ekipą.
- empir
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
Set zdjęciowy z wczorajszego koncertu Christ Agony w Chorzowie:
https://www.facebook.com/media/set/?van ... 5566859817
https://www.facebook.com/media/set/?van ... 5566859817