wchodzisz na https://savatage.com/tour/ i klikasz na Get a Presale Code” RSVP button!when_in_sodom pisze: ↑04-11-2025, 16:36Pytanko: jak można zakupić bilety? U mnie caly czas się pyta o ten kod ...?
potem wykonujesz rozkazy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
wchodzisz na https://savatage.com/tour/ i klikasz na Get a Presale Code” RSVP button!when_in_sodom pisze: ↑04-11-2025, 16:36Pytanko: jak można zakupić bilety? U mnie caly czas się pyta o ten kod ...?
Było już chyba gdzieś info, że w Nevermore ma śpiewać jakaś pinda.when_in_sodom pisze: ↑04-11-2025, 21:06Dla mnie to sprawa drugorzędna. Wiadomo, że NV=Loomis+Warrel. Drugiego już nie ma, ale Loomis show odjebie!
Obstawiam, że wokal to będzie ktos nieznany.
W każdym razie, usłyszeć te kawałki na zywo, w szczątkowym nawet składzie to stos.
Widziałem co prawda Warrela na tym ostatnim koncercie w proximie, poza tym Loomisa słyszałem na takich warsztatach dla gitarzystow, w 2010r, chyba dzien przed katastrofa smoleńska był, grał w klubie remont, ale to nie to samo, wiadomix...
Nie, no był żart primaaprilisowy, że FergieSOWIX666 pisze: ↑04-11-2025, 21:22Było już chyba gdzieś info, że w Nevermore ma śpiewać jakaś pinda.when_in_sodom pisze: ↑04-11-2025, 21:06Dla mnie to sprawa drugorzędna. Wiadomo, że NV=Loomis+Warrel. Drugiego już nie ma, ale Loomis show odjebie!
W każdym razie, usłyszeć te kawałki na zywo, w szczątkowym nawet składzie to stos.
Widziałem co prawda Warrela na tym ostatnim koncercie w proximie, poza tym Loomisa słyszałem na takich warsztatach dla gitarzystow, w 2010r, chyba dzien przed katastrofa smoleńska był, grał w klubie remont, ale to nie to samo, wiadomix...
Uff, sorry, wydawało mi się, że to info było późniejLukass pisze: ↑04-11-2025, 21:30Nie, no był żart primaaprilisowy, że FergieSOWIX666 pisze: ↑04-11-2025, 21:22Było już chyba gdzieś info, że w Nevermore ma śpiewać jakaś pinda.when_in_sodom pisze: ↑04-11-2025, 21:06Dla mnie to sprawa drugorzędna. Wiadomo, że NV=Loomis+Warrel. Drugiego już nie ma, ale Loomis show odjebie!
Widziałem co prawda Warrela na tym ostatnim koncercie w proximie, poza tym Loomisa słyszałem na takich warsztatach dla gitarzystow, w 2010r, chyba dzien przed katastrofa smoleńska był, grał w klubie remont, ale to nie to samo, wiadomix...![]()
A ja bym w sumie chciał usłyszeć Nevermore z Fergie
za czasów Slasha to była niezła szproteczka, teraz to przeterminowany milf