CHRIST AGONY, 10.11.2025, Leśniczówka, Chorzów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: CHRIST AGONY, 10.11.2025, Leśniczówka, Chorzów
Dajcie już chłopu spokój z tym lapkiem.
Wiem: cała akcja wyznaczyła nowe granice kuriozum. Jest to też przerażająca historia upadku kultowej hordy.
Ale gość się pozbierał, nagrał bardzo dobrą płytę i szykuje koncerty. Mam nadzieję, że będzie dalej utrzymanie i wzrost formy. Wracajnie ciągle do akcji sprzed ~dekady w niczym nie pomaga. Zaburza natomiast obraz: Christ Agony w 2025 nagrało jedną z lepszych płyt w swoim dorobku. I to się liczy.
Wiem: cała akcja wyznaczyła nowe granice kuriozum. Jest to też przerażająca historia upadku kultowej hordy.
Ale gość się pozbierał, nagrał bardzo dobrą płytę i szykuje koncerty. Mam nadzieję, że będzie dalej utrzymanie i wzrost formy. Wracajnie ciągle do akcji sprzed ~dekady w niczym nie pomaga. Zaburza natomiast obraz: Christ Agony w 2025 nagrało jedną z lepszych płyt w swoim dorobku. I to się liczy.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nikt tego nie neguje, że nagrali bdb płytę. Chcę iść na koncert. Kupiłem bilet na sobotę, a nie dostałem nawet potwierdzenia, że dostali kasę i kiedy ten bilet otrzymam. Na maile nie odpowiada. Z tego co napisał olgims to mam spore wątpliwości czy ten koncert w ogóle się odbędzie.C//A pisze: ↑23-10-2025, 14:20Dajcie już chłopu spokój z tym lapkiem.
all the monsters will break your heart
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś XUL Promotion sprzedał mi winylowa edycje Moonlight, do dziś nie otrzymałem tego egzemplarza.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Hmm ja kupiłem bilet dla mnie i kumpla. Dostałem na maila dosłownie kilka minut po zapłacie. Co więcej zaniepokoiłem się że tylko kod QR na maila, bez pdf do wydruku. Zapytałem wieczorem i dostałem odpowiedź w następny dzień rano, że taki mają modus operandi. Może sprawdź spam? Kurde teraz sam zaczynam się przez was niepokoić.nicram pisze: ↑23-10-2025, 14:27Nikt tego nie neguje, że nagrali bdb płytę. Chcę iść na koncert. Kupiłem bilet na sobotę, a nie dostałem nawet potwierdzenia, że dostali kasę i kiedy ten bilet otrzymam. Na maile nie odpowiada. Z tego co napisał olgims to mam spore wątpliwości czy ten koncert w ogóle się odbędzie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Nic nie ma w spamie. Kod QR? Zapłaciłem 20 zł za paczkomat. Liczę na bilet. A właściwie już nie liczę na cokolwiek. Mam nadzieję, że oddadzą kasę, jeżeli do jutra nie wyślą.Hatefire pisze: ↑23-10-2025, 15:11Hmm ja kupiłem bilet dla mnie i kumpla. Dostałem na maila dosłownie kilka minut po zapłacie. Co więcej zaniepokoiłem się że tylko kod QR na maila, bez pdf do wydruku. Zapytałem wieczorem i dostałem odpowiedź w następny dzień rano, że taki mają modus operandi. Może sprawdź spam? Kurde teraz sam zaczynam się przez was niepokoić.nicram pisze: ↑23-10-2025, 14:27Nikt tego nie neguje, że nagrali bdb płytę. Chcę iść na koncert. Kupiłem bilet na sobotę, a nie dostałem nawet potwierdzenia, że dostali kasę i kiedy ten bilet otrzymam. Na maile nie odpowiada. Z tego co napisał olgims to mam spore wątpliwości czy ten koncert w ogóle się odbędzie.
- Hatefire
Dobra ja zamawiałem bilet wirtualny. Daj znać jak się to skończy. Akurat za niedługo potem mam urodziny i chciałem się spotkać z starym kumplem z tej okazji na koncercie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
mam nadzieje że ta sprawa z biletami się wyjaśni bo byłoby fchuj słabe jakby Cezar zaczynał nowe otwarcie od takich wałków... nikt go już poważnie nie potraktuje i będzie skreślony.
a co do meritum to dzięki za wasze spostrzeżenia bo wyleczyło mnie to z chęci kupienia wcześniej biletu na jego koncert. Wybieram się do Leśniczówki, ale bilet kupię na bramce
a co do meritum to dzięki za wasze spostrzeżenia bo wyleczyło mnie to z chęci kupienia wcześniej biletu na jego koncert. Wybieram się do Leśniczówki, ale bilet kupię na bramce

- WAROL_KOJTYLA
- starszy świeżak
a gdzie Wy kupowaliście te bilety, tutaj? https://www.symbolical-store.pl/
nie wiem kto to prowadzi ale strona jest rozjechana na amen, polityka prywatności pchnięta z gotowego szablonu, nikt nawet tego nie przeczytał i nie wkleił NIP.

nie wiem kto to prowadzi ale strona jest rozjechana na amen, polityka prywatności pchnięta z gotowego szablonu, nikt nawet tego nie przeczytał i nie wkleił NIP.
nawet myślałem kiedyś żeby u nich uzupełnić kolekcję CA, ale ciężko w takim miejscu zostawiać sianko. trzymam kciuki żebyście dostali swoje bilety. nie podejrzewam jednak tutaj wyjebki. Ciężko uwierzyć że Cezar nagrałby płytę żeby oszukać ludzi na kilka stówek. bardziej pewnie coś nie działa i nikt nie wie jak to naprawić i tak sobie to wisi i czeka na cud bożyAdministratorem danych osobowych jest [nazwa firmy], z siedzibą w [adres firmy], NIP: [numer NIP], REGON: [numer REGON], zwany dalej „Administratorem”.

- Hatefire
Ja na Stage24
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Ja w tym symbolical-store.pl. Nawet sobie sprawdziłem, nie było opcji kupienia biletu wirtualnego. Wysyłka kurier, inpost albo odbiór osobisty. Na Stage24 nawet nie ma Łodzi.
- uglak
Może nie tam gdzie należy, ale jest info na stronie:WAROL_KOJTYLA pisze: ↑23-10-2025, 16:17a gdzie Wy kupowaliście te bilety, tutaj? https://www.symbolical-store.pl/
Administratorem danych osobowych jest [nazwa firmy], z siedzibą w [adres firmy], NIP: [numer NIP], REGON: [numer REGON], zwany dalej „Administratorem”.

Był, ale nie czytasz co jest napisane

Guilty of being right
- WAROL_KOJTYLA
- starszy świeżak
no faktycznie widnieje taka informacja. pytanie za sto punktów - czemu można wybrać opcję wysyłki kurierem, skoro produkt jest wirtualny?
dziwię się też że przelewy24 podpisały umowę z tym sklepem. z doświadczenia wiem że dosyć poważnie przeglądają regulaminy/pp. a sam regulamin też sklejony na ślinę i nieuzupełniony.
dziwię się też że przelewy24 podpisały umowę z tym sklepem. z doświadczenia wiem że dosyć poważnie przeglądają regulaminy/pp. a sam regulamin też sklejony na ślinę i nieuzupełniony.
- empir
U mnie tak samo.Hatefire pisze: ↑23-10-2025, 15:11Hmm ja kupiłem bilet dla mnie i kumpla. Dostałem na maila dosłownie kilka minut po zapłacie.nicram pisze: ↑23-10-2025, 14:27Nikt tego nie neguje, że nagrali bdb płytę. Chcę iść na koncert. Kupiłem bilet na sobotę, a nie dostałem nawet potwierdzenia, że dostali kasę i kiedy ten bilet otrzymam. Na maile nie odpowiada. Z tego co napisał olgims to mam spore wątpliwości czy ten koncert w ogóle się odbędzie.
BTW, kolekcjonerskich chyba nie ma

- gelO
Widziałem fotę z próby w internetach i nie widać perkusji
Może z automatem będzie 

- Ascetic
-
- rasowy masterfulowicz

Nie chce mi się w to wierzyć, ale może rzucę uchem w tym temacie, jak coś się dowiem dam znać