Ciekawe, czy coś będzie poza tymi wysrywami powyżej, które czytają tylko jemu podobne Z'yeby, o opiece oficerów kgb nad romanowskim?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

To ja wyjaśnię, bo tępakom trzeba wyjaśniać.
Jak to się ma do Petera Brotzmanna, którego światopogląd, zrośnięty z twórczością muzyczną, był na wskroś rewolucyjny, anarchizujący i, mówiąc ordynarnie, lewacki do granic wytrzymałości? Masz go w awatarze, więc rozumiem, że się z nim jakoś utożsamiasz, a mnie to trochę intryguje, bo to tak jakby zatwardziały wyborca SLD legitymował się portretem Dmowskiego.
Ja pierdole komedia XD
to nam elegancko w 93 załatwiła agentka watykanu niejaka hanna a później przybił w 98 rząd niezwykle rozmodlonego mariana. kurwa kraj walki religijnych pojebow o wpływy polityczne XDNoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 09:21Watykański okupant jako instytucja, zdradę i układy z łajdakami ma w dna. Kościelny urzędnik pójdzie w krzaki z każdym, byle ochronić majątek firmy. Długofalowy plan. Niezwykle skuteczny.
wszystko się zgadza, z tymi kosciolkowymi kurwami każda kurwa polityczna układa się jak ta lala, ręka rękę myje, dlatego póki się tego kościelnego gowna nie zmarginalizuje to będziemy trwać w wiecznej matni religijnych pojebow i sekciarzy pokroju choćby naszego forumowego lefebrysty alter-ego pacjentova.NoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 10:22Podstawowym błędem jest przypisywanie uķładania się z kościółkiem (z wzajemnością) tylko jednej frakcji, czy opcji. Obrzydliwość całego układu polega na tym, że w ponadstandardowe włażenie w okrężnicę firmie kościół umoczeni są wszyscy. Łącznie z panem Donaldem. Ostatnią nadzieją wyborców kało na świeckie państwo. Zawsze rechotam, gdy o tym myślę. Rozdział kościoła od państwa i te twarze. Pan Tusk, Pan Czarzasty, Pan Kamysz Kociniak i Pan Hołownia.![]()
Masz zapewne na myśli użytkownika, który posiadając polski paszport, utrzymuje, że ma jakieś długi wobec watykańskiej korporacji. I to nie byłby dla mnie problem. Dług to dług. Niech odda swój dom, ziemię, złoto z tapczanu, czy co tam posiada. Kłopot w tym, że chłopina chce żebyśmy oddawali wszyscy. Bezterminowo. Najgorsze jest jednak to, że realnie nie ma nikogo kto przeciwstawiłby się tej patologii. Nie ma na to. Nie ma na tamto. Na utrzymanie urzędników watykańskiego okupanta, który niczego nie produkuje tylko wiecznie chce zarządzać z bagažnika, kasa zawsze jest. Niezależnie od tego kto jest przy sterze.
I to jest niestety ten cykl, z którego społeczeństwo nie może się uwolnić. Dlatego chuj z nimi wszystkimi, życzę kurwom żeby się zajebali w walce o rząd dusz XDNoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 11:41
Korekta. Przepraszam. Napisałem, że firma kościółek niczego nie produkuje. Mój błąd. Produkuje. Groźnych tępaków klepiących te swoje zaklęcia.
O! I to jest dobry toast.olgims pisze: ↑19-08-2026, 12:21I to jest niestety ten cykl, z którego społeczeństwo nie może się uwolnić. Dlatego chuj z nimi wszystkimi, życzę kurwom żeby się zajebali w walce o rząd dusz XDNoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 11:41
Korekta. Przepraszam. Napisałem, że firma kościółek niczego nie produkuje. Mój błąd. Produkuje. Groźnych tępaków klepiących te swoje zaklęcia.
Poczujcie to uniwersum - jest pięknie, kolorowo i pokojowo ale villain Czarzasty zapodaje magiczną wrzutę, która nakręca tysiace Ukraińców do antypolskich aktów agresji, brakuje tylko pointy że wszelkie antyukraińskie akty jakie miały miejsce po tym wszystkim to po prostu uzasadniona reakcja zdefiniowanej kilka lat temu na tym forum formacji 'wzburzonych obserwatorów'.mad pisze: ↑18-08-2026, 21:20Jak może Czarzasty nakręcać spiralę nienawiści między Ukraińcami a Polakami, mówiąc, że w Polsce jest moda na bicie Ukraińca (nie cytuję wprost tego gnoja)? Ukraińcy uwierzyli mu i są coraz bardziej antypolscy (mnóstwo antypolskich filmików w sieci, wzrost pogardy wobec Polaków). Z kolei każdy normalny Polak powinien się poczuć dotknięty takimi słowami marszałka, bo są one niesprawiedliwe i wręcz nienawistne wobec Polaków.