dokładnie tak jest.Nawet jak jest jakiś news o śmierci dzieci po bombardowaniu to komentarze typu ''dobrze im tak, za mało jeszcze ich zgineło'' są na porządku dziennym.Dlatego właśnie omijam już sekcje komentarzy jak widze wiadomości o jakimś zrzucie na Kijów.To nie na moje nerwy.Olo pisze: ↑02-08-2026, 21:18Chyba żyjemy w innej rzeczywistości bo ja kiedy nie wchodzę na artykuł o bombardowaniach w Kijowie to w komentarzach widzę wręcz zalew tekstów: "dobrze tak bandytom", "chwała Rosji", "sami się prosili" itd (to te grzeczniejsze). Nikt tego nie moderuje, nie usuwa, wisi non stop i dostaje setki lajków. Tak się dzieje pod KAŻDYM artykułem o sytuacji na Ukrainie, o pobiciu jakiegoś Ukraińca/Ukrainki, czy pod zwykłą zapowiedzią meczu Dynama Kijów na lubelskiej Arenie. To jest ta uzasadniona krytyka?mistrzsardu pisze: ↑31-07-2026, 18:59Z Ukraińców robi się w mediach drugi naród wybrany. Można o nich tylko dobrze albo wcale. Każda, nawet uzasadniona krytyka, w mediach kończy się wyrokiem - ruska onuca....
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator