POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

19-06-2026, 15:35

NoGodsNoMasters pisze:
19-06-2026, 15:28
Wzburzona osoba kałowska wystękała elaborat. Tylko widzisz Pawełek. Fakty są takie, że herr Donek po raz drugi pozwolił uciec Zbyszkowi. Co robił niedobity Zbyszek chyba wiesz. W pakiecie zwiał ten homoś cherubinek. Na którego były podobno twarde kwity. Taka to jest historyjka.
No tylko, że to nie ma znaczenia. Ten cały Ziobro et consortes grzeje tylko beton PO. Trupów i Olgimsów. Reszta ma to w zasadzie gdzieś. Fajnie jak złapią i osądzą. Nie uda się trudno i tak to nie wpływa na moje życie. Ci którzy tym żyją to i zagłosują na PO l, choćby się paliło i waliło. Natomiast ta sprawa z służbą zdrowia ma potencjał na wkurwienie grubej części elektoratu. Bo każdy ma babcie/mamę, która musi swoje wystać po badania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

19-06-2026, 15:44

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Wzburzona osoba kałowska wystękała elaborat. Tylko widzisz Pawełek. Fakty są takie, że herr Donek po raz drugi pozwolił uciec Zbyszkowi. Co robił niedobity Zbyszek chyba wiesz. W pakiecie zwiał ten homoś cherubinek. Na którego były podobno twarde kwity. Taka to jest historyjka.
No tylko, że to nie ma znaczenia. Ten cały Ziobro et consortes grzeje tylko beton PO. Trupów i Olgimsów. Reszta ma to w zasadzie gdzieś. Fajnie jak złapią i osądzą. Nie uda się trudno i tak to nie wpływa na moje życie. Ci którzy tym żyją to i zagłosują na PO l, choćby się paliło i waliło. Natomiast ta sprawa z służbą zdrowia ma potencjał na wkurwienie grubej części elektoratu. Bo każdy ma babcie/mamę, która musi swoje wystać po badania.
Bardzo krótkowzroczne. Ten cały burdel zaczął się właśnie od lekceważenia roli Zbyszka. Przecież oni dzięki niemu do tej pory mieszają niemal w każdej sprawie. Co jest koronnym dowodem na nieudolność premiera, bo to on dobiera tych zawodników. Oczywiście pełna zgoda ze sprawą szybkich milionerów. Jestem przekonany, że mamy przed sobą sezon festiwalowy tego typu rewelacji. Także dzięki pracy Zbyszka i jego ludzi.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-06-2026, 15:45

NoGodsNoMasters pisze:
Nie wiem co tam u Pawła... ale przekażę Każdemu jakiego znam.
Natomiast Zdzisławie fakty są takie że zbigniew jest pierwszym w historii III RP ministrem sprawiedliwości, który jest ścigany notą czy listem, ma zablokowany paszport i dowód i bodaj zablokowany majątek na podstawie konfiskaty rozszerzonej. Ma postawionych 26 zarzutów. Musiał spierdalać w przebraniu "dziennikarza" a o powrocie może pomarzyć. Jak wróci proces i pierdzenie w pasiak lub trybunał stanu. Więc konsekwencje już są.

pis z suwerenną i innymi tak zasrał mieszkanie, że trochę sprzątanie potrwa. Ale trwa. A czy zrobi to KO, Związek Emerytów czy Polska Partia Przyjaciół Piwa... to nie ma znaczenia.

Poważny błąd to było nie wyczyszczenie struktur pisowskiego CBA, urzędów, cackanie się z prokuratorami przyklepanymi przez ziobrę w tym korneluka, błedem było posadzenie miernoty Siemoniaka na stołku Koordynatora Służb.

To się mści.

Więc... coś tam se możesz popierdolić i tyle twojego.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

19-06-2026, 15:50

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Nieno... ważne że Zbrojne Ramię lewicy zwane Razem choć osobno, działa brawurowo.
Nie ma czegoś takiego jak służba zdrowia. Jest Opieka Zdrowotna. I tak, to jest coś co może pogrzebać wiele rzeczy, ale już są reakcje personalne. Samo reaktywne tworzenie ustawowych zmian pod wpływem wydarzeń uważam za mocno zły pomysł i słabość.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

19-06-2026, 15:54

NoGodsNoMasters pisze:
Bardzo krótkowzroczne. Ten cały burdel zaczął się właśnie od lekceważenia roli Zbyszka. Przecież oni dzięki niemu do tej pory mieszają niemal w każdej sprawie. Co jest koronnym dowodem na nieudolność premiera, bo to on dobiera tych zawodników. Oczywiście pełna zgoda ze sprawą szybkich milionerów. Jestem przekonany, że mamy przed sobą sezon festiwalowy tego typu rewelacji. Także dzięki pracy Zbyszka i jego ludzi.
No ale ja nie usprawiedliwiam Ziobry. Stwierdzam, że dla wyborcy, co zrozumiałe, dostęp do lekarza specjalisty >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> aresztowanie Ziobry . Co więcej PO bezmyślnie dopuściła, żeby ta sprawa wybuchła, a reaguje w sposób tylko dalej podkręcający wkurw. Just saying. Po prostu sami wpierdolili się na minę i rozkładają kolejne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

19-06-2026, 16:03

Hatefire pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
No ale ja nie usprawiedliwiam Ziobry. Stwierdzam, że dla wyborcy, co zrozumiałe, dostęp do lekarza specjalisty >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> aresztowanie Ziobry . Co więcej PO bezmyślnie dopuściła, żeby ta sprawa wybuchła, a reaguje w sposób tylko dalej podkręcający wkurw. Just saying. Po prostu sami wpierdolili się na minę i rozkładają kolejne.
W tym ostatnim są mistrzami. Jestem pewien, że zaangażowane osoby kałowskie płaczą po nocach w poduchy, widząc genialne posunięcia swych idoli. Przy okazji przypomnę, że hasło "rozliczenia" było głównym i najważniejszym w programie wyborczym. Wyszło jak z rozdziałem kościoła od państwa. :D Czyli tradycyjnie.
Awatar użytkownika
martyrdoom
postuje jak opętany!

19-06-2026, 16:09

Hatefire pisze:
Co więcej PO bezmyślnie dopuściła, żeby ta sprawa wybuchła, a reaguje w sposób tylko dalej podkręcający wkurw. Just saying. Po prostu sami wpierdolili się na minę i rozkładają kolejne.
Na przestrzeni lat przywykłem już do tego, że afery i aferki po prostu się zdarzają z jakąś tam regularnością. To oczywiście źle, no ale co zrobisz, buta nie zjesz.

Co mnie rzeczywiście uwiera, to świadomość, że ludzie, którzy nie potrafią jakoś sensownie i sprawnie ogarnąć tematu na podwórku krajowym prawdopodobnie będą ogrywani jak dzieci przez prawdziwych cwaniaków z innych krajów bądź odpowiednio dużych korporacji / lobby. Żeby nie było, nie piję tu do żadnej konkretnej opcji.
Awatar użytkownika
Sybir

19-06-2026, 16:13

trup pisze:
Sybir pisze:
19-06-2026, 14:40
trup pisze:no chyba tylko ty to widzisz.
Top kek.
Qualis administrator, talis commentarius.
Ja tu tylko sprzątam, ale próbuj dalej, jeśli wola. :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
trup

19-06-2026, 16:16

Sybir pisze:
19-06-2026, 16:13
trup pisze:
Sybir pisze:
19-06-2026, 14:40

Top kek.
Qualis administrator, talis commentarius.
Ja tu tylko sprzątam, ale próbuj dalej, jeśli wola. :D
e nie... chwilowo mam to w dupie.
Awatar użytkownika
Rejwan
rasowy masterfulowicz

19-06-2026, 16:46

https://tvn24.pl/lodz/lodz-napad-na-kan ... -st9103795

zaczęło się.
napastnik to czarnoskóry mężczyzna, jego łupem padło ponad 200 tysięcy złotych w różnych walutach.
send them all back to africa :fu:
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

19-06-2026, 17:29

Jeden kradnie patelnie. Drugi 200k. Ten złodziej i tamten też. Co za różnica? Był czas się przyzwyczaić.
ODPOWIEDZ