Michał Drewnicki, grubo ciosany klotz na sterydACH z Mc'DonaldUSA.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
dość traVna hybryda, VersACE lubi to ! XD
No ale to ta słynna emerytura tego całego Jasia? Czy jednoroczne stypendium od którego nasz kraj upadnie bo stanie się niewypłacalny. Ja nawet nie wiem czym sie zajmuje ten Jaś i pewnie cała masa innych Jasiów. Wiec o radości czy smutku z tego faktu nie moze byc mowy. Lata mi to. Ale poczytam o nim z ciekawosci. Natomiast dumny to mogę być ze swoich osiągnięć a nie cudzych.NoGodsNoMasters pisze: ↑02-06-2026, 17:37Ulubione twoje źródło.
Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego (MKiDN): Kapela otrzymał roczne stypendium literackie w wysokości ok. 5 tys. zł brutto miesięcznie (łącznie 60 tys. zł) na stworzenie piosenek do musicalu o historii zakazu aborcji w Polsce.
Dumny jesteś z tak zainwestowanych środków?
Ps
Dziwny jesteś. Tylko dlatego, że mnie ewidentnie nie lubisz, przestają ci przeszkadzać sprawy o które darłeś paszczę jeszcze przed chwilą. Co cie tak piecze?
Łaczę się w bUlu z Krakowem.
Czekaj, a to czasem nie ty z namaszczeniem tropiłeś każde pięć złotych wydane przez poprzedni rząd? Wtedy był to skandal, a obecnie drobne. Spoko. Bądź dumny z czego tam chcesz.trup pisze: ↑02-06-2026, 20:49No ale to ta słynna emerytura tego całego Jasia? Czy jednoroczne stypendium od którego nasz kraj upadnie bo stanie się niewypłacalny. Ja nawet nie wiem czym sie zajmuje ten Jaś i pewnie cała masa innych Jasiów. Wiec o radości czy smutku z tego faktu nie moze byc mowy. Lata mi to. Ale poczytam o nim z ciekawosci. Natomiast dumny to mogę być ze swoich osiągnięć a nie cudzych.NoGodsNoMasters pisze: ↑02-06-2026, 17:37Ulubione twoje źródło.
Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego (MKiDN): Kapela otrzymał roczne stypendium literackie w wysokości ok. 5 tys. zł brutto miesięcznie (łącznie 60 tys. zł) na stworzenie piosenek do musicalu o historii zakazu aborcji w Polsce.
Dumny jesteś z tak zainwestowanych środków?
Ps
Dziwny jesteś. Tylko dlatego, że mnie ewidentnie nie lubisz, przestają ci przeszkadzać sprawy o które darłeś paszczę jeszcze przed chwilą. Co cie tak piecze?