III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: III Wojna Światowa

28-04-2026, 16:54

Pelson pisze:
28-04-2026, 16:46
jebany kacapski śmieć pisze:
28-04-2026, 16:17
Pelson pisze:
28-04-2026, 16:10

Bo "tania" ropa z kloaki oczywiście nie finansuje tej rozpierduchy, no gdzieżby gołąbek pokoju z Kremla choćby pomyślał o tym afroncie. :hehehe:
Kupowanie rosyjskiej ropy to finansowanie wysadzania ropociągów? Przedawkowałeś banderowska propagandę.
Pac-man, nie pisz do mnie, serio. To nie ma sensu.
Bawiłem się z Tobą w Twojej piaskownicy przez parę lat. Orałem Tobą pole gdy to jeszcze było fajne i nosiło znamiona dobrej zabawy i czegoś na kszałt, nie wiem- ekumenicznego dialogu? Ale teraz, po tylu latach, ja, i widzę, że może wszyscy poza Trupem, który się z Tobą ciągle przepycha jakby świat nie miał końca, traktują Cię trochę jak występy Janka Pietrzaka na gminnym święcie podziemniej pomarańczy. Rozrywki w tym zero, polotu za grosz, poczucia humoru nie ma(sz) i z góry wiadomo czego się spodziewać po prelegencie nieświeżym w kroku. Jedyną atrakcją jest to, czy ktoś z publiki nie odwali jakiegoś numeru i nie odpowie czegoś śmiesznego.
Także ten, zmień adresata (bo treści nie jesteś w stanie).
Berdyczów jest tam :arrow:

Jedyna słuszna postawa. W ścieku niech gówno samo sobie pływa.

<<< Jak nie mają właściciele tego miejsca odwagi na wyjebanie stąd kacapskiego .... Tak jak trolli co się tutaj zalęgły.

A najlepiej zlać to miejsce i poczekać, aż nastąpi otrzeźwienie i refleksja co tu się po raz kolejny odpierdala.

-------------------------------------------
ps. trup, weź ty się jebnił w łeb i nie karm. Od tego są tutaj ci co stoją za tym stanem, nakręcali powrót typa na jawnym multikoncie, czy inni multikonciarze i zwykłe trolle.
Ostatnio zmieniony 28-04-2026, 17:43 przez Ascetic, łącznie zmieniany 4 razy.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
trup

28-04-2026, 17:00

Póki sił, puty walka!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

28-04-2026, 17:01

trup pisze:
Póki sił, puty walka!
Jebnij się w łeb. Raz a konkretnie.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Alter Ego
postuje jak opętany!

28-04-2026, 17:06

Ascetic pisze:
28-04-2026, 16:54
Pelson pisze:
28-04-2026, 16:46
jebany kacapski śmieć pisze:
28-04-2026, 16:17

Kupowanie rosyjskiej ropy to finansowanie wysadzania ropociągów? Przedawkowałeś banderowska propagandę.
Pac-man, nie pisz do mnie, serio. To nie ma sensu.
Bawiłem się z Tobą w Twojej piaskownicy przez parę lat. Orałem Tobą pole gdy to jeszcze było fajne i nosiło znamiona dobrej zabawy i czegoś na kszałt, nie wiem- ekumenicznego dialogu? Ale teraz, po tylu latach, ja, i widzę, że może wszyscy poza Trupem, który się z Tobą ciągle przepycha jakby świat nie miał końca, traktują Cię trochę jak występy Janka Pietrzaka na gminnym święcie podziemniej pomarańczy. Rozrywki w tym zero, polotu za grosz, poczucia humoru nie ma(sz) i z góry wiadomo czego się spodziewać po prelegencie nieświeżym w kroku. Jedyną atrakcją jest to, czy ktoś z publiki nie odwali jakiegoś numeru i nie odpowie czegoś śmiesznego.
Także ten, zmień adresata (bo treści nie jesteś w stanie).
Berdyczów jest tam :arrow:

Jedyna słuszna postawa. W ścieku niech gówno samo sobie pływa.
To nurkuj. Na co czekasz?
Awatar użytkownika
trup

28-04-2026, 17:23

Ascetic pisze:
28-04-2026, 17:01
trup pisze:
Póki sił, puty walka!
Jebnij się w łeb. Raz a konkretnie.
i... vis-a-vis obywatelu dyrektorze kierowniku Mieczysławie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
olgims
rasowy masterfulowicz

28-04-2026, 17:27

Ale wyobraźcie sobie jakiego pierdolca musiał pacjentov dostawać jak tu nie mógł srac w każdym temacie szursko-ruską propagandą, a może po prostu zażywał przepisane przez psychiatrę tabletki XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
NoGodsNoMasters
zaczyna szaleć

28-04-2026, 17:32

Alter Ego pisze:
28-04-2026, 16:52
Nie jesteś w stanie nikogo zaorać, bo jesteś zwykłym pionkiem, który chce się żyłować do usranej śmierci dla mitycznego szamba ze Wschodu, w imię jakiegoś urojonego zagrożenia. Łykasz kretyńska propagandę dla debili, gdy już nawet bacie z targu przejrzały na oczy.
Ty, ale faktycznie masz budżet tak napięty jak plandeka na żuku? Lamentujesz już niemal w każdrj wypowiedzi. Tymczasem tracisz tu sporo czasu. Wspominam o tym , bo ludzie lubią narzekać. To taki sport narodowy. Natomiast, gdy przyjdzie co do czego to nowe auto, wczasy, apartamenty, polędwica z kangura, trzaskowianka w opakowaniach zbiorczych, a w toalecie versracze.

No tak. Zapomniałem. Przecież to ty byłeś łaskaw stwierdzić, że system kaucyjny obojętny może być tylko opasłym bogaczom, a ludzie płacą za wywóz śmieci już 50 zyla. Co do zagroženia ze strony ruskich. Rozumiem, że to kacapy są wiecznie napadane. Ogólnie to pokojowo nastawiony kraj, który tylko się broni jak go ktoś napadnie. Oni nigdy nikogo nie zaatakowali. To nie w ich stylu. Dobrze rozumiem? Te babcie z tego targu to czasem nie są zmyślone? Bo akurat one powinny pamiętać harce sałdatów. Jeżeli nie osobiście to z przekazu matek.

Zdarza się niepowtarzalna okazja, żeby konkretnie przeczołgać to ścierwo. Przynajmniej gospodarczo. To się dzieje. Wielkim błędem będzie tego nie wykorzystać.
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

28-04-2026, 17:50

Hatefire pisze:
27-04-2026, 19:21
https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
Czarne chmury, nafta z nieba. Rosjanie wobec ukraińskich ataków na rafinerie
[...]
Chciałam z dzieckiem mieszkać nad morzem, ale całe morze jest zajebane mazutem, kurwa. Wszystko zniszczone. Latają te drony, wszystko rozwalają, nie wiesz, czy w ogóle przeżyjesz, kurwa, ty i twoje dziecko!
[...]
<Schadenfreude mode on>
W nocy znowu poprawili :hehehe: :hehehe: :hehehe:

Widzę że ta mityczna, tania rosyjska ropa staje się coraz większą utopią, bo nie ma praktycznie tygodnia żeby im czegoś Ukraińcy nie rozjebali a w przypadku kolejnego konfliktu który to bandyckie państwo prędzej czy później rozpęta ich instalacje będą głównym celem ataku, więc opieranie na niej swojej energetyki to samobójstwo.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
ODPOWIEDZ