<Schadenfreude mode on>Czarne chmury, nafta z nieba. Rosjanie wobec ukraińskich ataków na rafinerie
[...]
Chciałam z dzieckiem mieszkać nad morzem, ale całe morze jest zajebane mazutem, kurwa. Wszystko zniszczone. Latają te drony, wszystko rozwalają, nie wiesz, czy w ogóle przeżyjesz, kurwa, ty i twoje dziecko!
[...]
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
The sky is turning red
Return to power draws near
Fall into me, the sky's crimson tears
Abolish the rules made of stone
(...)
Raaaaining Bloooood!
From a lacerated sky
Return to power draws near
Fall into me, the sky's crimson tears
Abolish the rules made of stone
(...)
Raaaaining Bloooood!
From a lacerated sky
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Tu można zobaczyć te płaczące glonojady. No cóż. Może da się to wszystko cofnąć? Tak żeby tego nie było. Nie miłe panie. Nogi odrastają tylko w zusie.Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
<Schadenfreude mode on>Czarne chmury, nafta z nieba. Rosjanie wobec ukraińskich ataków na rafinerie
[...]
Chciałam z dzieckiem mieszkać nad morzem, ale całe morze jest zajebane mazutem, kurwa. Wszystko zniszczone. Latają te drony, wszystko rozwalają, nie wiesz, czy w ogóle przeżyjesz, kurwa, ty i twoje dziecko!
[...]
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Wolisz finansować tę rozpierduchę niż mieć tanią ropę z Rosji?Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
[...]
[...]
Mentalność podjudzonego przez obcych Polaka jest zaiste labiryntem autodestrukcyjnych miazmatów.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Węgrzy mają tę ich tanią ropę. Leciałem tam kiedyś do Rumunii na jeden festiwal bocznymi drogami przez te ich wioski. Ogólnie dramat. Jedyne ślady remontów to świeże miedziane dachy kościołów. Podobno "dar" Wiktora za poparcie wsi. W sklepach pusto. Ogólne wrażenie upadku. Także ja osobiście wolę dopłacić za anihilację tego wschodniego robactwa. I proszę. Nie próbuj mnie przekonywać. Szkoda twojego czasu. Możesz go lepiej wykorzystać. Weź drugi etat, połap jakieś skile. Może kurs robienia past twarogowych ? Bo mam wrażenie, że cały czas myślisz o pieniądzach, które ci ktoś zabiera, zabrał, albo ma zabrać. Trzymam kciuki.Alter Ego pisze: ↑27-04-2026, 20:19Wolisz finansować tę rozpierduchę niż mieć tanią ropę z Rosji?Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
[...]
[...]
Mentalność podjudzonego przez obcych Polaka jest zaiste labiryntem autodestrukcyjnych miazmatów.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Masz problemy z logiką. Z faktu, że banany są tanie w Afryce nie wynika fakt, że te same ceny bananów w Polsce spowodują u nas zwiększenie liczby szałasów i biegania z kijem za lwami.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-04-2026, 20:41Węgrzy mają tę ich tanią ropę. Leciałem tam kiedyś do Rumunii na jeden festiwal bocznymi drogami przez te ich wioski. Ogólnie dramat. Jedyne ślady remontów to świeże miedziane dachy kościołów. Podobno "dar" Wiktora za poparcie wsi. W sklepach pusto. Ogólne wrażenie upadku. Także ja osobiście wolę dopłacić za anihilację tego wschodniego robactwa. I proszę. Nie próbuj mnie przekonywać. Szkoda twojego czasu. Możesz go lepiej wykorzystać. Weź drugi etat, połap jakieś skile. Może kurs robienia past twarogowych ? Bo mam wrażenie, że cały czas myślisz o pieniądzach, które ci ktoś zabiera, zabrał, albo ma zabrać. Trzymam kciuki.Alter Ego pisze: ↑27-04-2026, 20:19Wolisz finansować tę rozpierduchę niż mieć tanią ropę z Rosji?Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
<Schadenfreude mode on>
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Typ chwalący tanią ruską ropę wykłada na temat logiki. Nowe. Nie znałem. IksdeAlter Ego pisze: ↑28-04-2026, 07:25Masz problemy z logiką. Z faktu, że banany są tanie w Afryce nie wynika fakt, że te same ceny bananów w Polsce spowodują u nas zwiększenie liczby szałasów i biegania z kijem za lwami.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-04-2026, 20:41Węgrzy mają tę ich tanią ropę. Leciałem tam kiedyś do Rumunii na jeden festiwal bocznymi drogami przez te ich wioski. Ogólnie dramat. Jedyne ślady remontów to świeże miedziane dachy kościołów. Podobno "dar" Wiktora za poparcie wsi. W sklepach pusto. Ogólne wrażenie upadku. Także ja osobiście wolę dopłacić za anihilację tego wschodniego robactwa. I proszę. Nie próbuj mnie przekonywać. Szkoda twojego czasu. Możesz go lepiej wykorzystać. Weź drugi etat, połap jakieś skile. Może kurs robienia past twarogowych ? Bo mam wrażenie, że cały czas myślisz o pieniądzach, które ci ktoś zabiera, zabrał, albo ma zabrać. Trzymam kciuki.
- Duban
- weteran forumowych bitew
Wpierdolę się między wódę i zagrychę. Pytanie: dlaczego w Kenii banany są rzadkością w hotelch? Z góry dziękuję za odpowiedź.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- wonsz
- zahartowany metalizator
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Mentalność finansowania gówna by stać się jego szambem.
To ciekawe, że na forum gdzie jest pełno ateistów można znaleźć tak wielu ludzi wiary i idei, którzy całkowicie odrzucają materializm, ale jednocześnie stosują wybiórczo podane im przez media normy moralne.
- Hatefire
Wypraszam sobie. Jestem materialistą dialektycznym i zarazem bliska mi jest maksyma ceterum censeo Kacapia esse delendam. Wynika, to z czysto materialistycznych pobudek xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Bo "tania" ropa z kloaki oczywiście nie finansuje tej rozpierduchy, no gdzieżby gołąbek pokoju z Kremla choćby pomyślał o tym afroncie.
Ta kasa idzie przecież na inne, szczytne, cele.
Ot, choćby na zabytki. Czytaj- rozwój infry wodno-kanalizacyjnej w Muchosrańsku, by Wania mógł w końcu przestać strzelać klocka do ogródka somsiadów.
To jest przezabawne, jak Pacjent w swoich ostatnich wpisach tak naprawdę opisuje siebie, ale odnosi te negatywne opinie zawsze do swoich interlokutorów.
To się chyba nazywa projekcja.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Pelson pisze: ↑28-04-2026, 16:10Bo "tania" ropa z kloaki oczywiście nie finansuje tej rozpierduchy, no gdzieżby gołąbek pokoju z Kremla choćby pomyślał o tym afroncie.![]()
Ta kasa idzie przecież na inne, szczytne, cele.
Ot, choćby na zabytki. Czytaj- rozwój infry wodno-kanalizacyjnej w Muchosrańsku, by Wania mógł w końcu przestać strzelać klocka do ogródka somsiadów.
To jest przezabawne, jak Pacjent w swoich ostatnich wpisach tak naprawdę opisuje siebie, ale odnosi te negatywne opinie zawsze do swoich interlokutorów.
To się chyba nazywa projekcja.
Ja czytałem, że logika.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
- Sybir
Słaby ten fikołek, Pacjent. 2/10.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Pac-man, nie pisz do mnie, serio. To nie ma sensu.Alter Ego pisze: ↑28-04-2026, 16:17Kupowanie rosyjskiej ropy to finansowanie wysadzania ropociągów? Przedawkowałeś banderowska propagandę.
Bawiłem się z Tobą w Twojej piaskownicy przez parę lat. Orałem Tobą pole gdy to jeszcze było fajne i nosiło znamiona dobrej zabawy i czegoś na kszałt, nie wiem- ekumenicznego dialogu? Ale teraz, po tylu latach, ja, i widzę, że może wszyscy poza Trupem, który się z Tobą ciągle przepycha jakby świat nie miał końca, traktują Cię trochę jak występy Janka Pietrzaka na gminnym święcie podziemniej pomarańczy. Rozrywki w tym zero, polotu za grosz, poczucia humoru nie ma(sz) i z góry wiadomo czego się spodziewać po prelegencie nieświeżym w kroku. Jedyną atrakcją jest to, czy ktoś z publiki nie odwali jakiegoś numeru i nie odpowie czegoś śmiesznego.
Także ten, zmień adresata (bo treści nie jesteś w stanie).
Berdyczów jest tam
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Nie jesteś w stanie nikogo zaorać, bo jesteś zwykłym pionkiem, który chce się żyłować do usranej śmierci dla mitycznego szamba ze Wschodu, w imię jakiegoś urojonego zagrożenia. Łykasz kretyńska propagandę dla debili, gdy już nawet bacie z targu przejrzały na oczy.Pelson pisze: ↑28-04-2026, 16:46Pac-man, nie pisz do mnie, serio. To nie ma sensu.
Bawiłem się z Tobą w Twojej piaskownicy przez parę lat. Orałem Tobą pole gdy to jeszcze było fajne i nosiło znamiona dobrej zabawy i czegoś na kszałt, nie wiem- ekumenicznego dialogu? Ale teraz, po tylu latach, ja, i widzę, że może wszyscy poza Trupem, który się z Tobą ciągle przepycha jakby świat nie miał końca, traktują Cię trochę jak występy Janka Pietrzaka na gminnym święcie podziemniej pomarańczy. Rozrywki w tym zero, polotu za grosz, poczucia humoru nie ma(sz) i z góry wiadomo czego się spodziewać po prelegencie nieświeżym w kroku. Jedyną atrakcją jest to, czy ktoś z publiki nie odwali jakiegoś numeru i nie odpowie czegoś śmiesznego.
Także ten, zmień adresata (bo treści nie jesteś w stanie).
Berdyczów jest tam![]()