SYSTEM KAUCYJNY w Polsce 2026. Butelki: Szkło i plastik.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SYSTEM KAUCYJNY w Polsce 2026. Butelki: Szkło i plastik.
Swoją drogą, gdybym był pracownikiem marketu, wolałbym się użerać z zacinającym się butelkomatem, który zamontowała (o świcie!) Ursula von der Leyen, niż męczyć się z takim pacjentem. Zdecydowanie przyjemniejsza robota 
Guilty of being right
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Pojebany system, wkurwia mnie, że nie mogę gnieść butelek i to, że w moim sklepie te kupony są do wykorzystania wyłącznie w kasie z kasjerem - w samoobsługowych nie można z nich korzystać.
Wcześniej też ofc odpady sortowałem, teraz jest to po prostu bardziej upierdliwe.
Wcześniej też ofc odpady sortowałem, teraz jest to po prostu bardziej upierdliwe.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I to k-wa wadliwe! Sucz jedna.
Swoją drogą, zastanawia mnie ile trafia do niej od każdej niepogniecionej butelki. Bo za pogniecioną to widmo, nikt nic nie ma, może poza zgryzotą, że se po jabaniutkiej nie może poskakać i do fabii wjebać nie 180 a 246 na jeden rzut.
A i nie chcę nic mówić. Czesi to jebane brudasy. Walają się puchy. Co ciekawe po piwsku. Niemało!!! No, tak się stawia opór szwabom. Jeb puchę pod samochód, w krzaki - jebać eurokołchoz pod niemiecko żydowskim powiernictwem.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- empir
- zahartowany metalizator
W Lidlu (no ale fuj, to niemieckie) możesz wykorzystać bon w samoobslugowej.Dragazes pisze: ↑15-04-2026, 21:29Pojebany system, wkurwia mnie, że nie mogę gnieść butelek i to, że w moim sklepie te kupony są do wykorzystania wyłącznie w kasie z kasjerem - w samoobsługowych nie można z nich korzystać.![]()
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
W Biedronce też. Ciekawe, która sieć ma tak zjebany system. Natomiast Kaufland (podejrzewam że Lidl też, bo to ten sam właściciel, ale nie oddawałem tam jeszcze) mają to lepiej rozwiązane. Wystarczy zeskanować kupon. W Biedzie trzeba się jeszcze przeklinać do płatności bonem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
StokrotkaHatefire pisze: ↑15-04-2026, 22:44W Biedronce też. Ciekawe, która sieć ma tak zjebany system. Natomiast Kaufland (podejrzewam że Lidl też, bo to ten sam właściciel, ale nie oddawałem tam jeszcze) mają to lepiej rozwiązane. Wystarczy zeskanować kupon. W Biedzie trzeba się jeszcze przeklinać do płatności bonem.
Lidla nie ma blisko mnie, więc nie bywam.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- empir
- zahartowany metalizator
Przynajmniej możesz jak dumny bialy człowiek być obsłużony na kasie przez pracownika a nie sam zapierdalać za free na kasie samoobsługowej. To też ma znaczenie.Dragazes pisze: ↑15-04-2026, 22:57StokrotkaHatefire pisze: ↑15-04-2026, 22:44W Biedronce też. Ciekawe, która sieć ma tak zjebany system. Natomiast Kaufland (podejrzewam że Lidl też, bo to ten sam właściciel, ale nie oddawałem tam jeszcze) mają to lepiej rozwiązane. Wystarczy zeskanować kupon. W Biedzie trzeba się jeszcze przeklinać do płatności bonem.
Lidla nie ma blisko mnie, więc nie bywam.