POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

28-03-2026, 13:12

Oskarżony o pedofilie radny ma też śledztwo zoofilskie.
ja pierdole co jest z tymi politykami xddd (tym razem nie z PO, zeby naskrobek sie nie zesral czy tam inny leming)
Obrazek
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

28-03-2026, 13:12

Lewica w Polsce i w Izraelu już nie istnieje. Jako centrowy żyd przez lata lawirowałem pomiędzy jedną i drugą stroną. Istniała symetria - jeśli skręcałem za bardzo w jedną lub drugą stronę, to mnie jakieś moralne poduszki chroniły i droga była szersza. Teraz jak za bardzo skręcam na prawo to się zderzam z twardym i głupim betonem. Kiedy skręcam w lewo czuję naiwność i taką pustkę we łbie.
Skończy się szabas to pójdę po poradę do synagogi. Ciekawe co mi mój rabi powie?
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

28-03-2026, 13:23

no to ze lewica nie przypomina samej siebie w poniekad slusznych zalozeniach to wiadomo od kurwa ruskiego komunizmu, za ktorym testkno calej masie farbowanych julek do ktorych dociera ze pracujac w maku to sie niczego nie dorobia i teraz placz "tax the rich" + tam innych niedojebow.

a co do rabinow to wiadomo

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

zekke pisze:
28-03-2026, 13:00
jak bardzo musisz miec sprany leb zeby robic spin w tej historii stary? pytam powaznie
ojciec to ta cała „wola kochającej rodziny”
wtf, co to w ogole za tekst, jakies problemy z wlasnym starym miales? dziwi cie bedac rodzicem ze nie chcesz aby corka strzelala samoboja? dla mnie jest i zrozumiale jego podejscie jak i samej corki, po nieudanej probie samobojczej i rozjebanym kregoslupie.
ty jestes serio ciezko upośledzony, nie dziwi mnie raczej to ze wszyscy tutaj dosc szybko odpuszczają sobie jakąkolwiek dyskusje z tobą bo to gorsze niz kopanie sie z osłem, pa kochasiu
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-03-2026, 13:51

Aron pisze:
28-03-2026, 07:26
Załóżmy że Giertychowi jednak uda się doprowadzić do ponownego przeliczenia głosów i wyjdzie że Trzaskowski wygrał.
A Bążur wtedy powie - pierdolę, nie chcę tego krzyża dźwigać... I co w takiej sytuacji przewiduje prawo?
Ale giertych nic nie moze ale moze prokuratura. Najlepiej jednym wnioskiem.
I niech policza. Bedzie świety spokoj. Jak okaze sie ze wygrał batyr, nawet 10ma glosami ale bedzie widac ze panstwo moze, dziala i jest transparentne. Bedzie gorzko ale wszystko jasne. A jak sie okaze ze byl skret ostry to sledztwo, ludzie z komisji kary zakaz udzialu w takich cialach a batyr na stadion a nie do palacu. Na co i tak jest szansa, bo batyr ma za uszami i nie wypelnia swojej roli konstytucyjnej dodatkowo.

Inna sprawa ze dopoki sad najwyzszy wyglada jak wyglada to w tym burdelu to sie nie uda.

Choc jest jeszcze jeden prawny niuans zwiazany z forma zatwierdzenia wyniku wyborow. Ale ... zobaczymy jak to sie rozwinie.

W kazdym razie nie zalezy to ani od Lisa ani od Giertycha. Ciala dal Holownia bo juz moglo byc policzone.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-03-2026, 13:54

Hatefire pisze:
27-03-2026, 22:45
trup pisze:
27-03-2026, 19:41
Nie ma to jak sprytnie ośmieszyć ideę przytaczając w jej kontekście Giertycha i Lisa. A jesteś tak generalnie qrva całkowicie na 1000 % pewien, że skoro w 250 sprawdzonych komisjach były solidne ostępstwa wyników w protokołach vs faktycznych, to w pozostałych nie było?
Że w 32000 komisji nie można przemłamać i sfałszować 400 000 głosów? W jakim celu była użyta aplikacja mateckiego? Dlaczego nie przeliczyć jeszcze raz tych głosow skoro przez 5 lat można i dopuszcza to prawo?
Sugerujesz, że rząd Tuska jest tak nieudolny, że opozycji udało się sfałszować wybory (pewnie byłby to pierwszy taki przypadek w dziejach świata), co wymagałoby zaangażowania w spisek jakiś tysięcy osób? Nawet ja nie mam tak złego zdania o Tusku xD
Sugeruje ze to nie rzad Tuska przeprowadzil wybory tylko PKW i pospiesznie ogloszony wynik z maslanymi oczami przez przewodniczacego swiadczy o tym ze sie bardzo spieszyl. Holownia, 'gieroj' dal ciala bo stchorzyl. Spisek tysiecy osob... tak. Aplikacja mateckiego to umozliwiala. W kazdej komisji pis mial ludzi od chuja.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

28-03-2026, 14:05

nagrobek pisze:
zekke pisze:
28-03-2026, 13:00
jak bardzo musisz miec sprany leb zeby robic spin w tej historii stary? pytam powaznie
ojciec to ta cała „wola kochającej rodziny”
wtf, co to w ogole za tekst, jakies problemy z wlasnym starym miales? dziwi cie bedac rodzicem ze nie chcesz aby corka strzelala samoboja? dla mnie jest i zrozumiale jego podejscie jak i samej corki, po nieudanej probie samobojczej i rozjebanym kregoslupie.
ty jestes serio ciezko upośledzony, nie dziwi mnie raczej to ze wszyscy tutaj dosc szybko odpuszczają sobie jakąkolwiek dyskusje z tobą bo to gorsze niz kopanie sie z osłem, pa kochasiu
max twoich możliwości i odnoszenie się do faktów stary, "uga buga jesteś upośledzony" . dyskutować moge tutaj z każdym, oprócz ciebie i jeszcze może dwoch zagubionych mentalnie ludzi, ale też nawet nie muszę kompletnie, więc tym bardziej mnie bawi twoja stadna mentalność. tradycyjnie przypominam to ty przyleciales do mego posta a nie odwrotnie, wiadomo
Obrazek
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-03-2026, 14:45

jeszcze raz specjalnie dla ciebie, tłuku
Dokumentacja oraz zeznania samej Noelii nie potwierdzają takiego przebiegu zdarzeń.
no ale ty i rejwanek wiecie zapewne lepiej od samej ofiary kto ją skrzywdził, wiadomo.
Awatar użytkownika
Rejwan
rasowy masterfulowicz

28-03-2026, 14:58

nagrobek pisze:
Dokumentacja oraz zeznania samej Noelii nie potwierdzają takiego przebiegu zdarzeń.
no ale ty i rejwanek wiecie zapewne lepiej od samej ofiary kto ją skrzywdził, wiadomo.
zapostuj tę dokumentację i zeznania
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

28-03-2026, 15:04

nagrobek pisze:
repostuje info które możesz wyszukac na każdym możliwym portalu stary. staty przestępstw sprawdzisz w dowolnym ai typie. chyba że wolisz w twoim stylu - upośledzony tłuku niedojebie ułomie zjebie. lepiej ci?

meanwhile kolejny klasyczek:

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ