POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

27-03-2026, 17:02

I czego się dowiemy, czy są konkrety czy tylko fantazjowanie na kanałach 'silcznikczowych'?
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
Hatefire

27-03-2026, 17:08

hcpig pisze:
I czego się dowiemy, czy są konkrety czy tylko fantazjowanie na kanałach 'silcznikczowych'?
Giertych przedstawi 2 137 genialny plan na unieważnienie wyborów prezydenckich, a Lis to udostępni na swoim Twitterze.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-03-2026, 17:15

No to są już 2 propozycje co tam się może pojawić na "kanałach silniczkowych". Dobre i to na początek, zawsze to nie memy.

Nie zdążyłem zapytać, czym są "kanały silniczkowe" i też to padło. Haha.

Swoją drogą dalej nie spłukane emocje po prezydenckich. Właściwie to czym są lewary w tych emocjach umiejscowione. Specjalnie nie dziwi w kontekście kontekstu.

No i oczywiście też sprytne, że sami sobie odpowiadają, wyręczając człowieka z pucowania się. Dla mnie OK.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 17:19

Częściowo w kontekście radosnej twórczość lewarów, choćby z tego miejsca. Ciekawe, właściwie oczywiste zjawisko, zaobserwowane w Niemczech, aczkolwiek biorąc pod uwagę znów radosną twórczość na polskim, obserwowanym poletku, też pewnie i u nas mające miejsce. Już teraz i w większej skali w przyszłości xD

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27-03-2026, 17:20 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
hcpig

Trzeba było głosować na kandydatów lewicowych, na NekoMagdę albo Duńczyka a nie na farbowanych lisów, co przejmowali treści konfiarskie i potem zdziwko że przegrana z jakimś randomem, który startował bez nadzei na wygraną, miał tylko ładnie wyglądać i machać do kiboli a tu zonk.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 17:21

hcpig pisze:
Trzeba było głosować na kandydatów lewicowych, na Nekomagdę albo Duńczyka a nie na farbowanych lisów, co przejmowali treści konfiarskie i potem zdziwko że przegrana z jakimś randomem, który startował bez nadzei na wygraną, miał tylko ładnie wyglądać i machać do kiboli a tu zonk.

Fajne. Lekkie. Zabawne. Masz więcej takich obserwacji?

Obrazek
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 17:34

Co do lewarów∑. Agitki, i zabawy w żarty, że to coś specjalnego jest. I wyboru, który mógłby paść na nich. Nie wiem, przypadkowo, po pijaku, po namowach Czarzastego, że do nich można przyjść, bo się u nich chleje, ćpa ... nie mam pojęcia.

Są tutaj tacy co zaraz samochód będą mieć obklejony tym z wadą wymowy. A niby nie populiści. A tego, co równie aktywny, co miałby może kogoś też przekonać jakoś pomijają. A szkoda xD

W pierwszym zdaniu pada :

... Jak żyją i umierają (tu pada akcent i dramaturgia się wzmaga) miasta średniej wielkości...

i już wiesz, co będzie. Później przemarsz z drugim specyficznym panem w żałobym nastroju ... zresztą co ja będę spojlerował ... do oglądnięcia, albo i raczej nie.

Jak ktoś rezolutny miałby się na taki obraz złapać, to chyba ten co przeskoczy do śpiewaka od dzbanowskiego, klikając kanały na YT. Analogiczne stężenie wizji świata dla tych co trzeba wyręczyć, aby się nie zmęczyli za bardzo myśleniem. Nie polecam.

Reasumując: Polska Lewica ....xD
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Hatefire

27-03-2026, 17:40

hcpig pisze:
Trzeba było głosować na kandydatów lewicowych, na NekoMagdę albo Duńczyka a nie na farbowanych lisów, co przejmowali treści konfiarskie i potem zdziwko że przegrana z jakimś randomem, który startował bez nadzei na wygraną, miał tylko ładnie wyglądać i machać do kiboli a tu zonk.
Ruch z posysaniem jajec Memcena był super. Ci co głosowali na Memcena i tak zagłosowali na Batyra, a względem Paniczyka zostawiło osad niechęci za mizianie się z Konfederastią. Jak zazwyczaj w drugiej turze głosowałem na kandydata PO przeciwko kandydatowi PiS z zatkanym nosem, to teraz musiałem jeszcze zasłonić oczy i włożyć stopery do uszu, żeby zmusić się do pójścia do lokalu. Niestety nasze libki jeszcze nie zrozumiały, że mizianie się do nacków jest bezcelowe, bo ci i tak przedstawią zaraz coś bardziej radykalnego i żadnego elektoratu się tym nie zyska, co najwyżej legitymizuje się ich. Po co głosować na PO/PiS podrabiające Konfę skoro można na Konfę. Cnotę stracili rubla nie zarobili.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 17:46

Zatkanynosek pisze:
27-03-2026, 17:40

Ruch z pozyskaniem jajec Mecenas był super. Ci co głosowali na Memcena i tak zagłosowali na Batyra, a względem Paniczyka zostawiło osad niechęci za mizianie się z Konfederastią. Jak zazwycSj w drugiej turze głosowałem na kandydata PO przeciwko kandydatowi PiS z zatkanym nosem, to teraz musiałem jeszcze zasłonić oczy i włożyć stopery do uszu, żeby zmusić się do pójścia do lokalu. Niestety nasze kubki jeszcze nie zrozumiały, że mizianie się do nacków jest bezcelowe, bo ci i tak przedstawią zaraz coś bardziej radykalneg i żadnego elektoratu się tym nie zyska, co najwyżej legitymizuje się ich. Cnotę stracili rubla nie zarobili.
Czyli jednak dobra strategia została obrana! Pomimo dalszego rozpamiętywania. Zagłosowane jak miało być zagłosowane.

Tak se lewuski postękają, te 6 procent uzbierają, a później dołączą do stadka niezadowolonego planktonu w obronie przeciw Polexitowi. Siła bezsilności i braku pomysłu na politykę. Nic się nie poradzi jak ten sepleniący nie potrafi nie udawać, że bestia z kutna nie jest jednak alternatywną opcją jak z nimi nikt nie będzie chciał gadać, albo ma się takich trelów (choć ten akurat jeszcze znośny). Zresztą gdzie poważnie się te pomysły lewicy traktuje? W Dani*. OK? I gdzie jeszcze?

*
https://www.pism.pl/publikacje/wygrana- ... ch-w-danii

Albo inaczej, co lewica powinna rozdać nieswoje, co obiecać z niewiadomoczego, ponad piss, aby wziąć te dodatkowe 3%?
Na ile mieszkań powinni zrobić ustawę, żeby zdobyć 2% u Mariuszy z Katowic a nie Brajton? NA 50 czy 150 tys.? Abstrahując, że w dobie militaryzacji wszystkiego i wszystkich, przy takich deficytach budżetowych, to są w piździe z rozdawnictwem, bo nikt nie uwierzy, że jest z czego rozdać, jak zaraz na ogrzewanie szkół nie będzie.

Bo jak ma starczyć pierdolenie, że wszystko tylko nie układ pis-po, to chyba już od tego jest konfederacja?
Ostatnio zmieniony 27-03-2026, 18:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Hatefire

27-03-2026, 17:53

Ascetic pisze:
Czyli jednak dobra strategia została obrana! Pomimo dalszego rozpamiętywania. Zagłosowane jak miało być zagłosowane.
Znakomita strategia, wręcz genialna. Pełen sukces. Mieli swojego prezydenta całe 4 godziny xD

No ostatecznie jednak zabrakło tego procenta czy dwóch. No ale kim ja jestem, żeby recenzować te niezwykłe strategie. Zapewne tak miało być i jest w tym głębszy długofalowy plan. Zapewne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

W KO same pedofile, zoofile, gwałciciele i przemocowcy. Polska A.

Zakon
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 17:56

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:
Znakomita strategia, wręcz genialna. Pełen sukces. Mieli swojego prezydenta całe 4 godziny xD

No ostatecznie jednak zabrakło tego procenta czy dwóch. No ale kim ja jestem, żeby recenzować te niezwykłe strategie. Zapewne tak miało być i jest w tym głębszy długofalowy plan. Zapewne.
Chwilę temu, z "silniczkowego kanału" wyczytałem to:

"Giertych przedstawi 2 137 genialny plan na unieważnienie wyborów prezydenckich, a Lis to udostępni na swoim Twitterze."

Więc jak to jest?
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Ascetic

27-03-2026, 18:01

Order_of_Nine_Angels pisze:
W KO same pedofile, zoofile, gwałciciele i przemocowcy. Polska A.

ksysiu z polski b
Z tymi przemocowcami to coś może być na rzeczy. Zawsze warto mieć to na uwadze.
Dobrze, że u działaczy z innych opcji politycznych nie ma wynaturzeń, kryminalistów i zboczeńców. Uff.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
trup

27-03-2026, 19:41

Hatefire pisze:
27-03-2026, 17:08
hcpig pisze:
Giertych przedstawi 2 137 genialny plan na unieważnienie wyborów prezydenckich, a Lis to udostępni na swoim Twitterze.
Nie ma to jak sprytnie ośmieszyć ideę przytaczając w jej kontekście Giertycha i Lisa. A jesteś tak generalnie qrva całkowicie na 1000 % pewien, że skoro w 250 sprawdzonych komisjach były solidne ostępstwa wyników w protokołach vs faktycznych, to w pozostałych nie było?
Że w 32000 komisji nie można przemłamać i sfałszować 400 000 głosów? W jakim celu była użyta aplikacja mateckiego? Dlaczego nie przeliczyć jeszcze raz tych głosow skoro przez 5 lat można i dopuszcza to prawo?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
zekke
rasowy masterfulowicz

27-03-2026, 21:13

hcpig pisze:
Trzeba było głosować na kandydatów lewicowych, na NekoMagdę
:praypepe: :praypepe: :praypepe:
Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire

27-03-2026, 22:45

trup pisze:
27-03-2026, 19:41
Nie ma to jak sprytnie ośmieszyć ideę przytaczając w jej kontekście Giertycha i Lisa. A jesteś tak generalnie qrva całkowicie na 1000 % pewien, że skoro w 250 sprawdzonych komisjach były solidne ostępstwa wyników w protokołach vs faktycznych, to w pozostałych nie było?
Że w 32000 komisji nie można przemłamać i sfałszować 400 000 głosów? W jakim celu była użyta aplikacja mateckiego? Dlaczego nie przeliczyć jeszcze raz tych głosow skoro przez 5 lat można i dopuszcza to prawo?
Sugerujesz, że rząd Tuska jest tak nieudolny, że opozycji udało się sfałszować wybory (pewnie byłby to pierwszy taki przypadek w dziejach świata), co wymagałoby zaangażowania w spisek jakiś tysięcy osób? Nawet ja nie mam tak złego zdania o Tusku xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ