POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

Re: POlitykowanie

15-03-2026, 21:20

zekke pisze:
15-03-2026, 20:40

z innej beczki bonusowo - pono natanjahu razem z zona kaput, izraelski twitter wstawia fejkowe nagranie z AI, usuwaja je, wydaja komunikat ze wszystko ok, typa nie widac od 5 dni, chinczycy, iranie i oficjalna turecka tv podaje ze zdechl razem z zona. ot i tyle z postaci historycznej. chociaz gdyby wyciagneli go z szuflady za pare dni to tez bym sie nie zdziwil lol, i tak sie odpierdala totalny psyops war.
Natanjahu to szkodnik. Ale to chyba oczywiste dla wszystkich, niezależnie od poglądów.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

15-03-2026, 21:25

Rejwan pisze:
15-03-2026, 19:09
empir pisze:
15-03-2026, 18:40
Rejwan pisze:
15-03-2026, 17:33
empir chyba kończył europeistykę albo gender studies, najlepsze kierunki dla takiego oświeconego lewicowca :hehehe: chyba że coś innego to prośba o sprecyzowanie - uczelnia i kierunek :)
Dalej kanałami w Malmoe chodzisz?
uwaga masz szanse teraz zabłysnąć i się pochwalić co tam skończyłeś ale pewnie jest tak jak myślałem, szkoda strzępić klawiatury ;] w końcu to dla ciebie tak ważne prawda? a do Malmo nie wracam jebac Szwecje, za to w poniedziałek znowu lece do Helsinek bo trzeba robotę zaplanowac na kolejny Program Increment Planning ;]
A jakie to ma znaczenie, co tu napiszę?
Mogę napisać, że skończyłem szkołę zawodową w Poczesnej albo Harvard. Jedno i drugie na forum jest tak samo nieweryfikowalne i nie jest żadnym argumentem w dyskusji.

A wyjazdu do Finlandii gratuluję bez złośliwości. Może też mi się kiedyś uda tam wpaść na chwilę.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

15-03-2026, 21:30

zekke pisze:
Sybir pisze:
15-03-2026, 20:50
Dzisiaj już wyszło nagranie, jak sobie kawę na stacji benzynowej kupuje i pokazuje dłoń o pięciu palcach. ;) Poza tym, są też sugestie o zgonie młodego Chameneiego - w najlepszym razie ma przebywać na leczeniu w Moskwie. ;)
https://fb.watch/FSOMmQcv0p/
To widziałem chyba rano, a to opisane przeze mnie popołudniu. ;) Jak znajdę link to tutaj wkleję.

Edit: oto nagranie. Oczywiście, już pojawiły się analizy, że to też AI-izowane.

https://x.com/i/status/2033190035764232360
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
ODPOWIEDZ