Natanjahu to szkodnik. Ale to chyba oczywiste dla wszystkich, niezależnie od poglądów.zekke pisze: ↑15-03-2026, 20:40
z innej beczki bonusowo - pono natanjahu razem z zona kaput, izraelski twitter wstawia fejkowe nagranie z AI, usuwaja je, wydaja komunikat ze wszystko ok, typa nie widac od 5 dni, chinczycy, iranie i oficjalna turecka tv podaje ze zdechl razem z zona. ot i tyle z postaci historycznej. chociaz gdyby wyciagneli go z szuflady za pare dni to tez bym sie nie zdziwil lol, i tak sie odpierdala totalny psyops war.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- empir
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
- empir
- zahartowany metalizator
A jakie to ma znaczenie, co tu napiszę?Rejwan pisze: ↑15-03-2026, 19:09uwaga masz szanse teraz zabłysnąć i się pochwalić co tam skończyłeś ale pewnie jest tak jak myślałem, szkoda strzępić klawiatury ;] w końcu to dla ciebie tak ważne prawda? a do Malmo nie wracam jebac Szwecje, za to w poniedziałek znowu lece do Helsinek bo trzeba robotę zaplanowac na kolejny Program Increment Planning ;]
Mogę napisać, że skończyłem szkołę zawodową w Poczesnej albo Harvard. Jedno i drugie na forum jest tak samo nieweryfikowalne i nie jest żadnym argumentem w dyskusji.
A wyjazdu do Finlandii gratuluję bez złośliwości. Może też mi się kiedyś uda tam wpaść na chwilę.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To widziałem chyba rano, a to opisane przeze mnie popołudniu.zekke pisze:https://fb.watch/FSOMmQcv0p/
Edit: oto nagranie. Oczywiście, już pojawiły się analizy, że to też AI-izowane.
https://x.com/i/status/2033190035764232360
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz