POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Jedyne co mnie zastanawia po tej nominacji, to jakie fikołki będzie musiał wykonać Redaktor Woś, żeby uzasadnić jego lewicowość. To będzie gimnastyka sportowa na poziomie olimpijskim xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Spokojnie, kol. masterful, jeszcze zmienicie zdanie, jak PC zmiecie z planszy Brauna i księgowego z Torunia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ten Czarnek to takie chamidło w polskim stylu. Trochę jak Trump, ale morda jak bulwa polskiego ziemniaka i taki klimat sołtysa z podkarpacia co kiełbaskę z dzika załatwi i przyściemni na gruntach. Co jeden to lepszy tam, obecnie chyba im ktoś bardziej kontrowersyjny tym lepszy kandydat. Oby nie wygrał, bo siara jak chuj.
Choć w sumie i tak lepszy niż Braun, bo Czarnek to znajomy typ wiejskiego cwaniaczka ze słomą w butach a Braun to wariat.
Chwała Wielkiej Polsce
Choć w sumie i tak lepszy niż Braun, bo Czarnek to znajomy typ wiejskiego cwaniaczka ze słomą w butach a Braun to wariat.
Chwała Wielkiej Polsce
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
do mnie przemawia zarówno grubiaństwo Czarnka jak i wyrafinowana erudycja Bosaka,
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- empir
- zahartowany metalizator
Wybór Czarka oznacza, że chcą powalczył o elektorat typu Rejwanek i Tabaluga.
- Lukass
Tym razem prezesa chyba instynkt zawiódł. No ale, skoro Trump może być prezydentem, to Czarnek może być premierem.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Mam wrażenie, że to nie instynkt decydował, tylko - ponownie - badania, analizy i konkurs ofert.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
Być może. Jeśli tak było, to tym gorzej. Oznacza to tyle, że według badań głupek nadaje się na stanowisko.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Drogi Kolego, ale skąd założenie, że to głupek został członkiem z ramienia wysuniętym na czoło? Wydaje mi się, że ten wybór to działanie z premedytacją - człowiek z odpowiednim tłem, doświadczeniem i energią oraz niezachwianą wolą. O ile utrzyma w ryzach swój temperament (albo ktoś inny z partii to zrobi), to może być ciepło w obozie Wielkiej Koalicji jesienią przyszłego roku. Czy mnie ta wizja - zwycięstwa ZP i premierostwo PC - cieszy? Absolutnie nie (z różnych względów), niemniej byłbym skłonny postawić pieniądze na to, że się ziści.