POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

02-03-2026, 10:41

Nie gadamy ze sobą. Mieszkamy obok siebie ale nie gadamy Jego problemy są jego problemami.

Żyje w zbyt dużym chaosie, jest niepoukładany.

Żyje jak sam twierdzi ponad stan, beztrosko podchodzi do życia a to zawsze źle się kończy.

Niech mu pomagają Jego koledzy z KO.

To też przykład że nie każdy powinien mieć dostęp do mediów społecznościowych. Temat dotacji i atak po dotacji swinger klubu śledziło sie z wypiekami. Niektórzy nie powinni się ujawniać a tu chuj żywa polemikaz jakimiś trollami często co wyglądało komicznie.

Co innego kwestie osobiste bo ciężko brylanta nie lubić. To bardzo towarzyska osoba. Ale ale pełniąc funkcje posła z zamiarem startowania na burmistrza trzeba się ogarnąć.

W NiKU też mógł być bardzo dziś wysoko no ale.
tomaszm

02-03-2026, 12:06

Heh napisałem z Kolegami z pracy propozycję zmian do ustawy lutowej która jest na biurku prezydenta Nawrockiego. Ustawa w pewnych aspektach krzywdząca. Pracował w Ipnie więc chyba sam najlepiej zrozumie z czym mamy do czynienia. Propozycja podparta ponad setka podpisów. Dam znać jak będę miał odpowiedź prezydenta.

Bardzo się do tego przylozylismy. Ciekaw jestem bardzo reakcji prezydenta.

Jak nie przejdzie to mam plan B. Poproszę oligarchów kościoła o pomoc.
tomaszm

02-03-2026, 12:59

Wkleję Wam chociaż tą cześc co mogłem w wątku prawnym to co skierowałem do prezydenta Nawrockiego
ODPOWIEDZ