III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: III Wojna Światowa
Chamenei nie żyje.
Aż dziwne, że nikt nie skomentował śmierci tego skur...iela?
Aż dziwne, że nikt nie skomentował śmierci tego skur...iela?
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Zajebisty rozpierdol, dużo wspaniałych wybuchów, Hail Satan! 
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Pozdrowienia z Dubaju. Życzcie mi szczęścia jak otworzą przestrzeń powietrzną. 
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze chwilę to potrwa IMO. USA-mani i ogon, który kręci psem będa sukcesywnie odstrzeliwać każdego twardogłowego kandydata do rządzenia aż reżim nie pójdzie po rozum do głowy. Już zresztą są pierwsze przesłanki, wczoraj IRGC zamykali Ormuz, dzisiaj już zdążyli ogłosić, że cieśnina jest otwarta dla ruchu.
Co by nie mówić złego o narodzie na Ż i pomarańczarni spod znaku MAGA, niechętnie przyznam, że militarnie odrabiają swoje zadania domowe na szóstkę. To jest wojskowy inny świat.
Skala infiltracji Iranu, wiedzy o ruchach głównych figur, ich planach dnia, korespondencji, sposobie rządzenia i wydawania decyzji- zadziwia. Po takich preparacjach zrzucenie kilku bomb, dokładnie tam gdzie trzeba i KIEDY trzeba to blotka. Cała struktura Iranu przygotowywała się na atak w nocy, a tu proszę, 8.15, spotkanie wierchuszki i odstrzał.
Efekt uboczny tego co zaszło wczoraj już widać bliżej nas. Budanow przyznał, że Wołodia z bunkra wyraził zgodę na magamerykańskie gwarancje bezpieczeństwa dla Ukrainy. Czyli w jakiejśtam perspektywie czasowej UK i Francja nad Dnieprem.
E: @Wodzu- trzymaj się tam.
Co by nie mówić złego o narodzie na Ż i pomarańczarni spod znaku MAGA, niechętnie przyznam, że militarnie odrabiają swoje zadania domowe na szóstkę. To jest wojskowy inny świat.
Skala infiltracji Iranu, wiedzy o ruchach głównych figur, ich planach dnia, korespondencji, sposobie rządzenia i wydawania decyzji- zadziwia. Po takich preparacjach zrzucenie kilku bomb, dokładnie tam gdzie trzeba i KIEDY trzeba to blotka. Cała struktura Iranu przygotowywała się na atak w nocy, a tu proszę, 8.15, spotkanie wierchuszki i odstrzał.
Efekt uboczny tego co zaszło wczoraj już widać bliżej nas. Budanow przyznał, że Wołodia z bunkra wyraził zgodę na magamerykańskie gwarancje bezpieczeństwa dla Ukrainy. Czyli w jakiejśtam perspektywie czasowej UK i Francja nad Dnieprem.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Dzięki! Cos się dzieje w okolicy ale hotel jest OK, pub dobrze zaopatrzony, i tak dalej. Miałem dosłownie godzinę do odlotu w drodze z Bangalore i hui. Damy radę.
I dream of colour music,
- Aron
- postuje jak opętany!
Mohsen Araki
Sadiq Larijani
Prawdopodobnie któryś z tych dwóch religijnych chujków zostanie nowym ajatollahem. My Żydzi zajebaliśmy Chameneiego, więc muszą sobie wyznaczyć nowego pasterza.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Najpierw musi nie być odstrzelony w kolejnych dniach - islamistyczne bingo trwa!
Guilty of being right
- Aron
- postuje jak opętany!
Rakiety ciągle latają, więc dużo może się zmienić. Być może nikt nie będzie nawet chciał aspirować na to stanowisko, bo natychmiast będzie potencjalnym celem. No chyba że pragnie zostać męczennikiem i ruchać 72 dziewice w islamskim raju 
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Aron
- postuje jak opętany!
eeeeee....... eeeee....... eeeee.........
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- zekke
- weteran forumowych bitew
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pelson pisze: ↑01-03-2026, 11:59Jeszcze chwilę to potrwa IMO. USA-mani i ogon, który kręci psem będa sukcesywnie odstrzeliwać każdego twardogłowego kandydata do rządzenia aż reżim nie pójdzie po rozum do głowy. Już zresztą są pierwsze przesłanki, wczoraj IRGC zamykali Ormuz, dzisiaj już zdążyli ogłosić, że cieśnina jest otwarta dla ruchu.
To akurat prawda. Odrobili zadanie domowe na szóstkę. Mają zapewniony pokój z Egiptem. Nowe władze Syrii zostały zaakceptowane - wystarczy że pożegnają się ze wzgórzami Golan i nie będą grozić palcem Izraelowi. Wtedy Izrael zostawi ich też w spokoju , ot taki handel wymienny. Iran wspierał Hamas - w zasadzie Hamas już nie istnieje, cała strefa gazy też nie istnieje… Hezbollah też był finansowany przez Iran. No to powybuchały dowódcom pagery, kilka dni intensywnego bombardowania i przestali się liczyć. Kto tam jeszcze został? Huti w Jemenie? Przyjdzie czas i na nich. Iran został sam, nie ma już możliwości walczyć cudzymi rękami. Amerykanie też się zdenerwowali i pare miesięcy wcześniej zbombardowali kompleks jądrowy. Irańczycy wyszli na ulice więc albo teraz albo nigdy. Więc wspólnymi siłami uderzyli. Kraje zatoki perskiej na razie powściągliwe, obserwują jak rozwija się sytuacja. Iran był sojusznikiem Rosji ale ta jak widać traktuje sojusze jak papier na którym takie zobowiązania są zapisane - czyli jak papier toaletowy. Izraelczycy po 40 latach od wybuchu rewolucji islamskiej przemeblowują cały Bliski Wschód. Mieli bardzo dużo czasu by się do tego przygotować. Infiltracja, rozpoznanie, dane wywiadowcze - tutaj nikt im nie dorówna. Rosja w tym rankingu zatrzymała się w czasach wielkiej wojny ojczyźnianej.
-
Nasum
-
Nasum
- Aron
- postuje jak opętany!
To miał być premier z Krakowa, ale nie wyszło. No ale gdyby go wybrano, to jaką funkcję miałaby pełnić ajatollahowa Nelli?

z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
mocny2_3
-
mistrzsardu
Jakby Chiny miały ruszyć zbrojenie na Tajwan to teraz byłby dobry moment.
Celem życia nie jest przeżycie.