Albo pasywnie uczestniczy w spotkaniach na plebanii w Dąbrowie Górniczej.olgims pisze: ↑21-02-2026, 11:23do koscioła różaniec klepać ciapalugo z pluszowymi uszkami a nie na forum satanistycznym swoim sodomickim fantazjom upust dajesz.
a tak serio ciapaluga - ty masz absolutną fiksację analną na dodatek z twoich wpisów wynika, że nie lubisz i się boisz kobiet - wnioskuje, żeś jest zakompleksiony janusz z piwnym bebzonem chodzący na spotkania kamratów i innych niklotów![]()
Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Jest to wysoce prawdopodobne!empir pisze: ↑21-02-2026, 12:02Albo pasywnie uczestniczy w spotkaniach na plebanii w Dąbrowie Górniczej.olgims pisze: ↑21-02-2026, 11:23do koscioła różaniec klepać ciapalugo z pluszowymi uszkami a nie na forum satanistycznym swoim sodomickim fantazjom upust dajesz.
a tak serio ciapaluga - ty masz absolutną fiksację analną na dodatek z twoich wpisów wynika, że nie lubisz i się boisz kobiet - wnioskuje, żeś jest zakompleksiony janusz z piwnym bebzonem chodzący na spotkania kamratów i innych niklotów![]()
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
służba zdrowia dziś to rak i każdy to wie. Niestety przy wszystkich dobrych rzeczach między innymi to spierdolili totalnie. Ja nie korzystam na szczęście ale różne historie słyszałem jak termin za rok.10,5 pisze: ↑21-02-2026, 10:59Mi się żyje lepiej, jedynie czekam na uleczenie służby zdrowia. Oczywiście zaawansowanie technologiczne jest odczuwalne mocno, ale TERMINY to kurwa afrykańskie. Nawet mając abonament w Medicover nie jestem w stanie umówić się do ortopedy, bo nie ma terminów. Pójdę prywatnie, czyli w moim przypadku zapłacę potrójnie.
Powinni to rozjebać i zbudować od nowa tak jak zus.
Ogólnie i tak dobrze że nie mieszkam na Białorusi albo w Rosji.
POLSKA zawsze KATOLICKA