POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Re: POlitykowanie
"Pisowski czopek", dobre, zapamiętuję na przyszłość.
Przygody Batona na czarnym lądzie
- DST
- rasowy masterfulowicz
Stalinoski (dobre to było określenie) ma szczęście, że tylko esemesy bo w realu potężny Piotr Zelt jak by mu W Y K U R W I Ł to by się fircyk rozsypał jak klocki lego.
Chwała Wielkiej Polsce
Chwała Wielkiej Polsce
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Fanem Stanoskiego nie jestem, ale Zelt to zwykły debil, któremu onucowanie weszło zbyt mocno
A propos, to ze ktoś jest "duży" nie znaczy, że zaraz wielki napierdalator. Nieraz i nie dwa widziałem, jak "chłop jak koń" dostawał koncertowy wpierdol od niepozornego "przecinaka"
A propos, to ze ktoś jest "duży" nie znaczy, że zaraz wielki napierdalator. Nieraz i nie dwa widziałem, jak "chłop jak koń" dostawał koncertowy wpierdol od niepozornego "przecinaka"
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Przygody Batona na czarnym lądzie
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobra dobra, nie wiem jak wyglądasz, ale i tak obstawiam, że Piotr Zelt rozjebałby cię na solo.Jimmy Boyle pisze: ↑13-02-2026, 22:49Fanem Stanoskiego nie jestem, ale Zelt to zwykły debil, któremu onucowanie weszło zbyt mocno![]()
A propos, to ze ktoś jest "duży" nie znaczy, że zaraz wielki napierdalator. Nieraz i nie dwa widziałem, jak "chłop jak koń" dostawał koncertowy wpierdol od niepozornego "przecinaka"![]()
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
chyba w zawodach kulturystycznych bo prawdziwej walki mógłby nie wytrzymać kondycyjnie XD
MAGA // FAFO
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
fobię?Jimmy Boyle pisze: ↑13-02-2026, 23:28Masz PiSofobie jakas?![]()

- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
nic nie skumałeś, ale akurat nie jest to dla mnie większym zaskoczeniem biorąc pod uwagę twoje poważne ograniczenie intelektualne 
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
no elo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
DST pisze: ↑13-02-2026, 23:10Dobra dobra, nie wiem jak wyglądasz, ale i tak obstawiam, że Piotr Zelt rozjebałby cię na solo.Jimmy Boyle pisze: ↑13-02-2026, 22:49Fanem Stanoskiego nie jestem, ale Zelt to zwykły debil, któremu onucowanie weszło zbyt mocno![]()
A propos, to ze ktoś jest "duży" nie znaczy, że zaraz wielki napierdalator. Nieraz i nie dwa widziałem, jak "chłop jak koń" dostawał koncertowy wpierdol od niepozornego "przecinaka"![]()

- Hatefire
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Jest nadzieja na powiew świeżości i przełamanie duopolu w polskiej polityce. Na zgliszczach Polski 2050 powstaje nowe ugrupowanie. Nazywać się będzie po prostu Centrum, w grupie założycieli znajduje się między innymi Rysiek Petru.
To doskonała wiadomość i w tej nowej partii wcale nie chodzi o szantażowanie Tuska przy ważnych dla koalicji głosowaniach, żeby wyrwać jakieś stołki i synekury.
To doskonała wiadomość i w tej nowej partii wcale nie chodzi o szantażowanie Tuska przy ważnych dla koalicji głosowaniach, żeby wyrwać jakieś stołki i synekury.
Mam prawo reagować.
- Hatefire
- hcpig
Polacy są karmieni ciągle tym samym gównem. Albo wciskanie w kółko jako nową jakoś kolejnych band nacjonalizdów (LPR/PiSS/Konfa/Browning) albo nowa partia centrowa chuj wie dla kogo (PeŁo, Palikot, Nowoczesna, Polska 2050 i teraz dwie Polski 1025).Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-02-2026, 15:33Jest nadzieja na powiew świeżości i przełamanie duopolu w polskiej polityce. Na zgliszczach Polski 2050 powstaje nowe ugrupowanie. Nazywać się będzie po prostu Centrum, w grupie założycieli znajduje się między innymi Rysiek Petru.
Tylko Lewica jest konsekwentna i zachowuje z godnością ciągłość instytucjonalną a jeżeli już pojawia się nowy byt to stanowi on realną wartość i jakość (Razem).
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
Te ,,nowe'' partie raczej spełniają rolę wentyla bezpieczeństwa dla rządzących kast tzn dają one nadzieję na zmianę dla ludzi którzy chcą i czekają na zmiany a potem chuj, i tak włazi pis lub po i dalej bajka.
Korwin dziad DOKŁADNIE tak był przez kogoś zaprogramowany. W wyborach jedzie na wejście do parlamentu a tuż przed wynikiem odpala hitlera lub ze kobiety chcą być gwałcone.
Efekt taki że uspokajał jakąś część ludzi tym że wejdzie (aby ci ludzie się wreszcie nie wkurwili i protestowali) a potem chuj. Z własnej partii go za to wyjebali bo mieli dosyć tych jaj.
Polska scena polityczna jest zabetonowana głównie z winy głupiego narodu któy głosuje jak głosuje (na 500+) lub się nie interesuje i nie głosuje wcale bo ,,ni mo na kogo''.
Jaka była ostatnio frekwencja? około 50%?
Korwin dziad DOKŁADNIE tak był przez kogoś zaprogramowany. W wyborach jedzie na wejście do parlamentu a tuż przed wynikiem odpala hitlera lub ze kobiety chcą być gwałcone.
Efekt taki że uspokajał jakąś część ludzi tym że wejdzie (aby ci ludzie się wreszcie nie wkurwili i protestowali) a potem chuj. Z własnej partii go za to wyjebali bo mieli dosyć tych jaj.
Polska scena polityczna jest zabetonowana głównie z winy głupiego narodu któy głosuje jak głosuje (na 500+) lub się nie interesuje i nie głosuje wcale bo ,,ni mo na kogo''.
Jaka była ostatnio frekwencja? około 50%?
POLSKA zawsze KATOLICKA
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Wzrusza mnie twa wiara w szlachetność ludzkiej natury, drogi kolego. Raczej zakładałem, że to Rysiowe Centrum, które odnotuje poparcie na skalę błędu statystycznego to jest oportunistyczny skok na koryto, bo teraz Nasz Pan Dolan będzie się musiał układać z jedną więcej bandą prosiąt z powodów sejmowej arytmetyki.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑18-02-2026, 18:38Te ,,nowe'' partie raczej spełniają rolę wentyla bezpieczeństwa dla rządzących kast tzn dają one nadzieję na zmianę
Mam prawo reagować.