Szach mat
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Re: POlitykowanie
Przygody Batona na czarnym lądzie
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nie stoję po żadnej stronie. Nagrania pokazują, że zostali zabici z zimną krwią. W drugiej już (chyba) martwego dobijał kilkoma strzałami. To była egzekucja. Obiektywnie oceniam.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Spłaciłeś już długi cymbale?tabaluga pisze: ↑26-01-2026, 11:18no jako rzecznik propolskiej true-prawicy stwierdzam że ta sprawa z tym pielęgniarzem dla starszych panów nie jest tak jednoznaczna jak z tą lesbiją , możliwe że przemęczeni i zestresowani agenci ice popełnili błąd , błędy się zdarzają , popatrz ile ludzi ma na sumieniu przeciętny lekarz... pewnie więcej niż agent ice, No tak czy inaczej ten koleś też popełnił błąd i to większy więc chuj z nim, fafo rip bozo![]()
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
kurna typie , agent ice odskoczył w bok a i tak oberwal autem a ty mi tu jakieś banialuki opowiadasz , skończ już i oszczędż sobie wstydu.

MAGA
- trup
Tak tak. Igor Stachowiak tez potrącił sobą policjantów. I to kilku na raz.tabaluga pisze: ↑26-01-2026, 12:45kurna typie , agent ice odskoczył w bok a i tak oberwal autem a ty mi tu jakieś banialuki opowiadasz , skończ już i oszczędż sobie wstydu.
![]()
Żydzi też trącali gestapowców. Czym się dało. A wo ogole tarczyński idź już lizać jajka trumpowi.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ogólnie to trochę chuj mnie obchodzi ta przepychanka, ale akurat wczoraj sobie oglądałem Jona Stewarta i fajne zestawienie zrobił pokazując Orwellowskie "dwójmyślenie" Trumpowej administracji
Od około 16min do końca
Od około 16min do końca
- trup
Dali kretynom i zwyrodnialcom broń i wolną rękę, to korzystają.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Bardzo celne; moralność Kalego na całego.
edit; albo chuj w to, nie ma sensu się produkować na ten temat; pokasowałem swoje wypusty
Przygody Batona na czarnym lądzie