POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
zawsze tak było że jak szedłeś z bronią na policje to dziurawili cie jak sito , teraz jest zwyczajna nagonka bo ice jest od Trumpa a wariaci jak zwykle od demokratów.
MAGA
-
tabaluga
nigdy nie dałem na jąkałe , to tak jak dawac na rydzyka.a człowiekiem jestem dobrym , a moralność moja lepiej rozwinięta niż większości tutaj.
MAGA
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
- nagrobek
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- Sybir
Bk z typa. XD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
Pan Dominik raczył był osiągnąć nowy poziom dna. Jest to spore osiągnięcie, bo sam ten poziom mocno wcześniej wyśrubował.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
- Sybir
Ale pamiętajcie, towarzyszu - na rozmowę o pracę wolno zabrać klamkę, przynajmniej wg błądzącej konfederackiej braci.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
-
olgims
kurwa poziom absurdu wśród zdradzieckiej antypolskiej pseudo-prawicy wszedł na nowy poziom
ciapalugi tego świata usprawiedliwiają i cieszą się, że gdzieś tam pseudodyktaturka morduje praworządnych obywateli, jednocześnie wcześniej drąc histerycznie pizdy o maseczki i farmaceutyczny terror. serio nie ma nic bardziej upośledzonego niż tzw prawica, jestem o tym ostatecznie przekonany.

ciapalugi tego świata usprawiedliwiają i cieszą się, że gdzieś tam pseudodyktaturka morduje praworządnych obywateli, jednocześnie wcześniej drąc histerycznie pizdy o maseczki i farmaceutyczny terror. serio nie ma nic bardziej upośledzonego niż tzw prawica, jestem o tym ostatecznie przekonany.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
tabaluga
no jako rzecznik propolskiej true-prawicy stwierdzam że ta sprawa z tym pielęgniarzem dla starszych panów nie jest tak jednoznaczna jak z tą lesbiją , możliwe że przemęczeni i zestresowani agenci ice popełnili błąd , błędy się zdarzają , popatrz ile ludzi ma na sumieniu przeciętny lekarz... pewnie więcej niż agent ice, No tak czy inaczej ten koleś też popełnił błąd i to większy więc chuj z nim, fafo rip bozo 
MAGA
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Serio, wyobrażam sobie jak wchodzisz do lekarza w przychodni na badanie i po pytaniu "dzień dobry, słucham Pana, co Panu dolega?" i Ty z progu od razu "ile ofiar masz na sumieniu morderco?". Lekarz mówi "mhm.. rozumiem" milknie i zaczyna wypisywać odpowiednie skierowanie.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
tabaluga
było tak mało zabójstw bo ICE deportowało już sporo niebezpiecznych kryminalistów , a reszta imigrantów się aktualnie boi zabijać bo jest duże zamieszanie.Te dwie ofiary to też jacyś niebezpieczni i radykalni ludzie, jedna chciała przejechać agenta, drugi chodził uzbrojony po zęby na uliczne rozruby , także wyszło na + dla spokojności w społeczeństwie. Patrz dla porównania 2023

MAGA
- masterful
- Kontakt:
Ty tak na serio z tym?
Te dwie ofiary to też jacyś niebezpieczni i radykalni ludzie, jedna chciała przejechać agenta, drugi chodził uzbrojony po zęby na uliczne rozruby ,
-
tabaluga
- Duban
To jeszcze kup słownik ortograficzny i będzie git. Nie wiem tylko, czy w ZSRR są dopuszczone to użytku. Ale myślę, że jak się przejdziesz na Łubiankę, to coś dostaniesz.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- masterful
- Kontakt:
-
tabaluga
ja oceniam obiektywnie , dlatego jestem w stanie przyznać że jak w pierwszym przypadku racja jest po stronie ice tak w drugim obydwie strony popełniły błąd . ty zaś stoisz po stronie anarchistycznych bojówek,dla ciebie to aniołki.
MAGA