Drony zamiast myśliwców. Co Polska otrzyma w zamian?
Dla nas najważniejszym elementem porozumienia jest jednak to, co Polska otrzyma w zamian. Ukraina stała się jednym z liderów rozwoju technologii dronowych. Tanie bezzałogowce, zarówno komercyjne, jak i stricte wojskowe, odegrały kluczową rolę w rozpoznaniu, korygowaniu ognia artylerii i precyzyjnych uderzeniach. Polska ma uzyskać dostęp do ukraińskiego know-how w tym zakresie, co znacząco wzmocni własne zdolności obronne. Negocjacje obejmują również wybrane technologie rakietowe.
Może zamknie to mordy co niektórym kłamcom.
Stąd taka sraczka rossyjskich szczurów...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Szczyt włazidupstwa porównywalny do żenady jaką zaprezentowały pisowskie trumpizdy pajacujące w czerwonych czapeczkach, pani noblistka niejaka Machetazo Trono de Huesos spuściła swą nagrodę w kiblu (chyba że mu tylko dała potrzymać),
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Tyle, że on ją w pierwszym wywiadzie po pojmaniu Maduro publicznie skreślił, stawia na reżim z nową twarzą i ma w dupie wenezuelską demokrację.
Ale modeluje swoją politykę pod wpływem pochlebstw i pokłonów, na które jest łasy jak dzikusy na perkal i paciorki, co doskonale zrozumiał i wykorzystuje putler.
Inna sprawa jakiego poziomu trzeba być chamem, prostakiem i narcyzem, żeby tego tego Nobla z demobilu przyjąć.
Cały czas nie chce mi się wierzyć, że na czele najpotężniejszego państwa świata stoi rozkapryszona primadonna działająca z niskich, osobistych pobudek i miotająca rakietami w takt napadów miesiączki, wierzę że stoi za tym jakiś głębszy plan a za sznurki tej pacynki pociąga stary dobry deep state.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Cały czas nie chce mi się wierzyć, że na czele najpotężniejszego państwa świata stoi rozkapryszona primadonna działająca z niskich, osobistych pobudek i miotająca rakietami w takt napadów miesiączki, wierzę że stoi za tym jakiś głębszy plan a za sznurki tej pacynki pociąga stary dobry deep state.
Taaa, wiara w deep state, z którego zawsze się śmiałem, byłaby w sumie niezłym pocieszeniem w tej sytuacji. To po prostu musi być trolling z jego strony, nie wierzę że to prawda
Jego zachowanie przypomina mi dyktatora Turkmenistanu trochę. Tak jakby dać ogromną władzę dziesięciolatkowi.