Bóg istnieje czy nie istnieje?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Bóg istnieje czy nie istnieje?
Dla mnie jednakże to ontologiczne zagadnienie. Jak pierdze i opluwam telefon zarazem po tekście katola, ze śmiechu, to jestem, czy nie jestem, a jak jestem, to czy realizuje dzieło bosze, a jak realizuje, to czy sprowadza się ono do obrzydliwości, czyli pierdzenia i smarkania na telefon jak jakieś jebane zwierzę. Po to tworzy dzieło na swoje podobieństwo, abym jak on, zachowywał się jak jakieś zwierzę? Nie wierzę!
Ostatnio zmieniony 10-01-2026, 20:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- empir
- zahartowany metalizator
widocznie buk tak chciał abyś parskał i pierdziałAscetic pisze: ↑10-01-2026, 20:38Dla mnie jednakże to ontologiczne zagadnienie. Jak pierdze i opluwam telefon zarazem po tekście katola, ze śmiechu, to jestem, czy nie jestem, a jak jestem, to czy realizuje dzieło bosze, a jak realizuje, to czy sprowadza się ono do obrzydliwości, czyli pierdzenia i smarkania na telefon jak jakieś jebane zwierzę. Po to tworzy dzieło na swoje podobieństwo, aby jak on, zachowywał się jak jakiś pies? Nie wierzę!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oto słowo bosze. Pierdź i parskaj na moje podobieństwo jakiem ja parskam i pierdzem! Puff.empir pisze: ↑10-01-2026, 20:40widocznie buk tak chciał abyś parskał i pierdziałAscetic pisze: ↑10-01-2026, 20:38Dla mnie jednakże to ontologiczne zagadnienie. Jak pierdze i opluwam telefon zarazem po tekście katola, ze śmiechu, to jestem, czy nie jestem, a jak jestem, to czy realizuje dzieło bosze, a jak realizuje, to czy sprowadza się ono do obrzydliwości, czyli pierdzenia i smarkania na telefon jak jakieś jebane zwierzę. Po to tworzy dzieło na swoje podobieństwo, aby jak on, zachowywał się jak jakiś pies? Nie wierzę!
Jutro z ambony, pierdzi ksiądz jak szalony.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
szczęść borze i ratuj się kto może
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
masz fiksację analnąAscetic pisze: ↑10-01-2026, 20:38Dla mnie jednakże to ontologiczne zagadnienie. Jak pierdze i opluwam telefon zarazem po tekście katola, ze śmiechu, to jestem, czy nie jestem, a jak jestem, to czy realizuje dzieło bosze, a jak realizuje, to czy sprowadza się ono do obrzydliwości, czyli pierdzenia i smarkania na telefon jak jakieś jebane zwierzę. Po to tworzy dzieło na swoje podobieństwo, abym jak on, zachowywał się jak jakieś zwierzę? Nie wierzę!
POLSKA zawsze KATOLICKA
- tomekw48
Podobieństwo DNA człowieka i małpy to 98%.
Tak, jesteśmy zwierzętami.
Bóg też ma cechy zwierzęce, ale nie widziałem jeszcze, jak sra i robi kupę. W każdym razie, podobnie jak ja kieruje się swoim widzimisie. I to widzimisie sprawiło, że jestem wiernym sługą Boga. Nie żałuję tego ani trochę.
Chwała Bogu na wieki. Bóg jest wielki.
Bóg też ma cechy zwierzęce, ale nie widziałem jeszcze, jak sra i robi kupę. W każdym razie, podobnie jak ja kieruje się swoim widzimisie. I to widzimisie sprawiło, że jestem wiernym sługą Boga. Nie żałuję tego ani trochę.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- empir
Skoro rola sługusa cię zadawała (:tomekw48 pisze: ↑10-01-2026, 23:48Podobieństwo DNA człowieka i małpy to 98%.
- tomekw48
Jak najbardziej mnie ta rola zadowala. Jesteśmy wszyscy sługami swojego mózgu w którym ukryty jest Bóg i całe postrzeganie świata. Wolna wola nie istnieje. Spieramy się w tym temacie o Boga, który ewidentnie jest, ponieważ cały świat znajdujący się w naszym mózgu jest jego manifestacją.
Wszyscy jesteśmy sługami swoich zmysłów, a ja jestem świadomym sługą. Na pohybel ślepcom, którzy tego nie widzą.
Wszyscy jesteśmy sługami swoich zmysłów, a ja jestem świadomym sługą. Na pohybel ślepcom, którzy tego nie widzą.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Lukass
Bla bla bla bla bla bla bla.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
Miałem nadzieję że spotkam przynajmniej jedną taką osobętomekw48 pisze: ↑11-01-2026, 00:14Jak najbardziej mnie ta rola zadowala. Jesteśmy wszyscy sługami swojego mózgu w którym ukryty jest Bóg i całe postrzeganie świata. Wolna wola nie istnieje. Spieramy się w tym temacie o Boga, który ewidentnie jest, ponieważ cały świat znajdujący się w naszym mózgu jest jego manifestacją.
POLSKA zawsze KATOLICKA