Erakcja to erekcja spowodowana reakcją, czy reakcja na erekcję?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
- zahartowany metalizator
Polowanie w nocy to już inny wymiar spierdolenia. Raz, że legalny tylko dla wąskiej grupy zwierzyny. Dwa, że w tej grupie są słonki, dzikie gęsi i dzikie kaczki. Nie ma cienia szansy, żeby odróżnić gatunki łowne od niełownych. Przeciętny myśliwy nie odróżni bekasa od słonki, czy kaczek i gęsi łownych od chronionych, nawet w środku dnia. Czyli strzelamy, a panbuk kule nosi. Ja bym nie odróżnił, a "trochę" czasu spędziłem nad nauką. Podobnie, jak ma wyglądać skuteczne polowanie nocą na zwierzęta tak małe, jak kuny czy tchórze? Dla zwierzyny płowej polowanie nocą jest nielegalne, więc o czym dyskutujemy? A i postrzał (śmiertelny) gościa nad ranem pokazał, że nadal jest to pewne ryzyko. Otworzył furtkę swojej posesji. Trudno tego bronić. No ale wyglądał jak dzik. Na dziki akurat nocą można.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
+100Lukass pisze: ↑07-01-2026, 22:56Polowanie w nocy to już inny wymiar spierdolenia. Raz, że legalny tylko dla wąskiej grupy zwierzyny. Dwa, że w tej grupie są słonki, dzikie gęsi i dzikie kaczki. Nie ma cienia szansy, żeby odróżnić gatunki łowne od niełownych. Przeciętny myśliwy nie odróżni bekasa od słonki, czy kaczek i gęsi łownych od chronionych, nawet w środku dnia. Czyli strzelamy, a panbuk kule nosi. Ja bym nie odróżnił, a "trochę" czasu spędziłem nad nauką. Podobnie, jak ma wyglądać skuteczne polowanie nocą na zwierzęta tak małe, jak kuny czy tchórze? Dla zwierzyny płowej polowanie nocą jest nielegalne, więc o czym dyskutujemy? A i postrzał (śmiertelny) gościa nad ranem pokazał, że nadal jest to pewne ryzyko. Otworzył furtkę swojej posesji. Trudno tego bronić. No ale wyglądał jak dzik. Na dziki akurat nocą można.
Sam zresztą poruszałem kiedyś temat, że odróżnianie różnych gatunków kaczkowatych w locie, w porannej mgle i szarudze, to wyzwanie nawet dla ornitologa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
mocny2_3
Styczeń... zaczyna sie pojazd na Owsiaka i wściek dupy pisowców.Ja pierdole, dosłownie wyskakuje to gówno jak grzyby po deszczu przeglądając fb.
- uglak
Widzę, że FB coraz skuteczniej rozdziela banieczki informacyjne. Ja w tym roku widziałem całą jedną wzmiankę o WOŚP (ktoś przypominał humorystycznie stary tweet Shnepf-Augustowskiej o tym że nie ogląda TVP i nie tankuje na Orlenie) i zero o Owsiaku. Za to cały wall zasrany informacjami o SCT i idiotami według których ich konstytucyjnym prawem jest móc wszedzie jedzić nawet najstarszym złomem.
Guilty of being right
-
mocny2_3

Następny do utylizacji, co za ścierwa jebane
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
czy czasami chodzi o tę sprawę z budową toxxikk wysypiska ludziom pod chatą w parku krajobrazowym UNESCO?tomaszm pisze: ↑07-01-2026, 18:07Twoi Koledzy z Lewicy blokują mi uzyskanie decyzji odpadej od 2 lat. Zrobili ze mnie kryminał w reportażach mediów współczesnych. Stoją na straży normalnego rozwoju. Wolałbym gale odpierdolić Metznemi czy Bosakowi jak mieć z lewica cokolwiek wspólnego. Dosłownie.
Nie mogę się nadziwić ze do ministerstwa środowiska sa dopuszczone osoby jakie są. Niszcząc przedsiębiorców platforma sama pisze sobie wyrok. Ministerstwo środowiska obecnie działa po omacku. Gdzie reszta...
Ja tam każdy cios zniosę i dam sobie radę. Ja sobie dam. Bo kuty jestem. Gdzie reszta?
Ta Twoja zjebana kreatynka z Lewicy nie zasługuje żeby kutasa wbisc po same jaja w jej ryj niewydrzaony. Jebany śmiec nie jest w stanie wymienić sąsiadujące kraje. Taka to kurwa lewica. Życzę suce że jak się skończy dzień dziecka to tektrujące środowiska lewackie ktoś odsunie od uczestniczenia w władzy. A później ktoś pięścią jej fisting zrobi w ręce z kastetem.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- wonsz
mało jest takich kasztanów jak kabanos, wasal Republikanów, powinni mu obywatelstwo odebrać.
rzułf
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Takie tam:
Lider Konfederacji Krzysztof Bosak, zanim rozpoczął studia na Collegium Humanum, miał odbyć osobiste spotkanie z byłym rektorem tej uczelni Pawłem C. — wynika z ustaleń portalu Goniec. Według informatorów serwisu, za Bosaka na zajęciach miał pojawiać się jego współpracownik z Młodzieży Wszechpolskiej.
Lider Konfederacji Krzysztof Bosak, zanim rozpoczął studia na Collegium Humanum, miał odbyć osobiste spotkanie z byłym rektorem tej uczelni Pawłem C. — wynika z ustaleń portalu Goniec. Według informatorów serwisu, za Bosaka na zajęciach miał pojawiać się jego współpracownik z Młodzieży Wszechpolskiej.
- Hatefire