hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Scena z Quo Vadis w której zagrał Wojciech Olszański. Najlepsze są komentarze typu: Jaszczur, Ed Sheeran, Franz Maurer i Jarosław Psikuta w jednej scenie .
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
Trochę się chłop spoźnił, sprawę granicy na Nysie w 1970 załatwił już Gomułka. Poza tym straszny z niego defestysta i minimalista. Zgodnie z Gallem Anonimem Chrobry wbijał żelazne słupy graniczne na Soławie, czyli w dzisiejszej Saksonii. Tam powinien zrobić ten swój performance. Byłoby jeszcze dumniej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
^ Tańcz Janusz, tańcz. Zmarzłeś w pociągu to się teraz rozgrzej.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
Ważne żeby było $$$$$$$$$$ z wyświetleń. To jest cała ideowość i dziennikarstwo Stanowskiego.
Stano dostosował się poziomem do swoich widzów i tyle. Wystarczy spojrzeć jakie odpady ludzkie to gówno oglądały i linkowały chociażby na forume
Ludzie zagubieni chyba w duopolu partyjnym i nie rozumiejący otaczającej rzeczywistości szukają alternatywy i wpadają w sidła antysemickich złotych cielców. Dla niektórych mam wrażenie wszystko co jest zwrócone przeciw mainstreamowi jest automatycznie prawdziwe.
Przecież te kreatury jak oni czy Braun w innych historycznych okolicznościach byliby redaktorami "Der Stürmer".
Piński na swoim kanale wyjaśnił Stanowskiego jeszcze w czasach kiedy tamten brylował na Kanale Sportowym.
Dla niektórych mam wrażenie wszystko co jest zwrócone przeciw mainstreamowi jest automatycznie prawdziwe.
Tak to działa dokładnie. Te wszystkie przekazy pod hasłami "włącz myślenie", "chłopski rozum", żerują na potrzebie bycia kimś wyjątkowym. Nie zauważają ci co się na to łapią zarazem, że wpadają w pułapkę ślepego wierzenia każdemu, kto pierdolnie coś totalnie głupiego byle byłoby "antysystemowe".
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy