Dla mnie tu jest różnica -> PO to nieudacznicy, a PIS to wyrafinowani złodzieje.
Na pytanie na kogo głosować jedyną odpowiedzią jest. Tak!.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Dla mnie tu jest różnica -> PO to nieudacznicy, a PIS to wyrafinowani złodzieje.

To na pewno wina Tuska. Przebrał się za wszystkich pisowców i robił transakcje sam ze sobą. Każdy mad wie, że przecież pisowcy to są krystaliczni ludzie i nie mogli brać udziału w tym i milionach innych przekrętów pis. To na pewno Tusk stoi za wszystkimi aferami pis. To przecież nie pis sprzedał Lotos i Rafinerię Gdańską za bezcen ruskim ścierom z Węgier i ciapatym arabusom. To przecież nie pis sprzedał pół miliona wiz jakimś brudom i wpuścił ich do Europy.electricwizard pisze: ↑31-10-2025, 07:38https://wiadomosci.wp.pl/daj-plusa-na-t ... 501279904a
I tak dalej, i tak dalej... to jest niezła zabawaaaaaaaa XD
no jeszcze dwa dni temu ta pisowska gnida Madzia zgodnie z przekazem dnia sugerował, że takie słuchy i podobno pan wiejski biznesmen finansował czaskoskiego, dziś okazuje się, że w sumie to finansował kampanię Telusa. Ja pierdole, za każdym razem ci hipokryci oskarżają innych o to co sami zrobili. To jest aż niesamowite, że tym kurwom to przez tyle lat uchodzi - wystarczy sobie mordy zakłamane patriotyzmem, bogiem i ojczyzna wycierać i przeciętny katolicki ciemniak to kupuje i przyklaskuje swoim ludzkim panom. Hajsik na szajsiknicram pisze: ↑31-10-2025, 07:48To na pewno wina Tuska. Przebrał się za wszystkich pisowców i robił transakcje sam ze sobą. Każdy mad wie, że przecież pisowcy to są krystaliczni ludzie i nie mogli brać udziału w tym i milionach innych przekrętów pis. To na pewno Tusk stoi za wszystkimi aferami pis. To przecież nie pis sprzedał Lotos i Rafinerię Gdańską za bezcen ruskim ścierom z Węgier i ciapatym arabusom. To przecież nie pis sprzedał pół miliona wiz jakimś brudom i wpuścił ich do Europy.electricwizard pisze: ↑31-10-2025, 07:38https://wiadomosci.wp.pl/daj-plusa-na-t ... 501279904a
I tak dalej, i tak dalej... to jest niezła zabawaaaaaaaa XD