POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

Re: POlitykowanie

23-10-2025, 19:51

Lukass pisze:
23-10-2025, 19:22
Co rozbijano dzięki Pegazusowi, to już się pewnie nie dowiemy, natomiast młody Brejza został przyklejony na siłę do sprawy swojego ojca.
Bodnar zapowiadał ujawnienie listy podsłuchiwanych, co miało wykazać, jak "faszyści z PiSu" inwigilowali społeczeństwo. Jakoś tej listy nie widać. Dlaczego? Może dlatego, że okazałoby się, iż także tym razem ta cała peowska propaganda to ściema? W przeciwieństwie do durnego wacka jesteś myślącym człowiekiem, wyciągnij sam wnioski.
Co do Brejzy: może tak, może nie. Mnie cos się jednak wydaje, że w peowskich rodzinkach rączka rączę może myć.

Wacek - ile razy mam ci kretynie pisać, że zawsze miałem, mam i będę miał jedno konto. Apeluję do administracji o sprawdzenie tego - jestem do dyspozycji. To ty dupku jesteś niesławnym multokonciarzem. Sam się przeloguj z powrotem na wacka, tamten obszczymurek z awataru pasował do ciebie idealnie.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

23-10-2025, 19:56

Ascetic pisze:
23-10-2025, 19:40
Tym lepiej, wszyscy w tym pisowski zjeb z forum potwierdza, że było podsłuchiwany czynny adwokat xD
Czynny adwokat może robić przewałki na ponad 70 min? Przypominam, że wszystkie podsłuchy były założone legalnie. Jeżeli zatem koń był podsłuchiwany, to legalnie.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

mad pisze:
23-10-2025, 19:51
Bodnar zapowiadał ujawnienie listy podsłuchiwanych, co miało wykazać, jak "faszyści z PiSu" inwigilowali społeczeństwo. Jakoś tej listy nie widać. Dlaczego? Może dlatego, że okazałoby się, iż także tym razem ta cała peowska propaganda to ściema? W przeciwieństwie do durnego wacka jesteś myślącym człowiekiem, wyciągnij sam wnioski.
Co do Brejzy: może tak, może nie. Mnie cos się jednak wydaje, że w peowskich rodzinkach rączka rączę może myć.
Mam wątpliwości, czy to jest prawnie do zrobienia. Bo musieliby ujawnić prawdopodobnie wszystko - i sprawy kryminalne, i czysto polityczne. Zresztą gdzieś na marginesie, nie mam szczególnie wysokiego mniemania na temat tego, co mówił i robił Bodnar.

A nawet jeśli młody Brejza ma coś na sumieniu (w co akurat wątpię), to i tak w żaden sposób nie usprawiedliwiałoby to tak inwazyjnej metody inwigilacji. Nie do obrony, nie w tym przypadku.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-10-2025, 20:00

mad pisze:
Ascetic pisze:
23-10-2025, 19:40
Tym lepiej, wszyscy w tym pisowski zjeb z forum potwierdza, że było podsłuchiwany czynny adwokat xD
Czynny adwokat może robić przewałki na ponad 70 min? Przypominam, że wszystkie podsłuchy były założone legalnie. Jeżeli zatem koń był podsłuchiwany, to legalnie.
Multikonciarzu, w twoim pisowskim państwie każdy pisowski podsłuch jest legalny xD Bez względu, czy ktoś ma immunitet czy nie. Nie musiałeś tego pisać. Przecież to oczywiste jest.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

23-10-2025, 20:47

Ascetic pisze:
Multikonciarzu, w twoim pisowskim państwie każdy pisowski podsłuch jest legalny xD Bez względu, czy ktoś ma immunitet czy nie. Nie musiałeś tego pisać. Przecież to oczywiste jest.
Bełkot histeryka. Nie masz nic do powiedzenia, śmieciu.
Uświadom mnie wacek, jakie mam jeszcze konta?
Awatar użytkownika
Ascetic

23-10-2025, 20:53

mad pisze:
23-10-2025, 20:47
Ascetic pisze:
Bełkot histeryka. Nie masz nic do powiedzenia, śmieciu.
Uświadom mnie wacek, jakie mam jeszcze konta?
Równie hujowe jak te z którego teraz się produkujesz xD

Wracając do meritum. Multikonciarzu, to jak jest z tymi podsłuchami? Wiemy już że można podsłuchiwać adwokata, można polityka, córki polityków również, akurat te bez imunitetów, bo chyba jeszcze Katarzyna nie jest adwokatem. Jakie osoby z imunitetem również można podsłuchiwać? W państwie pis oczywiście.
lys på slutten av lys
electricwizard
rozkręca się

23-10-2025, 21:08

W państwie PIS wszystko jest legalne, słuszne i patriotyczne. Rozpierdalanie publicznych pieniędzy, kopertowe wybory za 70 baniek, przewały w lasach państwowych, podsłuchy, 200 baniek na spółkę widmo, przeżarte 7 baniek na spółkę od giereczek, willa na mokotowie, cba i znikające 10 baniek, loty Kuchcińskiego, święcenie sadzonek drzew w Watykanie za publiczne pieniądze, 2 banki dla Ziemkiewicza od Ziobry, przejebany hajs na respiratory, red is bad... itd. itd. to jest nieeeeezłaaa zabawaaaaaa.

To prawackiego spierdoleństwa nie rusza. Spłakają się dopiero jak jest prześladowany przez opozycję ich bożek, snus-gangus cwel Nawrocki, podczas kampanii prezydenckiej za wyciąganie mu na światło dzienne przestępczej przeszłości czy podpierdalania kawalerek niedołężnym starcom XD.

Jak tam w ogóle była pierwsza dama RP i jej fucha w NBP? XD Korndał Dupa czy jakoś tak....
Хороший русский - мертвый русский.
Awatar użytkownika
Ascetic

23-10-2025, 21:11

Tak. To jest legitne, słuszne, pokropione przez kardynała i zasadne. Z miłości do Polski czynione.

Właściwie podsłuchy, w świetle tego co elektrycznyczarodziej napisał, których się tak uczepiłem to bzdet. Sorry mad-multikonciarz . Małostkowy się na starość robie.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ