Wyobraziłem sobie. Nie wiem, czemu, ale pierwsze skojarzenie było takie, że siedzi okrakiem na lufie i dynda nogami

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Wyobraziłem sobie. Nie wiem, czemu, ale pierwsze skojarzenie było takie, że siedzi okrakiem na lufie i dynda nogami
Donaldinho Trómp pisze: Ktoś ją tam dostał, nie wiem kim jest - powiedział Trump o laureatce Pokojowej Nagrody Nobla.
Oh well.Także Donaldinho Trómp, tylko trochę wcześniej pisze: Wenezuelska działaczka na rzecz demokracji Maria Corina Machado i prezydent elekt Gonzalez pokojowo wyrażają głosy i wolę narodu wenezuelskiego przeciwko reżimowi. Wielka społeczność wenezuelsko-amerykańska w Stanach Zjednoczonych w zdecydowanej większości popiera wolną Wenezuelę, a ja również gorąco ją popieram. Ci bojownicy o wolność nie mogą doznawać krzywdy, muszą być bezpieczni i żyć!
Wygląda jak upośledzony alkus. Nie dziwię się że robi wrażenie na podobnych sobie przepitych śmiechach
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Hehe śmiechowo było jak u Trumpa powiedział, że accident z samolotem był "terrific" (fantastyczny) zamiast "terrible" (okropny).
Terrific jest zniuansowanym słowem. W archaicznym znaczeniu może jak najbardziej oznaczać "straszne", choć nie podejrzewam obu prezydentów, by to wiedzieli. Może też oznaczać dużą skalę, tu by się zgadzało.Nerwowy pisze: ↑17-10-2025, 22:11Hehe śmiechowo było jak u Trumpa powiedział, że accident z samolotem był "terrific" (fantastyczny) zamiast "terrible" (okropny).
I tak ogólnie lepiej poradził sobie niż Duda po angielsku.
Najlepszy angielski z polskiej polityki jak słyszałem prezentują Sikorski i Morawiecki.
Ale w sumie ogólnie gówno mnie to wszystko obchodzi.