Wyobraziłem sobie. Nie wiem, czemu, ale pierwsze skojarzenie było takie, że siedzi okrakiem na lufie i dynda nogami

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Wyobraziłem sobie. Nie wiem, czemu, ale pierwsze skojarzenie było takie, że siedzi okrakiem na lufie i dynda nogami
Donaldinho Trómp pisze: Ktoś ją tam dostał, nie wiem kim jest - powiedział Trump o laureatce Pokojowej Nagrody Nobla.
Oh well.Także Donaldinho Trómp, tylko trochę wcześniej pisze: Wenezuelska działaczka na rzecz demokracji Maria Corina Machado i prezydent elekt Gonzalez pokojowo wyrażają głosy i wolę narodu wenezuelskiego przeciwko reżimowi. Wielka społeczność wenezuelsko-amerykańska w Stanach Zjednoczonych w zdecydowanej większości popiera wolną Wenezuelę, a ja również gorąco ją popieram. Ci bojownicy o wolność nie mogą doznawać krzywdy, muszą być bezpieczni i żyć!
Wygląda jak upośledzony alkus. Nie dziwię się że robi wrażenie na podobnych sobie przepitych śmiechach
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Hehe śmiechowo było jak u Trumpa powiedział, że accident z samolotem był "terrific" (fantastyczny) zamiast "terrible" (okropny).
Terrific jest zniuansowanym słowem. W archaicznym znaczeniu może jak najbardziej oznaczać "straszne", choć nie podejrzewam obu prezydentów, by to wiedzieli. Może też oznaczać dużą skalę, tu by się zgadzało.Nerwowy pisze: ↑17-10-2025, 22:11Hehe śmiechowo było jak u Trumpa powiedział, że accident z samolotem był "terrific" (fantastyczny) zamiast "terrible" (okropny).
I tak ogólnie lepiej poradził sobie niż Duda po angielsku.
Najlepszy angielski z polskiej polityki jak słyszałem prezentują Sikorski i Morawiecki.
Ale w sumie ogólnie gówno mnie to wszystko obchodzi.
U mnie nie powiem, że pozytywna ale mogło być gorzej chociaż na tle poprzednika (który zamiast wielkiej kariery międzynarodowej otrzymał chałturę w Kanale Zero, który staje się powoli takim śmietnikiem). W świetle tego, jak obrzydliwa zapowiada się koalicja za 2 lata to już lepiej, żeby byli pompowani Konfiarze o ile dzieje się przez kanibalizowanie poparcia Piss ov S**t - a KraBathyr póki co pompuje Konfiarzy właśnie.Lukass pisze: ↑17-10-2025, 23:02Moja ogólna opinia na razie jest pozytywna, choć nie jest to mój wymarzony prezydent. No ale, Rafałek też nie był. Wetuje, co musi wetować, resztę przepuszcza. Przemawia we wkurwiający sposób, no ale to już dość długa tradycja (Dudełe, Komorowski). Wszystko wskazuje na to, że będzie budował własny obóz polityczny. Gorąco popieram. Dwa PiSy zamiast jednego to wspaniała okazja na ucieczkę z systemu dwupartyjnego.