Giertych? POjebalo cie? Chyba trupa i jego licznych przydupasow. Nie pamietasz co tu trup na jego temat wypisywal i jak go bronil?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma znaczenia gdzie jest i co robi teraz, wszyscy oni mówią Giertychem z nie tak odległych czasów a cała ta Konfa to LPR a już na pewno ten komitet wyborczy z 2007 (LPR + Korwin).
Yare Yare Daze
- Triceratops
Jester cpasz w niedziele? Przeciez tu cale bandy POjebow pisaly, ze "Romek jest spoko" a trup go bronil w sposob fanatyczny. Jedyne srodowiska na forum, ktore go tu bronia i kochaja to usmiechnieci POpaprancy lacznie z twoim analnym stymulatorem
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
To jest w ogóle zajebista sprawa - Giertych w zasadzie stworzył całe to pseudo-patriotyczne gówno podlane religijno-antyintelektualnym sosem, młodzieże wszechpolskie, falangi, lpry itd - krzysie bosałke i cała ta banda ruskich żydów na czele z pedofilem kurwinem tańcząca jak im bracia moskale zagrają. W przeciwieństwie do całej reszty tej bandy, albo Giertycha wzięła refleksja, albo się sprytnie zakamuflował (chuj z nim generalnie) więc stał się wrogiem numero uno wszystkich swietojebliwych na Tej ziemi. W związku z tym nie ma nic śmieszniejszego jak te upośledzone próby, jak Roberta wyżej, odrywania Giertycha - ojca współczesnej polskiej pseudo-prawicy od jego niedorozwiniętych idoli typu Braun czy Fritzl i przyszycia go do KO. Odwrócona rzeczywistość, jak zwykle

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Triceratops
Mihciu, niczego nie odrywam, wlasnie chcialem napisac, ze giertych to w takim razie aktualnie idol calej sceny politycznej oprocz oczywiscie lewakow pokroju kol hatefire, ktory go od poczatku konsekwentnie nazywa faszolem? Przemiana Giertycha jest rownie zagadkowa jak twoja, przeciez zupelnie niedawno nienawidziles zydow, pedalow, transow, czarnuchow, ukraincow i szczepionkowcow (nazywajsc ich bezmozgimi amebami) oraz Tuska (nazywajac go rudym chujem). Typowy KOnfederasta xD
Te przemiany sa w ogole bardzo tajemnicze
woodpecker from space
- Aron
- postuje jak opętany!
Pisałem kilka postów wyżej że za wszystkim stoi Kaczyński

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
Robert mam dla ciebie dwie rady, chociaż jesteś starym capem więc nie wiem skąd w tobie tyle dziecięcej naiwności: 1. nigdy nie wierz we wszystko co czytasz w internecie, a u ciebie widzę szurski internet zastąpił ten racjonalny i nie dość, że straciłeś dystans to na dodatek uwierzyłeś w bzdury, które kiedyś wyśmiewałes.Triceratops pisze: ↑12-10-2025, 11:16Mihciu, niczego nie odrywam, wlasnie chcialem napisac, ze giertych to w takim razie aktualnie idol calej sceny politycznej oprocz oczywiscie lewakow pokroju kol hatefire, ktory go od poczatku konsekwentnie nazywa faszolem? Przemiana Giertycha jest rownie zagadkowa jak twoja, przeciez zupelnie niedawno nienawidziles zydow, pedalow, transow, czarnuchow, ukraincow i szczepionkowcow (nazywajsc ich bezmozgimi amebami) oraz Tuska (nazywajac go rudym chujem). Typowy KOnfederasta xD
2. to, że powtórzysz po raz setny, kogo ją tam nie lubię, nie toleruje, bynajmniej nie potwierdza twojej racji ani nie zbija moich argumentów. I zrozum Robercik, że ja mam wyjebane, czy ktoś mnie ma za nazistę, satanistę, lewaka, ale zaczynam myśleć, że podobnie jak w przypadku trockiego czy Marii Konopnickiej, masz jakas obsesję zamiast skupić się na meritum. Ta twoja logika odwróconej rzeczywistości ewidentnie nie działa i zrobiła się strasznie nudna i powtarzalna. Wysil się trochę bardziej, bo zacznę cię traktować jak starego żula, który coś tam pierdoli ale najlepiej go zignorować, bo i tak wiadomo, że jak otworzy gębę to wylecą muchy i będzie jebalo gównem. Kiedyś Robert miałeś więcej finezji i zaryzykował bym stwierdzenie - fantazji. Ale żeby nie było, no hard feelings, ja tam Robert jak zwykle lubię się z tobą poprzekomarzać

- Triceratops
Zauwazylem, ostatnio nawet jakby nieco bardziej. I serio bawi mnie to jak po raz kolejny piszesz, ze masz na to wyjebane, im bardziej to piszesz to ja ci bardzuej wierze xD Czaje, ze to nowa kreacja na nowe miejsce i nowych kolegow, ja tam wolalem starego smigla, ktory zawsze od lat nienawidzil wszystkich niz wypastowanego, usmiechnietego POpapranca wielbiacego tuska i giertycha. Tylko gdzie w tym wszystkim jest ten black metal, to tez udawales? ;)
woodpecker from space
-
ja nie wiem Robert czy ja piszę po chińsku, czy może do ciebie lepiej pisać po rusku? Odnoszę wrażenie, że twój mózg przestał rejestrować rzeczywistość i żyjesz juz tylko urojeniami - jakieś lasy, tamy, bobry, że niby ćwiczenia, odnowienia duchowe, a przecież kmwtw żeś stary żul z bebzonem piwnym i bajkopisarz z piwnicy, jednym słowem - u ciebie wszystko jest projekcja a każde oskarżenie przyznaniem się, ale ja to wiem, ty to wiesz i użytkownicy forum Infinite discharge również co nie?Triceratops pisze: ↑12-10-2025, 11:45Zauwazylem, ostatnio nawet jakby nieco bardziej. I serio bawi mnie to jak po raz kolejny piszesz, ze masz na to wyjebane, im bardziej to piszesz to ja ci bardzuej wierze xD Czaje, ze to nowa kreacja na nowe miejsce i nowych kolegow, ja tam wolalem starego smigla, ktory zawsze od lat nienawidzil wszystkich niz wypastowanego, usmiechnietego POpapranca wielbiacego tuska i giertycha. Tylko gdzie w tym wszystkim jest ten black metal, to tez udawales?![]()

- Triceratops
Wszyscy wiedza
Ale mam nieodparte wrazenie graniczace z pewnoscia, ze ciagle sie zachowujesz niczym placzliwa i obrazona panienka (zeby nie napisac pizda), ktorej zranione serduszko ciagle krawi i z tego powodu wylewasz tu gorzkie zale i ciagniesz tu te smutna niczym samobojczy black metal epopeje. Tyle lat bylismuy kumplami i razem ramie w ramie trollowalismy a teraz z tego zalu i zlamanego serca pewnie pojdziesz zaraz sie wyplakac do jakiegos programu w tvn. A wszystko dlatego, ze odpaliles sie z powodu telewizji, ktora zamienila szczepionki na putina i ty to lyknales i wymagales od reszty zeby podzielila twoje urojenia. Juz sie nie prujesz pizdy niczym Bartosiak w tematach wojennych jak to ukry wygrywaja z ruskimi, juz nie snujesz tych historii jak to zaraz bedzie koniec wojny, w ogole nikt nie pruje juz z grona generalskiego. Udajesz POpapranca na potrzeby miejsca zamiast przyznac, ze telewuzja znowu cie zrobila w chuja. Smutne, Michau, smutne ty ciapaku. Jak samobojczy black metal.

woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
O to chodzi, co kogo obchodzi obecna pozycja Giertycha, która tak naprawdę nie wiąże się ze światopoglądem lecz rewanżyzmen - cała ta nowa prawica to wszystko popłuczyny po Giertychu. Przecież dekadę z hakiem temu PiS to nie była w ogóle partia antyunijna, dopiero później zaczęli małpować LRP używając tych samych strachów i uprzedzeń co tamci przed akcesem do UE. Partia upadła ale duch żyje, czekam jeszcze aż ktoś odkopie Wierzejskiego z grobu i ogłosi kolejnym geniuszem tak jak odkopano i przypudrowano Bosaka.
Yare Yare Daze
- Aron
- postuje jak opętany!
W tamtym czasie Roman i jego LPR (Lotnicze Pogotowie Ratunkowe) było największą radykalną i narodowo - katolicką siłą sprzeciwiającą się akcesji RP do UE. Ten katolicki oręż został natychmiast wytrącony z rąk Giertycha i jego podwładnych, ponieważ ówczesny przywódca światowego katolicyzmu (w dodatku Polak) zajął jednoznaczne stanowisko. JP2 wskazywał że Europa potrzebuje dwóch płuc, wschodniego i zachodniego. Polska potrzebuje Europy, a Europa Polski - oto słowo pańskie! Jak pokazał czas, to była nie ostatnia porażka Romana.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki