FASZYZM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: FASZYZM
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- nicram
Nie, Rejawek. Żadne nie jest prawdziwe. Sęk w tym, że gryzie mi się, że wklejasz trzy szóstki (szóstki trzy) pod informacją o partii, której liderem jest katotalib. A jeszcze bardziej gryzie mi się, że metaluch takiego katotaliba może popierać.
all the monsters will break your heart
- Rejwan
Nie. Braun jest to antysystemowiec, a kaczor donald to socjaluchy czyli widły i piec.
- nicram
Jak można nazwać antysystemowcem kogoś kto popiera kościół katolicki (specjalnie z małej litery), instytucję na wskroś przeżartą systemem? Od 2 tyś. lat?
- Rejwan
jestem tolerancyjny wobec czyjejś religii, nie ma to dla mnie żadnego znaczenia wobec np. postulatu o zniesieniu podatku dochodowegonicram pisze: ↑30-09-2025, 20:39Jak można nazwać antysystemowcem kogoś kto popiera kościół katolicki (specjalnie z małej litery), instytucję na wskroś przeżartą systemem? Od 2 tyś. lat?
- nicram
Rozumiem, że w zamian za tę mrzonkę, jesteś w stanie żyć w państwie, w którym prawa ludzi są ograniczone, prawa kobiet nie istnieją, czyli coś na kształt Afganistanu? Ciekawe...Napiszesz ile masz lat?Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:41jestem tolerancyjny wobec czyjejś religii, nie ma to dla mnie żadnego znaczenia wobec np. postulatu o zniesieniu podatku dochodowego
- Rejwan
przypomnij jaka religia jest w Afganistanie, no chyba jednak inna niż ta Brauna, który ma przygotowaną gaśnicę na takich imigrantów z tych rejonów xD coś słabo z twoja wiedzą o świecie. ja jestem rocznik 88 o/ ale juz to chyba kiedyś to pisałem i jakie to ma znaczenie? za to ty pewnie jesteś z tych boomerskich roczników zabetonowanych w systemie po-pis no i jebie mnie to szczerzenicram pisze: ↑30-09-2025, 20:43Rozumiem, że w zamian za tę mrzonkę, jesteś w stanie żyć w państwie, w którym prawa ludzi są ograniczone, praw kobiet nie mają praktycznie żadnych, czyli coś na kształt Afganistanu? Ciekawe...Napiszesz ile masz lat?
- nicram
Problem w tym, że obydwie religie są tak samo semickie i tak samo na przestrzeni wieków zbierały plon w postaci ludzkich żyć. Także wydaje mi się, że to nie z moją wiedzą o Świecie jest coś słabo. Wygląda na to, że jestem prawie o dekadę od ciebie starszy, a myślałem, że przynajmniej o dwie.Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:49przypomnij jaka religia jest w Afganistanie, no chyba jednak inna niż ta Brauna, który ma przygotowaną gaśnicę na takich imigrantów z tych rejonów xD coś słabo z twoja wiedzą o świecie. ja jestem rocznik 88 o/ ale juz to chyba kiedyś to pisałem i jakie to ma znaczenie? za to ty pewnie jesteś z tych boomerskich roczników zabetonowanych w systemie po-pis no i jebie mnie to szczerze

- WaszJudasz
- zahartowany metalizator

Jaki kurwa antysystemowiec? Braun jest politykiem. Nie ma czegoś takiego jak antysystemowy polityk.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Rejwan
no tak onegdaj było jednak skala inna, a islam do tej pory sie nie zmienił i ciągle wojuje. ta różnica.nicram pisze: ↑30-09-2025, 20:53Problem w tym, że obydwie religie są tak samo semickie i tak samo na przestrzeni wieków zbierały plon w postaci ludzkich żyć. Także wydaje mi się, że to nie z moją wiedzą o Świecie jest coś słabo. Wygląda na to, że jestem prawie o dekadę od ciebie starszy, a myślałem, że przynajmniej o dwie.Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:49przypomnij jaka religia jest w Afganistanie, no chyba jednak inna niż ta Brauna, który ma przygotowaną gaśnicę na takich imigrantów z tych rejonów xD coś słabo z twoja wiedzą o świecie. ja jestem rocznik 88 o/ ale juz to chyba kiedyś to pisałem i jakie to ma znaczenie? za to ty pewnie jesteś z tych boomerskich roczników zabetonowanych w systemie po-pis no i jebie mnie to szczerze![]()
- nicram
To nie islam wojuje tylko ludzie. Tak jak chrześcijanie wojowali i tak samo mordowali. Islam ma wiele twarzy. Nie zmienia to faktu, że obydwie religie wywodzą się z tego samego semickiego źródła, mają wspólnych proroków i są tak samo złe. Śmieszne jest to, że Polacy w tym twój idol Braun (z wyglądu i nazwiska czystej wody Żyd), którzy są w większości antysemitami, modlą się do przybitego do kawałka drewna, Żyda.Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:57no tak onegdaj było jednak skala inna, a islam do tej pory sie nie zmienił i ciągle wojuje. ta różnica.nicram pisze: ↑30-09-2025, 20:53Problem w tym, że obydwie religie są tak samo semickie i tak samo na przestrzeni wieków zbierały plon w postaci ludzkich żyć. Także wydaje mi się, że to nie z moją wiedzą o Świecie jest coś słabo. Wygląda na to, że jestem prawie o dekadę od ciebie starszy, a myślałem, że przynajmniej o dwie.Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:49
przypomnij jaka religia jest w Afganistanie, no chyba jednak inna niż ta Brauna, który ma przygotowaną gaśnicę na takich imigrantów z tych rejonów xD coś słabo z twoja wiedzą o świecie. ja jestem rocznik 88 o/ ale juz to chyba kiedyś to pisałem i jakie to ma znaczenie? za to ty pewnie jesteś z tych boomerskich roczników zabetonowanych w systemie po-pis no i jebie mnie to szczerze![]()
- Rejwan
"To nie islam wojuje tylko ludzie. " czyli idąc tą retoryką zgodziłbyś się np. że "to nie papieże gwałcą małe dzieci tylko ludzie"? xDnicram pisze: ↑30-09-2025, 21:08To nie islam wojuje tylko ludzie. Tak jak chrześcijanie wojowali i tak samo mordowali. Islam ma wiele twarzy. Nie zmienia to faktu, że obydwie religie wywodzą się z tego samego semickiego źródła, mają wspólnych proroków i są tak samo złe. Śmieszne jest to, że Polacy w tym twój idol Braun (z wyglądu i nazwiska czystej wody Żyd), którzy są w większości antysemitami, modlą się do przybitego do kawałka drewna, Żyda.Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 20:57no tak onegdaj było jednak skala inna, a islam do tej pory sie nie zmienił i ciągle wojuje. ta różnica.nicram pisze: ↑30-09-2025, 20:53
Problem w tym, że obydwie religie są tak samo semickie i tak samo na przestrzeni wieków zbierały plon w postaci ludzkich żyć. Także wydaje mi się, że to nie z moją wiedzą o Świecie jest coś słabo. Wygląda na to, że jestem prawie o dekadę od ciebie starszy, a myślałem, że przynajmniej o dwie.![]()
jakby Braun powiedział, że intronizuje Cthulu na króla Polski to w sumie było perfect, ale nikt nie jest doskonały
- nicram
Papież to człowiek. Islam czy chrześcijaństwo to nie człowiek. Chyba nie bardzo rozumiesz co się do ciebie pisze...Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 21:14"To nie islam wojuje tylko ludzie. " czyli idąc tą retoryką zgodziłbyś się np. że "to nie papieże gwałcą małe dzieci tylko ludzie"? xDnicram pisze: ↑30-09-2025, 21:08To nie islam wojuje tylko ludzie. Tak jak chrześcijanie wojowali i tak samo mordowali. Islam ma wiele twarzy. Nie zmienia to faktu, że obydwie religie wywodzą się z tego samego semickiego źródła, mają wspólnych proroków i są tak samo złe. Śmieszne jest to, że Polacy w tym twój idol Braun (z wyglądu i nazwiska czystej wody Żyd), którzy są w większości antysemitami, modlą się do przybitego do kawałka drewna, Żyda.
jakby Braun powiedział, że intronizuje Cthulu na króla Polski to w sumie było perfect, ale nikt nie jest doskonały
- Rejwan
ok czyli przynajmniej mamy wyjaśnione, że dziś kościół zły bo dzieci gwałcą to nie argument ufffnicram pisze: ↑30-09-2025, 21:18Papież to człowiek. Islam czy chrześcijaństwo to nie człowiek. Chyba nie bardzo rozumiesz co się do ciebie pisze...Rejwan pisze: ↑30-09-2025, 21:14"To nie islam wojuje tylko ludzie. " czyli idąc tą retoryką zgodziłbyś się np. że "to nie papieże gwałcą małe dzieci tylko ludzie"? xDnicram pisze: ↑30-09-2025, 21:08
To nie islam wojuje tylko ludzie. Tak jak chrześcijanie wojowali i tak samo mordowali. Islam ma wiele twarzy. Nie zmienia to faktu, że obydwie religie wywodzą się z tego samego semickiego źródła, mają wspólnych proroków i są tak samo złe. Śmieszne jest to, że Polacy w tym twój idol Braun (z wyglądu i nazwiska czystej wody Żyd), którzy są w większości antysemitami, modlą się do przybitego do kawałka drewna, Żyda.
- nicram
Jeżeli nie rozumiesz podstawowych pojęć to trudno pisać o jakiś wyjaśnieniach. Jeżeli nie rozumiesz czym jest wiara, czym jest wspólnota, czym jest papież to trudno w ogóle dyskutować...wybacz po drugiej stronie, tam gdzie piszesz, jest intelektualna pustka. Także nie dziwi mnie twoje poparcie dla Brauna. Dobrej nocy życzę.
- Rejwan
obawiam się, że to ty mnie zupełnie nie zrozumiałeś bo pisałem o pragmatyzmie, a ty mi z jakąś wiarą wyjeżdżasz. umknęła ci ta błskotliwa puenta. no cóż trudno, pozostaje życzyć ci dobrej nocy Marcinku - Cthulhu Fhagn/Szczęść Boże. i jeszcze poletzam poczytać Rothbarda ale to oczywiste
- wonsz
- Nerwowy
Antysystemowiec całe życie pasożytujący na systemie.
Antysemita, przeciwnik socjalizmu będący tak naprawdę ruskim żydkiem.
Serio trzeba być debilem żeby się na to nabrać podobnie jak na bajeczki o wolnym ryneczku Korwina
Antysemita, przeciwnik socjalizmu będący tak naprawdę ruskim żydkiem.
Serio trzeba być debilem żeby się na to nabrać podobnie jak na bajeczki o wolnym ryneczku Korwina

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.