Oni mają kurwa tak niemożliwy do uporządkowania jebnik, że ja pierdole.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
lys på slutten av lys
-
- w mackach Zła
Nie ale to ty twierdzisz że ludzie cierpią straszne reperkusje za obraze uczuć rel

Je suis Charlie
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No, ale to ty jako pierwszy wyskoczyłeś z taką tezą. Na tobie ciąży ciężar dowodu. Tak jest przyjęte w cywilizacji łacińskiej. Widać tobie bliżej do innych kultur.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie wiem czy znasz angielski na wystarczającym poziomie, ale to nie dowodzi rzuconej przez Ciebie opinii.
rzułf
- nicram
A we łbach siano. No i robi się śmiesznie. Powinien nosić ten kubek z konfederossji, który tak chętnie wkleja, na głowie jako czapkę albo hełm. Wszyscy w realu wiedzieliby, że psychola należy omijać z daleka.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Zacytuj fragment mojej wypowiedzi, z którego wynika, że cierpią straszne reperkusje?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
Mam prawo reagować.
- Ascetic
Ktoś prosił?Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:34W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
lys på slutten av lys
-
- zaczyna szaleć
Nie musisz prosić. Jestem dobrym człowiekiem, rozpoznaję wołanie o pomoc choćby było zamaskowane potrójną fasadą rozczapierzonych insynuacji.Ascetic pisze: ↑18-09-2025, 15:36Ktoś prosił?Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:34W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
Mam prawo reagować.
- Ascetic
Niech ci będzie. Dziś ten blef przejdzie.Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:44Nie musisz prosić. Jestem dobrym człowiekiem, rozpoznaję wołanie o pomoc choćby było zamaskowane potrójną fasadą rozczapierzonych insynuacji.Ascetic pisze: ↑18-09-2025, 15:36Ktoś prosił?Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:34W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
Ode mnie w duchu poje(dn)(b)ania, macuchy od memcena.

Coby równie beznadziejny poziom, odpowiedzi, dyskursu zachować.
lys på slutten av lys
-
- w mackach Zła
jak już zostało wyjaśnione w filmiku który wklejałem , freedom of speech ma służyć amerykanom do swobodnej krytyki rządu . To co robią lewacy czyli nawoływanie do przemocy i gloryfikacja zabójstw politycznych to u nich przestępstwo i podjebywanie ich jest słuszne , w przeciwieństwie do cancel culture które służy liberałom jako aparat represji i terroru na każdego z odmienną od nich opinią. Aha i te ułomki nie są anonimowi , są na tyle głupi lub szaleni żeby pisać to pod imieniem i nazwiskiem lub kręcić film ze soba w roli głównej.Wzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:34W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
Je suis Charlie
-
- w mackach Zła
samotny wilk tabaluga zaorał i obnażył hipokryzje conajmniej ośmiu lewaków na raz , co to był za dzień.pełne zwycięstwo 

Je suis Charlie
- empir
- zahartowany metalizator
Serio, 150 zaimków?tabaluga pisze: ↑18-09-2025, 14:32W praktyce niemalże nie egzekwowana , możecie sobie obrażać bezkarnie katoli co zreszta robicie , a weź zawiąż buta pod klinika skrobanek albo zwróć się do transa złym zaimkiem ( a jest ich 150 lub więcej ) to dostaniesz wielotysięczną grzywnę lub więzienie( lub kule w szyje )
-
- zaczyna szaleć
Skieruj mnie ku temu filmikowi, bo, w co możesz nie uwierzyć, nie śledzę twojej twórczości z wypiekami na twarzy, podobnie jak twórczości Charliego Kirka nie śledziłem z równą uwagą jak najwyraźniej kilku z obecnych tu gości.tabaluga pisze: ↑18-09-2025, 16:07jak już zostało wyjaśnione w filmiku który wklejałem , freedom of speech ma służyć amerykanom do swobodnej krytyki rząduWzburzony Obserwator pisze: ↑18-09-2025, 15:34W duchu pojednania napiszę, że ludzie w Stanach, którzy podpierdalają anonimów z internetu, żeby zwalniać ich z pracy za głupie wpisy na temat śmierci Charliego Kirka najwyraźniej w dupach mają to całe "freedom of speech".
Mam prawo reagować.
- empir
- zahartowany metalizator
No hej. Na urlopie nie miałem za bardzo czasu na forume.mad pisze: ↑07-09-2025, 18:44Możesz podać jakieś 2-3 przykłady? Zaglądam tutaj czasami i jedyne, co widzę, to tępe bluzgi takich tytanów intelektu jak trup czy 0ram. Dobrze, że ten pierwszy ostatnio ograniczył wklejki dla kretynów. Czasami Hatefire coś fajnego napisze, no ale to lewak - idealista, lekkoduch, który chciałby cały świat "uszczęśliwić" swoją wizją komunizmu.
Przecież rzeczywistość, jaką zafundował nam obóz rzekomo demokratyczny leży i kwiczy. Trzeba być osobą niespełna rozumu, żeby być zwolennikiem rządzącej koalicji czy Ursuli.
Odpiszę więc teraz na szybko.
Przykładów jest wiele.
Wystarczy kilka ostatnich stron w chyba każdym temacie w dziale: Tematy polityczne, kontrowersje ideologiczne i światopoglądowe.
Na szybko. Przecież Ascetic, Nicram, Hatefire, masterful, wonsz, trup i wielu innych orają za każdym razem tabaluge, rejwana, mistrzasardu.
- Hatefire
Najzabawniejsze, że neutratywy wprowadzał do polskiej literatury jako pierwszy chyba Dukaj. Przynajmniej, wtedy to złapało większy skalę oddziaływania. To jest pisarz jednak bardziej skręcający w prawo. Oczywiście nie w tak prymitywny sposób jak ta krewetka Tabaluga, co zeżre każde gówno, co mu internet pod ryj podsunie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
chyba żyjesz w jakims alternatywnym wymiarze , gdzie wszystko jest na odwrót. Szczególnie kolega wonsz jedyne co mu wychodzi to wklejanie tych samych nieśmiesznych memow z krzywą mordą rysowaną w mspaincie .
Je suis Charlie