niech założy onlyfansa i dochody przeznaczy na ratowanie planety , wtedy mnie zaimponuje . Bo to to był zwykły skecz bezrobotnej absolwentki aktorstwa.
W zasadzie dla kategorii "lewiszcze" wypadałoby założyć nowy wątek. Ale po co mnożyć ponad miarę lewicowe (od)byty?
Mam nadzieję, że to może jakiś żary/fejk.
Wow. Kolega odkrywa dla mnie całe pokłady nowych idiotów. Nie śledzę instagramowych influencerów (kurwa, jak to brzmi), to i nie znam. Pięć minut sprawdzania i tak - jest dokładnie taka, jak można było podejrzewać po tym jednym filmie. Widły i piec.
To nieladnie tak mowic lewicowych feministkach, to podobno nowa Jachira
Nie mam pojęcia. Nie mam też dużej cierpliwości do osób, które idą na L4 z powodu depresji, a w międzyczasie zarabiają na robieniu dziwacznego kontentu dla nie wiem kogo i na zrzutkach (a jakże) na spłacenie własnych długów. Z prawa i z lewa, wypierdalać.
Cała gmina Wilamowice, liczy niecałe 15 tyś. mieszkańców. Nie wiem ilu z nich posługuje sie "językiem" wilamowskim, ba ma świadomość, ze cos takiego istnieje. Jako, że mieszkam blisko często bywam w tamtych stronach i nigdy nie słyszałem aby ktoś używał tam innego jezyka niz polski. Tak wiem, że osade Wilamowice założyli holenderscy emigranci itd. ale było ich mało, było do daaawno temu i sie zwyczajnie zasymilowali. Moim skromnym zdaniem ta cała walka o uznanie odrebności języka wilamowskiego to tylko efek chwilowej mody na regionalizmy przeróżne.
Cała gmina Wilamowice, liczy niecałe 15 tyś. mieszkańców. Nie wiem ilu z nich posługuje sie "językiem" wilamowskim, ba ma świadomość, ze cos takiego istnieje. Jako, że mieszkam blisko często bywam w tamtych stronach i nigdy nie słyszałem aby ktoś używał tam innego jezyka niz polski. Tak wiem, że osade Wilamowice założyli holenderscy emigranci itd. ale było ich mało, było do daaawno temu i sie zwyczajnie zasymilowali. Moim skromnym zdaniem ta cała walka o uznanie odrebności języka wilamowskiego to tylko efek chwilowej mody na regionalizmy przeróżne.
No, ale co to komu szkodzi? Bo, że dla chętnych będą dodatkowe zajęcia? Poza tym słaba ta polskość, skoro musi się bronić przed tym, że ktoś się jakaś gwarą/dialektem/językiem regionalnym posługuje. Na marginesie "regionalizmy" w Polsce zlikwidowały powojenne przesiedlenia i polityka PRL. No, ale widać prawicy, to pasuje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy