niech założy onlyfansa i dochody przeznaczy na ratowanie planety , wtedy mnie zaimponuje . Bo to to był zwykły skecz bezrobotnej absolwentki aktorstwa.
W zasadzie dla kategorii "lewiszcze" wypadałoby założyć nowy wątek. Ale po co mnożyć ponad miarę lewicowe (od)byty?
Mam nadzieję, że to może jakiś żary/fejk.
Wow. Kolega odkrywa dla mnie całe pokłady nowych idiotów. Nie śledzę instagramowych influencerów (kurwa, jak to brzmi), to i nie znam. Pięć minut sprawdzania i tak - jest dokładnie taka, jak można było podejrzewać po tym jednym filmie. Widły i piec.
To nieladnie tak mowic lewicowych feministkach, to podobno nowa Jachira
Nie mam pojęcia. Nie mam też dużej cierpliwości do osób, które idą na L4 z powodu depresji, a w międzyczasie zarabiają na robieniu dziwacznego kontentu dla nie wiem kogo i na zrzutkach (a jakże) na spłacenie własnych długów. Z prawa i z lewa, wypierdalać.
Cała gmina Wilamowice, liczy niecałe 15 tyś. mieszkańców. Nie wiem ilu z nich posługuje sie "językiem" wilamowskim, ba ma świadomość, ze cos takiego istnieje. Jako, że mieszkam blisko często bywam w tamtych stronach i nigdy nie słyszałem aby ktoś używał tam innego jezyka niz polski. Tak wiem, że osade Wilamowice założyli holenderscy emigranci itd. ale było ich mało, było do daaawno temu i sie zwyczajnie zasymilowali. Moim skromnym zdaniem ta cała walka o uznanie odrebności języka wilamowskiego to tylko efek chwilowej mody na regionalizmy przeróżne.