Nie jest, bo ani w Polsce ani Francji nie jest jakoś ukonstytuowana prawnie. Zresztą dlatego nie kupowałem zarzutów wobec żony Dudy, że się nie udziela. Nie płacą jej za to, nie ma obowiązku. To się chyba wzięło ze stylu działania Jolanty Kwaśniewskiej. Po prostu ona przed prezydenturą Aleksandra miała swój biznes. Zarabiała dużo lepiej niż mąż i tym samym wywalczyła swoją autonomię. Ok, ale każda żona prezydenta ma prawo robić, to po swojemu.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
to by oznaczało że makaron został zgwałcony czy tam uwiedziony w wieku 15 lat przez nauczyciela transwestyte , coś co nie powinno mieć miejsca . Potwierdza to także opinie niektórych spostrzegawczych osób że lewica-lgbt nie powinna uczyć dzieci bo źle sie to kończy. Tu np lewicowe nauczycielx uczy dzieci wsadzać sobie dildosy analne co nie podoba się jednemu z rodziców:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A właśnie ze obecnej płacą. Więc warto by chociaż raz w ciagu dziesieciu lat otworzyła otwór gębowy... wspomogla jakąś akcje...Hatefire pisze: ↑12-07-2025, 18:22Nie jest, bo ani w Polsce ani Francji nie jest jakoś ukonstytuowana prawnie. Zresztą dlatego nie kupowałem zarzutów wobec żony Dudy, że się nie udziela. Nie płacą jej za to, nie ma obowiązku. To się chyba wzięło ze stylu działania Jolanty Kwaśniewskiej. Po prostu ona przed prezydenturą Aleksandra miała swój biznes. Zarabiała dużo lepiej niż mąż i tym samym wywalczyła swoją autonomię. Ok, ale każda żona prezydenta ma prawo robić, to po swojemu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
No nie płacą. Pokażą ustawę że płacą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Z budżetu kancelarii prezydenta płacą. Za wszystko. Więc płacą. Żarcie noclegi wyjazdy.... 200 mln budżet.
- Lukass
- zahartowany metalizator
No comments.mistrzsardu pisze: ↑11-07-2025, 10:05https://www.pudelek.pl/kobiety-ktore-twierdzily-ze-brigitte-macron-urodzila-sie-jako-mezczyzna-zostaly-oczyszczone-z-zarzutu-znieslawienia-7176874661714880a
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Ale to można powiedzieć o każdej żonie prezydenta. Natomiast nie ma aktu prawnego, który sankcjonuje instytucję pierwszej damy i tyle. Moim zdaniem być powinien. No, ale w tym kraju racjonalność słabo się sprzedaje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Mam prawie 50 lat i autorytetów nie potrzebuję, natomiast babka robi świetną robotę w sprawie Macronów. To mi wystarczy.
Celem życia nie jest przeżycie.
- empir
- zahartowany metalizator
Liczyłem na poważniejsze źródło a nie jakiś francuski ściek dla konfederatów. Cóż.Rejwan pisze: ↑12-07-2025, 15:08masz po francusku na video https://x.com/CilComLFC/status/1943066898025058518empir pisze: ↑12-07-2025, 12:58Wiem, że wy tam lubicie fejki. Bo inaczej pewnie wrzuciłbyś linka do jakiejś wiarygodnej, najlepiej francuskiej, strony.Rejwan pisze: ↑12-07-2025, 11:48
Chirurg Brigitte wypadł przez okno. W dniu śmierci miał udzielić wywiadu, w którym zamierzał ujawnić kulisy operacji chirurgicznych Brigitte Macron. https://sprawki.pl/sprawki/10108-chirur ... przez-okno
![]()
- Medard
Makrony same robią taką robotę, że niszczą swój autorytet i spada im popularność, choćby przez tłuczenie męża po pysku,mistrzsardu pisze: ↑13-07-2025, 10:25Mam prawie 50 lat i autorytetów nie potrzebuję, natomiast babka robi świetną robotę w sprawie Macronów. To mi wystarczy.
a wracając do tematu, to nie wiem jak miała urodzić dzieci będąc biologicznym chłopem
Ostatnio zmieniony 13-07-2025, 10:44 przez Medard, łącznie zmieniany 2 razy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
To chyba jednak nie było tak do końca jak się okazuje.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Medard
związek nauczycielki z uczniem jest wystarczająco dziwaczny delikatnie mówiąc,
a tutaj jedna z córek ma podobny nos do makronowej:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
A okazuje się, że jak było?mistrzsardu pisze:To chyba jednak nie było tak do końca jak się okazuje.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- trup
Podobno Braun ma dwa odbyty a Trump jest hermafrodyta. Czytałem na n.czas
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
może ten sam chirurg im robił?
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.