O kurde serio? Dla mnie to była lektura idealna pod ambient/lo-fi black typu Pa Vesh En albo np. Blut Aus Nord. No generalnie zatopienie się w wewnętrznym, mrocznym labiryncie.martyrdoom pisze: ↑22-08-2026, 14:28Dmitry Glukhovsky - Metro 2033
Kupiłem lata temu, wreszcie się wziąłem. Jestem gdzieś tak w połowie i nie idzie jak po maśle. Mam nieodparte wrażenie, że taką książkę mógł napisać tylko Rosjanin.
Co teraz czytacie? v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Co teraz czytacie? v.2
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Osobiście bardziej podobało mi się 2035 lub książki Szmidta. Za to pozostałe z tegoż uniwersum to taki dramat, że szkoda szczempić ryja.martyrdoom pisze: ↑22-08-2026, 14:28Dmitry Glukhovsky - Metro 2033
Kupiłem lata temu, wreszcie się wziąłem. Jestem gdzieś tak w połowie i nie idzie jak po maśle. Mam nieodparte wrażenie, że taką książkę mógł napisać tylko Rosjanin.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dopiero zamówione. Ale już mam mokro XD.
Na Amazon: https://www.amazon.pl/fantastic-Gustave ... 3791379631
The Fantastic Gustave Doré

Na Amazon: https://www.amazon.pl/fantastic-Gustave ... 3791379631
The Fantastic Gustave Doré

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wonsz
- zahartowany metalizator
dokładnie + zimno. dlatego mega zawiódł mnie serial, wszystko to uleciało albo opadło parę poziomów niżej.backslifer pisze: ↑11-08-2026, 20:55. Te emocje beznadziei i chujni zostały tak niesamowicie oddane, że zawsze przed podniesieniem kindle'a czuję wręcz opór.

rzułf
- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Wait, Vandermeer napisał jakąś kolejną część do tego cyklu zaczętego Anihilacją? Nie kojarzę tego tytułu
Barthes skończony, więc lecimy dalej francuskimi klimatami:

W sumie jeszcze nie wiem co myślę, ale temat na pewno jest bardzo ciekawy. Przy czym, jak wiadomo, Foucaulta trzeba czytać dwupoziomowo- tzn. temat o którym pisze (tutaj: powstanie nowoczesnego więziennictwa) to jedno, a to, jakie wnioski ogólno-filozoficzno-społeczno-humanistyczne się z tego nasuwają, to drugie. Na pewno niektóre obrazki to jest dobry klimat - grafika z więźniem modlącym się w więzieniu do wieży strażniczej to jest mocne guwno, nadałoby się do layoutu jakiegoś srogiego power electronics.
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów