Chwilowo potrzebuję przerwy od czytania książek, więc dla odmiany zacząłem ściągać komiksy, jakie mi zalegają na półce.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

trudno uwierzyć że autorka gniota gniotów "Dziewczyna z pociągu" mogła wydobyć ze się coś znośnegotomekw48 pisze: ↑25-11-2025, 16:44Takie czytadło mi wpadło:
Mega fajny kryminał.
Z dotychczas przeczytanych tej autorki, to najlepsza jej pozycja. Została mi do opykania jej najnowsza książka.
Moja żonka nie chce tego czytać, bo dziecko tam ginie i to kłóci jej się z uczuciami macierzyńskimi... Eeeech.
Ta autorka rozwija się z książki na książkę.Oki pisze: ↑14-12-2025, 20:18trudno uwierzyć że autorka gniota gniotów "Dziewczyna z pociągu" mogła wydobyć ze się coś znośnegotomekw48 pisze: ↑25-11-2025, 16:44Takie czytadło mi wpadło:
Mega fajny kryminał.
Z dotychczas przeczytanych tej autorki, to najlepsza jej pozycja. Została mi do opykania jej najnowsza książka.
Moja żonka nie chce tego czytać, bo dziecko tam ginie i to kłóci jej się z uczuciami macierzyńskimi... Eeeech.
To jest totalnie dojebana książka. Nie czytałem wszystkiego od Simmonsa, ale z nim jest chyba tak ogólnie w kratkę. Albo pisze rzeczy świetne albo takie gnioty, że zęby wypadają. "Terror" to w sumie chyba równie dobra rzecz jak "Hyperion", chociaż z totalnie innej bajki. Serial był tylko niezły; nie zawiodłem się i oglądało się go fajnie, ale to w ogóle nie było to.

Czytałem jeszcze Abominację bardzo fajna poza zakończeniem całkiem popieprzonym, dopóki jest tajemnica jest elegancko, jak wychodzi pomysł na którym oparta jest oś fabularna ręce opadają ze świstem.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑17-12-2025, 09:11To jest totalnie dojebana książka. Nie czytałem wszystkiego od Simmonsa, ale z nim jest chyba tak ogólnie w kratkę. Albo pisze rzeczy świetne albo takie gnioty, że zęby wypadają. "Terror" to w sumie chyba równie dobra rzecz jak "Hyperion", chociaż z totalnie innej bajki. Serial był tylko niezły; nie zawiodłem się i oglądało się go fajnie, ale to w ogóle nie było to.
Btw nie wiem czy wiecie, ale jakiś czas temu znaleźli w końcu wrak tego statku.