Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

I jak? Ja też właśnie słucham, jestem na kawałku tytułowym i jakieś takie to nie wiem... Single nie powalały i cała płyta wydaje się taka sobie przy pierwszym przesłuchaniu... Chociaż The Long Goodbye zajebisteGunman pisze:
No to jedziemy

Pierwsze wrażenie słabe, zobaczymy czy chwyci po kilku szansach. Ostatnia podobała mi się na starcie i nie wracam do niej od dawna. Może z tą będzie inaczej.thespectator pisze:I jak? Ja też właśnie słucham, jestem na kawałku tytułowym i jakieś takie to nie wiem... Single nie powalały i cała płyta wydaje się taka sobie przy pierwszym przesłuchaniu... Chociaż The Long Goodbye zajebisteGunman pisze:
No to jedziemy

Ponad 50 minut męczenia buły. Nic mnie jakoś nie porywa na tym albumie. Taki tytulowy ciągnie się przez 6 minut i do tego fatalny refren. Są momenty, ale ja raczej do tego wracał nie będę, do poprzedniej tak samo w sumie. Jeszcze spróbuję, ale 3 razy poleciało i trochę skipuje.Gunman pisze: ↑17-09-2026, 21:13Pierwsze wrażenie słabe, zobaczymy czy chwyci po kilku szansach. Ostatnia podobała mi się na starcie i nie wracam do niej od dawna. Może z tą będzie inaczej.thespectator pisze:I jak? Ja też właśnie słucham, jestem na kawałku tytułowym i jakieś takie to nie wiem... Single nie powalały i cała płyta wydaje się taka sobie przy pierwszym przesłuchaniu... Chociaż The Long Goodbye zajebisteGunman pisze:
No to jedziemy