Velvet Cacoon to nie ten zespół, który był wykreowanym od początku fejkiem? Co za czasy.
Dobrze, że jest GBK. Ideowo nie moja bajka ci kolesie, ale to obiektywnie jedna z najlepszych kapel USBM.
BLACK METAL WORLDWIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: BLACK METAL WORLDWIDE
jakieś ruskie ciule
wklejam dlatego że jak ktoś tęskni za SUMMONING, to może sobie odpalić, wpływy tegoż są aż nadto słyszalne... a i czasem mam wrażenie że lepiej się tego słucha niż ostatnich dokonań Austriaków
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BLACK METAL WORLDWIDE
Nigdy nie napotkałem na hordę GNOME z kraju zasadniczo przekwitłej wiśni.... A całkiem ciekawy atmosferyczny (awangardowy?) black metal. Wokalnie inspirowane Vargowym wrzaskiem, muzycznie częściowo również choć nie nachalnie. Ale jest też dużo innego, klimatycznego, może nawet progresywnego grania. Warsztatowo bdb widać, że umiejętnościami muzyk wykracza znacznie poza przeciętną black metalową z lat 90tych... Nietuzinkowe. Ciekawe. Niezłe..
Jest to chyba One Samuraj Horde.
Gnome - Under the Black Moon
Jest to chyba One Samuraj Horde.
Za dużo nie wydał. Poszperacie sobie, jak kogoś zainteresuje.Masanori
vocals, scream, guitar, 6-string bass guitar, keyboards, piano
Chikayo Nabetani
artwork, logo
Gnome - Under the Black Moon
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)