Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

^^^^Zakupione ostatnio na targach w Wawie. Części utworów nie znałem, te z pierwszej płyty są wspaniałe. Transmisja z kosmosu i wyjście z ciała.

^^^^Dzięki Musick Magazine. Niby mocno słychać w tym wpływy projektów Ariocha/Mortuusa, czasem aż nadto (trzeci numer brzmi jak coś w stylu "Accuser/Opposer", dzwony i monumentalne bębny też jak w Funeral Mist), ale ten album ma w sobie znacznie więcej. Dużo tam zaskakujących, wpadających w ucho rzeczy i wiele dość nieoczywistych zakrętów tu i tam na które ww już by chyba nie wpadł. Bardzo ciekawa pozycja, na tyle że rozważam zakup.
^^^^Też zakupione ostatnio w Wawie, ale nie na targach. Niby nie do końca moje granie, ale wspaniały jest ten album. Riffozaurus Rex.
-
markiz666
- postuje jak opętany!
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Czuję się zagubiony... Z jednej strony jest bardzo oryginalna, z drugiej bardzo odtwórcza, a z trzeciej to brzmienie jest tak miękkie, że przypomina mi ciasteczko. Fajnie usłyszeć black metal tak inkorporujący post-punka i gotyk, do tego oczywiste nawiązania do Death in June, ale jednak podstawą jest coś, co przypomina bardziej trybut dla Dimmu Borgir. No nie wiem. Jest to taki black metal XXI wieku, postmodernistyczny.
Find your flow
- tabaluga
- weteran forumowych bitew