VENOM VS BATHORY VS HELLHAMMER/CELTIC FROST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VENOM VS BATHORY VS HELLHAMMER/CELTIC FROST
Masterful uzależnia
i chuj z tym, że niektórzy piszą, że to martwe forum.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No ale trwało długo! Mi też kilku osób brakowało, ale to może rozpiszę się kiedyś w innym temacie, bo wiadomo, to jest temat o tym, że Venom jest super, a Hellhammer, noooo, powiedzmy że może być, dobra muza na imprezy, jakby już był czas, by goście poszli. A Venom to jest życie!
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To nawet nie to, że uzależnia, chodzi o trochę inną rozkminę. A że martwe to dupa tam. Ludzie odchodzą stąd głównie implodując przez bany. Jesteśmy tu już chyba wszyscy na dobre i na złe do końca życia. Więc polewaj!
Find your flow
-
Nasum
Wiadomo, że z tym uzależnieniem to przenośnia, ale utworzyła się tu nader ciekawa grupa ludzi
A jeśli o polewanie chodzi - polej, polej. Może się kiedyś spotkamy na jakims koncercichu.
A jeśli o polewanie chodzi - polej, polej. Może się kiedyś spotkamy na jakims koncercichu.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
dla mnie, wyBÓR grup z tematte tegoż VONtku, brzmi jakby, pomiędzy.....XD

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Hmmmmm, Alpy! Tu się oddycha!
- hcpig
Ale piszesz o Hellhammer w sensie ścisłym czy rozciągając to na Keltik Frozd?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-05-2026, 21:20Ponadto dodam, że Hellhammer to takie nudy, że ja pierdolę. Jeden z tych zespołów, co do których podejrzewam, że ludzie na całym świecie zgadali się jakoś, żeby udawać, że im się to podoba, żeby kogoś wkręcić, a potem to jakoś poszło za daleko.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Z Celtic Frost niekoniecznie, Celtic Frost nie jest nudne, zwłaszcza na "Into the Pandemonium". Natomiast wstydliwie przyznam, że chwaliłem kiedyś "Monotheist", bo wszyscy chwalili, chociaż ni wuja nie czaiłem, co w niej zachwyca, i chyba tak już mi przyjdzie umrzyć.hcpig pisze: ↑19-05-2026, 18:12Ale piszesz o Hellhammer w sensie ścisłym czy rozciągając to na Keltik Frozd?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-05-2026, 21:20Ponadto dodam, że Hellhammer to takie nudy, że ja pierdolę. Jeden z tych zespołów, co do których podejrzewam, że ludzie na całym świecie zgadali się jakoś, żeby udawać, że im się to podoba, żeby kogoś wkręcić, a potem to jakoś poszło za daleko.
Find your flow
- Żułek
oddałem głos na CF
chyba najczęściej słucham 
teoretycznie powinno być Venom ale faktycznie coś w tym jest że niby każdy zna, że klasyk ale aby posłuchać to nie bardzo
na cede mam składaka (Nicram
) z przebojami i jeśli chodzi o Cronosa to wystarczy, z Dolanem jest ostatni INC i chyba najlepszy Prime Evil (w drodze)
Bathory (Karkass
) mam tylko BFD a reszta to w sumie z czasem podoba mi się coraz mniej
taka mała herezja 
teoretycznie powinno być Venom ale faktycznie coś w tym jest że niby każdy zna, że klasyk ale aby posłuchać to nie bardzo
) z przebojami i jeśli chodzi o Cronosa to wystarczy, z Dolanem jest ostatni INC i chyba najlepszy Prime Evil (w drodze)Bathory (Karkass
) mam tylko BFD a reszta to w sumie z czasem podoba mi się coraz mniej Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Nawet zabawne, że ludzie prawdopodobnie częściej słuchają Venom , niż im się w deklaracjach wydaje. 
- Medard
Nie musisz dokładnie wiedzieć dlaczego zachwyca cię jakaś muzyka,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-05-2026, 18:22Z Celtic Frost niekoniecznie, Celtic Frost nie jest nudne, zwłaszcza na "Into the Pandemonium". Natomiast wstydliwie przyznam, że chwaliłem kiedyś "Monotheist", bo wszyscy chwalili, chociaż ni wuja nie czaiłem, co w niej zachwyca, i chyba tak już mi przyjdzie umrzyć.hcpig pisze: ↑19-05-2026, 18:12Ale piszesz o Hellhammer w sensie ścisłym czy rozciągając to na Keltik Frozd?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-05-2026, 21:20Ponadto dodam, że Hellhammer to takie nudy, że ja pierdolę. Jeden z tych zespołów, co do których podejrzewam, że ludzie na całym świecie zgadali się jakoś, żeby udawać, że im się to podoba, żeby kogoś wkręcić, a potem to jakoś poszło za daleko.
nie ma potrzeby rozkładać na czynniki pierwsze,
daj się ponieść emocjom.
Nie wstydzę się, że Monotheist mi się podoba.
Analogicznie Venom, rozumiem znaczenie dla muzyki, ale poza kilkoma utworami nie za bardzo podoba mi się już takie granie, nie wracam po prostu do niego.
Die Welt ist meine Vorstellung.