a wszystko dorosli ludzie ktorym juz blizej niz dalej do wąchania kwiatkow od spodu, sniff, ahhh metaluchi metaluchi
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zekke
- rasowy masterfulowicz
Re: ['] Place me into the book of death... [']
wrzucilem sobie do kawy kilka ostatnich stron tego tematu na szybko i dobra kopalnia beki trzeba przyznac. tu jakies lewackie niedojeby klaszcza ze mlodego typa zdjeli bo byl za fajny na lewaka, tu juz kolejny sprany beret snuje wymysly co by bylo jakby ktos z prawej w taki sposob zszedl, tu jakis z pewnie fejkowego konta klepie, tu inny mu pobiciem grozi i podaje adres razem z telefonem jednoczesnie super sie ukrywajac przed francuzami, przy okazji opisujac mase szczegolow roznych spraw.
a wszystko dorosli ludzie ktorym juz blizej niz dalej do wąchania kwiatkow od spodu, sniff, ahhh metaluchi metaluchi
jednak rozgrywac polaczków dla jakis sluzb to musi byc kurwa taki banal jak dla mnie czytanie tego do kawy, pewnie siedza w tych sztabach i maja totalna beke wpierdalając croissanty, pity z humusem, bratwursty czy tam inne hotdogi.

- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Jakby służby chciały cokolwiek zrobić to pewnie Litewka dziś by żył. Ale nikt nie potraktował gróźb które dostawał na poważnie.
Jak pisałem zawiadomienia w sprawie Euco że napływa masę sygnałów to stwierdzili ze mam paranoje.
Jak byłem słuchany przez CBA w sprawie pewnych osob to nie mogłem się nadziwić ze wszystkie rozmowy telefoniczne były na podsłuchach a obudzili się w momencie kiedy połowa pitła zza granice.
Bardzo dobrze ze ja w swoich postępowaniach robię czasem coś głośno i np celowo chciałem żeby sprawa rekultywacji została naglosniona. Żeby później ktoś mi coś nie zarzucił że robię cichaczem. Ale z kimś się układam. Tak każdy ma wgląd medialny że nic tu nie ma do ukrycia. I sorry ale organy były informowane publicznie o moich poczynaniach a że na bakier z przepisami jest burmistrz ze swoją świta to ich problem.
Mógłbym też wejść na fb i komentować wypowiedzi burmistrza ale po co. Wystarczy że miał prokuraturę u siebie w urzędzie i kopali caly urząd i mało co chłop z zawałem nie skończył. Gdzie mówiłem mu ze ja nie umie odpuścić. To jego ostatnia kadencja bo jak sam mi płakał na spotkaniu doprowadziłeś do tego. Wszystko się odbywa publicznie.
Swinger club też mieli zablokowac. Cuda wianki.
W UM informowałem że będę blokowany występie z roszczeniami odszkodowczymi dlatego chcę grać w otwarte karty i ludzie mają prawo do informacji.
Jak pisałem zawiadomienia w sprawie Euco że napływa masę sygnałów to stwierdzili ze mam paranoje.
Jak byłem słuchany przez CBA w sprawie pewnych osob to nie mogłem się nadziwić ze wszystkie rozmowy telefoniczne były na podsłuchach a obudzili się w momencie kiedy połowa pitła zza granice.
Bardzo dobrze ze ja w swoich postępowaniach robię czasem coś głośno i np celowo chciałem żeby sprawa rekultywacji została naglosniona. Żeby później ktoś mi coś nie zarzucił że robię cichaczem. Ale z kimś się układam. Tak każdy ma wgląd medialny że nic tu nie ma do ukrycia. I sorry ale organy były informowane publicznie o moich poczynaniach a że na bakier z przepisami jest burmistrz ze swoją świta to ich problem.
Mógłbym też wejść na fb i komentować wypowiedzi burmistrza ale po co. Wystarczy że miał prokuraturę u siebie w urzędzie i kopali caly urząd i mało co chłop z zawałem nie skończył. Gdzie mówiłem mu ze ja nie umie odpuścić. To jego ostatnia kadencja bo jak sam mi płakał na spotkaniu doprowadziłeś do tego. Wszystko się odbywa publicznie.
Swinger club też mieli zablokowac. Cuda wianki.
W UM informowałem że będę blokowany występie z roszczeniami odszkodowczymi dlatego chcę grać w otwarte karty i ludzie mają prawo do informacji.
Ostatnio zmieniony 25-04-2026, 09:22 przez tomaszm, łącznie zmieniany 3 razy.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
nono.
btw ciekawostka, litewka w ostanich wyborach dostal prawie 2x tyle glosow co naczelny komuch obecnej rp
Konkretne liczby (wybory do Sejmu 2023, okręg sosnowiecki):
Łukasz Litewka – ok. 40 579 głosów
Włodzimierz Czarzasty – ok. 22 332 głosy
btw ciekawostka, litewka w ostanich wyborach dostal prawie 2x tyle glosow co naczelny komuch obecnej rp
Konkretne liczby (wybory do Sejmu 2023, okręg sosnowiecki):
Łukasz Litewka – ok. 40 579 głosów
Włodzimierz Czarzasty – ok. 22 332 głosy

-
tomaszm
A co do informacji pozyskiwania przez służby. Meh mogli by się wiele nauczyć ode mnie. Zresztą w tej sprawie też przez biuro wewnętrze w Katowicach byłem słuchany bo nie mogli się nadziwić jak to się dzieje. Teraz może już nie ma tak łatwo ale kiedyś to było sito dziurawe przepływu informacji.
Pomachano mi palcem, pokazano mi moje zdjęcia z kim się spotykam, ktoś stracił pracę, ale wszyscy byli tak umoczeni że skończyło się na odebrani paru policyjnych emerytur.
Pomachano mi palcem, pokazano mi moje zdjęcia z kim się spotykam, ktoś stracił pracę, ale wszyscy byli tak umoczeni że skończyło się na odebrani paru policyjnych emerytur.
-
backslifer
- w mackach Zła
-
tomaszm
Ty się możesz śmiać ale okolicznym mieszkańcom do śmiechu już nie jest.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Andrzej Olechowski.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Drugi z trzech muszkieterów już na tamtym świecie.