Śmiertelny zawał u faceta prowadzącego sportowy tryb życia, ale dwukrotnie zaszczepionego przeciwko covid. Cóż za koincydencja!
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Re: ['] Place me into the book of death... [']
Ostatnio zmieniony 13-04-2026, 16:42 przez vicotnick, łącznie zmieniany 1 raz.
-
backslifer
- w mackach Zła
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Pacjent nieuleczalny.
Teraz przynajmniej mam pewność skąd wywodzi się oryginalne pseudo.
Teraz przynajmniej mam pewność skąd wywodzi się oryginalne pseudo.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
forumowy cykl zycia Pacjenta kolejny raz powoli zatacza pelne kolo 
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
- empir
- zahartowany metalizator
A chciałem napisać, że dziwne, że jeszcze żaden nie łączy kropek ze szczypawkami xDbackslifer pisze: ↑13-04-2026, 16:40Ja tak samo, tylko sie zastanawialem, ktory pierwszy i ile mu to zajmie. xD
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trochę wyrozumiałości Panowie. pacjent pobudzony, przedawkował ten i zbliżony kontent:

który rozlewa się po internetach. Lada moment przyjdzie na oddział lekarz i da mu coś na uspokojenie.
Swoją drogą nasz myślący samodzielnie, jedyny niezłomny glaca forumowy, łamiący zasady - lecący na multikontach nic swojego nie jest w stanie wykminić. Zanim się pojawi tutaj, po 16 tej. po zapierdolu jak niewolnik u pana swojego, jak przerzuci dzienny szur kontent, w kiblu - w trakcie czasu wolnego od zasuwania na michę dla swojego, wie co pisać. To wszystko dla Was abyście wiedzieli czego normalny użytkownik Internetu nie wie, czego najzwyczajniej unika. Trochę wdzięczności dla czubka!

który rozlewa się po internetach. Lada moment przyjdzie na oddział lekarz i da mu coś na uspokojenie.
Swoją drogą nasz myślący samodzielnie, jedyny niezłomny glaca forumowy, łamiący zasady - lecący na multikontach nic swojego nie jest w stanie wykminić. Zanim się pojawi tutaj, po 16 tej. po zapierdolu jak niewolnik u pana swojego, jak przerzuci dzienny szur kontent, w kiblu - w trakcie czasu wolnego od zasuwania na michę dla swojego, wie co pisać. To wszystko dla Was abyście wiedzieli czego normalny użytkownik Internetu nie wie, czego najzwyczajniej unika. Trochę wdzięczności dla czubka!
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz