Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Fajny bulgoczący wokal, ciekawe czy ktoś to będzie miał u nas.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kwiecień, nadmorskie klimaty umilały dwie country premiery. Obie płyty wydane tego samego dnia, trzeciego dnia, kwietnia.
Od Paul'a Cauthen'a taki pod gothabilly taneczny kawałek, najlepszy z płyty:
Od Charley'a Crockett'a jak w samej piosence fraza idzie - same story - muzycznie, czyli jak zawsze świetnie, w tym najfajniejszym kawałku na płycie, od 2:28 zapadający w pamięć o koli&pepsi damsko-męski chórek:
Country AF jednym słowem, znów cytując, tym razem jedną z piosenek, z tych starszych od Paul'a Cauthen'a/
Od Paul'a Cauthen'a taki pod gothabilly taneczny kawałek, najlepszy z płyty:
Od Charley'a Crockett'a jak w samej piosence fraza idzie - same story - muzycznie, czyli jak zawsze świetnie, w tym najfajniejszym kawałku na płycie, od 2:28 zapadający w pamięć o koli&pepsi damsko-męski chórek:
Country AF jednym słowem, znów cytując, tym razem jedną z piosenek, z tych starszych od Paul'a Cauthen'a/
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Malignant Aura, zespół z gatunku niszowych, pewnie ma 17 fanów w naszym pięknym kraju, ale jeśli ktoś ceni mocarny doom/death, w dodatku z Australii, to prędziutko proszę się zapoznać. 

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Assassins of God/ Victims Family miały wpaść na ścianę, wpadły na Primus'a/ i się zadziało/ szaleństwo się zadziało. Przy okazji o jakieś arabeski zahaczyło/ całkowicie się to zwichrowało. Jakby dojebali tutaj jeszcze Naked City to nikt względnie normalny by nie ogarnął w co zabawa jest, a tak jest jak jest. Jest świetnie. Dla mnie coś z kategorii mam blazę muzyczną, znam te sekwencje, ten wzór muzyczny a to mam na to odtrutkę. U AdP w takim "Sarniezz" jak wchodzą jakieś dżez-progressy z 70' to się człowiek łapie za głowę, bo wie, że nie nadgania za nimi. Cudowności, podsumowując, z tych kreatywnych i błądzących, gubiących, mylących - słuchacza swego zgłupiałego.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete